-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.141
Ben bi ilk haftalarda böyle göğsümde sıkışma gibi yaşadım anlık bişeydi ama doktorum onu duyunca hemen oksapar başladı bana ta 6 haftalıkken 5 aylık oldum daha 2 gün önceki muaynede bıraktırdı vallahi göbek attım ya iğneden kurtuluncaCunku kasa yapılan daha etkili canim plasenta olusana kadar biraz iğneli geçecek surecimiz
Benim 7. Gün testim böyle idi betam 30 çıkmıştı elinizde varsa yapın mutlaka çıkıyor ben 4. Günde yaptığımda hafif silikle başladım her gün yaptım koyulaşma takip ettimBende 27 Haziran transfer olanlardanım ilk tüp bebek ve 5.gun 4aa dondurulmuş embriyo bugün 7.gun ve hiç bişi hissetmiyorum ,sadece 5.gun acayip bı adet ağrısı çektim oldum olacam gb olmadım sanki ilaçlar engelledi onlar olmazsa sökülecek gbydi çok üzülüyorum tutmadimi diye
Anladım sağol canım. Promaster 50mg. 2 adet tek enjektörle Gün aşırı yapılıyor bana. Yani 100mg. 10. Haftaya kadar devam dedi. Hayırlısı bakalımBen transferden önce progestanı kalçadan vurdurmuştum sonrasında 8 haftada kanamam oldu promestere başladı doktorum ilk 2 günde bir yaptırıyodum sonralarda 3 günde bire sonralarda 4 günde bire çıkartıp bıraktırdı sanırım ben 12 haftaya kadar kullandım ama kanamam olmasaydı onu da kullanmazdım
Transfer oldunuz muAnladım sağol canım. Promaster 50mg. 2 adet tek enjektörle Gün aşırı yapılıyor bana. Yani 100mg. 10. Haftaya kadar devam dedi. Hayırlısı bakalım
20 haziranda transfer olmuştum. Pozitif oldu çok şükür.Transfer oldunuz mu
Aynen canim sikinti yok hersey guzel gitsinde vurulan bir igne olsunProgestan 50 mg yazdırılıyor progestan dex25 mg olan yazdırılmıyor o yüzden doktorlar mümkün olduğunca 50 mg kalçadan olanı veriyorlar
Benimki 123 tü 226 oldu. Yarın tekrar vericem onda belli olacak inşallah güzel yükselme olmuşturbendede yükselme güzel olmadı 118 di 179.9 oldu 2 teste
Benim 7. Gün testim böyle idi betam 30 çıkmıştı elinizde varsa yapın mutlaka çıkıyor ben 4. Günde yaptığımda hafif silikle başladım her gün yaptım koyulaşma takip ettimhayirli olsun datlri
Hayırlı olsun darısı başımıza belirtileriniz nelerdi adet ağrısı gb cektinizmi sizdeBenim 7. Gün testim böyle idi betam 30 çıkmıştı elinizde varsa yapın mutlaka çıkıyor ben 4. Günde yaptığımda hafif silikle başladım her gün yaptım koyulaşma takip ettim
Ya sizin son adet tarihiniz nedir benim kesem mi kucuk acabaKızlar yarın doktora gidecegim 6+2 olacagım, sizce kalp atısını duyar mıyız
Ben 6+1 duydum kuzum sende duyarsın allahın izniyleKızlar yarın doktora gidecegim 6+2 olacagım, sizce kalp atısını duyar mıyız
Benim göğsüm büyümüştü ordan anladım direkt şu an zaten öyle büyük ki kocaman oldularHayırlı olsun darısı başımıza belirtileriniz nelerdi adet ağrısı gb cektinizmi sizde
Bendende pazar gunu tekrar istediler bakalim hayirlisii ilaclari birakmayin dedilerBenimki 123 tü 226 oldu. Yarın tekrar vericem onda belli olacak inşallah güzel yükselme olmuştur
İnşallah güzel yükselişler olur. İnşallah benimde yarın cok iyi yükselmis olur daha istemezler.Bendende pazar gunu tekrar istediler bakalim hayirlisii ilaclari birakmayin dediler
24 mayıs canım , öyle hatırlıyorumYa sizin son adet tarihiniz nedir benim kesem mi kucuk acaba
İnsallah canım benimBen 6+1 duydum kuzum sende duyarsın allahın izniyle
Canım sen doktora gidince haftasını söylemediler miYa sizin son adet tarihiniz nedir benim kesem mi kucuk acaba
Benden bir gün önceydi senin transferin canım bugün tam 6 haftalıksın galibaYa sizin son adet tarihiniz nedir benim kesem mi kucuk acaba
Ben tam 6 da vajinalde duydum canım inş sen de duyarsın :)Kızlar yarın doktora gidecegim 6+2 olacagım, sizce kalp atısını duyar mıyız
6 artı 1 diye hesapladım canım ama yarın doktor da söyler sanırım , ultrasonda daha saglıklı sonuc cıkar diye dusunuyorumBenden bir gün önceydi senin transferin canım bugün tam 6 haftalıksın galiba