- 13 Haziran 2024
- 524
- 367
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #5.161
İnsallah kuzumm heyecan doruktaBen tam 6 da vajinalde duydum canım inş sen de duyarsın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah kuzumm heyecan doruktaBen tam 6 da vajinalde duydum canım inş sen de duyarsın :)
Evet canım bende yarın 6 hafta gözüküyor senin 6 +2 olur uyumluysa eğer kese transfer günümüzle6 artı 1 diye hesapladım canım ama yarın doktor da söyler sanırım , ultrasonda daha saglıklı sonuc cıkar diye dusunuyorum
Aynen kuzum bakalım heyecanlıyım , her asaması stres , saglıkla gelsin bebişlerimizEvet canım bende yarın 6 hafta gözüküyor senin 6 +2 olur uyumluysa eğer kese transfer günümüzle
Aynen öyle canım, benim kalp atışı için 11 Temmuz doktor günüm ama yarın devlette kadın doğuma gideceğim orda da kaydım olsun diye, yoksa acil bir durumda bakmıyorlarmış sanırım hem de görmüş olurum tekrardan..Aynen kuzum bakalım heyecanlıyım , her asaması stres , saglıkla gelsin bebişlerimiz
Yaaa evettAynen öyle canım, benim kalp atışı için 11 Temmuz doktor günüm ama yarın devlette kadın doğuma gideceğim orda da kaydım olsun diye, yoksa acil bir durumda bakmıyorlarmış sanırım hem de görmüş olurum tekrardan..
Soylediler tabiki ben haftami biliyorum :)) benden sonra transfer olanlarin haftasi daha onde ben geridenmi geliyorum diye endiseleniyorum..Canım sen doktora gidince haftasını söylemediler mi
Hayir canim 6 haftalik degilim 5+4 ben haftami biliyorumda benden sonra transfer olanlarin haftasi nasil benden onde onu anlamadimBenden bir gün önceydi senin transferin canım bugün tam 6 haftalıksın galiba
Aynen benimki ultrasona gore haftam 5+46 artı 1 diye hesapladım canım ama yarın doktor da söyler sanırım , ultrasonda daha saglıklı sonuc cıkar diye dusunuyorum
Bana doktor haftamı söylemedi ben transfer tarihine göre hesapladım belki benim de öyledir canım bilmiyorum ki sorayım bari bir daha6 haf
Hayir canim 6 haftalik degilim 5+4 ben haftami biliyorumda benden sonra transfer olanlarin haftasi nasil benden onde onu anlamadim
Canım cihaza hekime göre degişir bence ya, sonucta onlar da tam bilmiyor, soyledikleri ortalama rakamlar, bence bikac gun yanılma payı olur tabiki, endişelenme6 haf
Hayir canim 6 haftalik degilim 5+4 ben haftami biliyorumda benden sonra transfer olanlarin haftasi nasil benden onde onu anlamadim
Sen kalp atisi icin gittin mi canimBana doktor haftamı söylemedi ben transfer tarihine göre hesapladım belki benim de öyledir canım bilmiyorum ki sorayım bari bir daha
AnladimCanım cihaza hekime göre degişir bence ya, sonucta onlar da tam bilmiyor, soyledikleri ortalama rakamlar, bence bikac gun yanılma payı olur tabiki, endişelenme
Yok canım keseyi gördüm de kalp atışı için 11ine randevu verdi, sen ne zaman gideceksinSen kalp atisi icin gittin mi canim
Çok güzel maşallahBenim 349 oldu kızlar sonuncu 226’ydı
Cumartesi tekrar test
Maşallah canım neden tekrar test istiyorlar ki yükselme var.Benim 349 oldu kızlar sonuncu 226’ydı
Cumartesi tekrar test
Kızlar ben 3 gündür progestanı yanlıs kullanıyorum. Bana yeni recetede dex yazmıslar 25 mg lık. Aynı kalcadan vuruldu. Vuran hemşire göbekten dedi hayır kalcadan diyorlar dedim. Ertesi gün ilac hemsiresine yazdım göbektense 2 kalcadansa 1 dedi. Dün vuran hemsire yine bu önemli ilac dozu falan sen bunu bi sor dedi. Bugün yine yazdım dex kalcadan vurulmaz yanlıs yaptırıyorsunuz dediler. Bi sorun olur mu? Ben stres yapmak istemiyorum kendimi murlu etmeye calısıyorum ama hergün başka birsey cıkıyor
Canım bişey dicem ben 5+5te kese için gittim daha kese vardı. Kalp atışı için 10 gün sonra duyarız demişti. Son adetin ne zamanBen 6+1 duydum kuzum sende duyarsın allahın izniyle