-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.261
Dondurulmuştu benim ama ilaçlar yapar mı bilemiyorum belirtiniz var mıydı benim bel kaşık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var 3. Günden beriBenim bildiğim çatlatma iğnesi yapılırsa beta yükseliyor. Başka ilaclar yapar mı hiç söylemediler. 6 kere aşılama 1 çatlatma iğnesi serüvenim var. Şimdi yazılanları görünce son testim vardı onuda yaptım. Çok şükür düne göre daha koyu. 8. Günüm bugün
Benimkide dondurulmustu göğüs hassasiyetim 6. Günden itibaren kendini hissettirmeye başladı. Hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var canım biraz kişinin bünyesine göre değişiyor. Ben göbek deliği sızlamam vardı ondan şüphelenmistim. Kasıkla bel ağrım vardı da sonucta transfer işlemi yapıldı ya ondan ilaclardan olabiliyor diye cok o belirtilere takılmadım aslındaDondurulmuştu benim ama ilaçlar yapar mı bilemiyorum belirtiniz var mıydı benim bel kaşık ağrısı ve göğüslerde hassasiyet var 3. Günden beri
Yapılıyor diye biliyorum. Bugün benimde kan vermem lazım üniversite hastanesinin kadın doğum aciline gidip sorucam inşallah bakarlarPazar günü özel hastahanede gebelik testi yapılıyor mu?
Baktım test çift çizgiyi gördümBenimkide dondurulmustu göğüs hassasiyetim 6. Günden itibaren kendini hissettirmeye başladı. Hiç belirtisi olmayıp hamile olanlarda var canım biraz kişinin bünyesine göre değişiyor. Ben göbek deliği sızlamam vardı ondan şüphelenmistim. Kasıkla bel ağrım vardı da sonucta transfer işlemi yapıldı ya ondan ilaclardan olabiliyor diye cok o belirtilere takılmadım aslında
Kacıncı gün embriyosu idrara sonradan düsüyor ya belki daha erkendir yeni tutunuyordurKızları transferin 5ci günü lekelenme yaşayan varmı aranızda? Ben dün 5ci günümdu lekelenme yaşadım. Bugünde çok az. Test yaptım ama negatif çıktı. 6ci günde azda olsa silik çıkması gerekmiyordu mu?
Gözün aydın hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallahBaktım test çift çizgiyi gördüm
5ci gün embriyosu. İnşallah öyledir. Tüm moralim bozuldu. Yarın gidip kan vericem.Kacıncı gün embriyosu idrara sonradan düsüyor ya belki daha erkendir yeni tutunuyordur
En garantisi kan testi inşallah güzel sonuclar alırsın.Kızları transferin 5ci günü lekelenme yaşayan varmı aranızda? Ben dün 5ci günümdu lekelenme yaşadım. Bugünde çok az. Test yaptım ama negatif çıktı. 6ci günde azda olsa silik çıkması gerek
5ci gün embriyosu. İnşallah öyledir. Tüm moralim bozuldu. Yarın gidip kan vericem.
Çok insan 5ci günden silik pozitif görmüş.
Çok teşekkür ederim. Bekleyen her kes inşallah iyi sonuçlar alır.En garantisi kan testi inşallah güzel sonuclar alırsın.
Bugün 6+0 oldum transfere göre hafif leke gene geldi sabah bel ağrısı ile uyandım şimdi uzanıyorum sorun yok kesildiEvet ben de hala az az oluyor her gün. 6+2 benim de
Amin inşallah teşekkür ederim şuan bilmiyorum doktoruma bu hafta gideceğim. Keseyi gördük şuan için bitane kese görünüyor dedi. Kendi doktoruma gitmemiştim ona gideceğim cuma gunuHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ikisi de tutmuş mu
Merhaba benim son adet tarihime gore 6 haftalık doktora gittinz mi ?Bugün 6+0 oldum transfere göre hafif leke gene geldi sabah bel ağrısı ile uyandım şimdi uzanıyorum sorun yok kesildi
Yarın sabah randevum heyecanla bekliyorum, sen gittin mi canim?Merhaba benim son adet tarihime gore 6 haftalık doktora gittinz mi ?
Öncesinde hiç test yapmışmıydınız erken gebelik testi
Evet yapmıştım silik çıkmıştı sonra kan verdimÖncesinde hiç test yapmışmıydınız erken gebelik testi gibi
Öncesinde hiç test yapmışmıydınız erken gebelik testi gi
Ben Perşembe günü gittm kese görüldü düzenli dedi cuma günü tekrar gidicem inşallah kalp atışını duyarmYarın sabah randevum heyecanla bekliyorum, sen gittin mi canim?
Çok sevdim inşallah sağlıkla ilerler aynı tarih özelden msj aticam size burdan karışıklık oluyor ordan konusalm mi ? Birbirimize destek oluruzBenimde 10 haziran çift embriyo transferi yapıldı pazartesi için kese randevum varson adet tarihimiz aynı sağlıklı haberler alalım inşallah 10. Gün bende 131 ile pozitif görmüştüm
İnşallah canım benim ilk randevum olacak :)Ben Perşembe günü gittm kese görüldü düzenli dedi cuma günü tekrar gidicem inşallah kalp atışını duyarm