- 3 Eylül 2023
- 1.107
- 886
- 30
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.241
Tabii ki de başaramıycamValla basarabilirsen bunu helal olsun dusunmeden duramiyorum ben
İnsallah insallah canımTabii ki de başaramıycamsonucta ben daha 5. Günde gidip test vermis insanım. Ama işte kesede bu işe yaramıyor görülmesi gerekiyor inşallah uzun sürmeden görürüm
Benim de aynı göğüslerim dolgun şiş elleyince ağrı var . Çok belirti olmayınca korktum :)Benimde suan bir belirtim yok canim sadece göğüslerim cok sis ve dokunulmuyor hassasiyeti artiyor sanki ama transferden oncede hassastim normal sanirim böyle
Evet çok şükür şuan yaşadığım stresle bişey olmamışsaPozitifi gördünüz mü
Ben ilk muayneye 6 haftalıkken gittim ultrasonda 5+6 çıktı yani 1 gün eksik çıktı o da olur dedi doktor kese için ayrı kalp atışı için ayrı çağırıyo kimi biz bekledik bayağı öğrendikten sonra ikisini de birlikte gördük çokKızlar 14 haziranda transfer oldum tuttu . Kese ne zaman görünür acaba? bugün 15. Günüm .
Bu arada ne midem bulanıyor ne ağrım var . Sadece karnım şiş sert biraz fazla yürürsem anca o zaman ağrım oluyor . Sizde de belirtisiz mi gebeliğiniz
Şu an ben 5 aylık oldum bugün adet ağrım var gibi aynı ağrım oldu sonradan aklıma geldi adet programına baktım hamile olmasaydım pazartesi adet olacakmışım aynı hamilelikte de oluyor demişlerdi belirtiler gerçekten oluyor sivilceleniyorum belim ağırıyo bugün kasıklarım biraz fazla ağırdı nerdeyse doktora yazacaktım ama uzanınca geçti şu an sizde olan ağrılar ondan bile olabilir endişe etmeyinAynen zaman hiç geçmiyor. Testi verdik pozitif çıktı önemli olan keseyle kalp atışı. Bu işin her adımı ayrı stres. Sevinemiyorumda keseyi falan görmeden. Aşırı sancımda var korkuyorum kanama olacak diye sanki oldu gibi oluyor bakıyorum kan değil. Kafayı yemeden inşallah kalp atışını duyarım.çok erken benim için. Pazartesinden itibaren ilk kez öğrenmisim gibi normal seyrinde ilerlemeye baslıycam.
6 haftalıkken duymuş oldun kalp atışınıBen ilk muayneye 6 haftalıkken gittim ultrasonda 5+6 çıktı yani 1 gün eksik çıktı o da olur dedi doktor kese için ayrı kalp atışı için ayrı çağırıyo kimi biz bekledik bayağı öğrendikten sonra ikisini de birlikte gördük çok
Şükür
Amin inşallah o kadar güzel bir duygu ki allah isteyen herkese nasip etsin6 haftalıkken duymuş oldun kalp atışınıbize de nasip olsun inşallahhh
Ben 4.günden beri test yaptım hepsini saklıyorum 15 test yapmışım toplamda kaç kez kan verdim belkide 7-8 kez çok heycan yapmıştım6 haftalıkken duymuş oldun kalp atışınıbize de nasip olsun inşallahhh
Sormadan mı atmış bu ne sorumsuzluk ayy çıldırırdımBirkaç gündür eşimin çevreci olası geldi gerçekten kullandığım tüm ilaç flakon enjektorleri ayrı poşette biriktirdi tıbbı atığa atacağım diye, bugün de eve temizlik geldi ve gelen bayan ilaçlarımı da çöp diye herseyimi çöpe atmış tabi biz bunu 1 saat önce farkettık Progestan ampul kan sulandırıcı iğne herseyim
Onlar çöptü diyor çöp olan poşet vardı ama bu ayrı posetteydiSormadan mı atmış bu ne sorumsuzluk ayy çıldırırdım
Oooo baya test yapmışsınBen 4.günden beri test yaptım hepsini saklıyorum 15 test yapmışım toplamda kaç kez kan verdim belkide 7-8 kez çok heycan yapmıştım
AminnnnnnnAmin inşallah o kadar güzel bir duygu ki allah isteyen herkese nasip etsin
Bende 20haziranda oldum ama yapmadım test 2temmuzda yapıcamm20 haziranda transfer olup test bakan var mı
Bana da öyle dediler ama kaset test baksam mı çok kararsızımBende 20haziranda oldum ama yapmadım test 2temmuzda yapıcamm
Hiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim. Benimde adet günüm 2 gün önceydi. Bacaklarım uyuşur çok sancım olur. Aynısı oluyor bacaklarım kasıklarım falan. Evladınızı sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahŞu an ben 5 aylık oldum bugün adet ağrım var gibi aynı ağrım oldu sonradan aklıma geldi adet programına baktım hamile olmasaydım pazartesi adet olacakmışım aynı hamilelikte de oluyor demişlerdi belirtiler gerçekten oluyor sivilceleniyorum belim ağırıyo bugün kasıklarım biraz fazla ağırdı nerdeyse doktora yazacaktım ama uzanınca geçti şu an sizde olan ağrılar ondan bile olabilir endişe etmeyin
Benim bildiğim çatlatma iğnesi yapılırsa beta yükseliyor. Başka ilaclar yapar mı hiç söylemediler. 6 kere aşılama 1 çatlatma iğnesi serüvenim var. Şimdi yazılanları görünce son testim vardı onuda yaptım. Çok şükür düne göre daha koyu. 8. Günüm bugünBana da öyle dediler ama kaset test baksam mı çok kararsızım
Amin inşallah hepimize göstersinHiç böyle düşünmemiştim teşekkür ederim. Benimde adet günüm 2 gün önceydi. Bacaklarım uyuşur çok sancım olur. Aynısı oluyor bacaklarım kasıklarım falan. Evladınızı sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallahRabbim bizede göstersin hayırlısıyla bebşimizin 5 aylık olduğu günleri, doğum yaptığımız günleri