- 16 Aralık 2020
- 3.904
- 7.835
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.021
Bende yapmayacaktım ama dün sağlık ocağına gidince tüm hormon testlerini yapalım dediler beta da baktılar, sonucu bu sabah çıktıOo super masallah 4.testi yapmamak için zor duruyorum valla ama direkt bende kese gitcem
Transfer tarihin neydi canım ve 5. Gün mü?Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah. Bu haftayı ben anlamadım. Uygulamada 3 hafta 4 günlük 4. Haftanın icindesiniz diyor. 3 gün sonra 5. Haftaya mı girmiş olacam. 4. Haftayı tamamlayıp. Kafam karıştı. 10 gün sonra keseyi görebilir miyim acaba 6 haftalık mı oluyorum o zaman. Tabii kan değerlerim hayırlısıyla güzelce yükselirse
Evet 5. Gün transferi bugün 6. Günüm ama dün kan verdm pozitif çıktıTransfer tarihin neydi canım ve 5. Gün mü?
Ben uygulamada transfer tarihiyle baktığımda ultrason görüntü haftasıyla aynı çıkıyor. Ben 5+3 keseyi gördüm kuzum sende görürsünGözün aydın canım darısı başımıza inşallah. Bu haftayı ben anlamadım. Uygulamada 3 hafta 4 günlük 4. Haftanın icindesiniz diyor. 3 gün sonra 5. Haftaya mı girmiş olacam. 4. Haftayı tamamlayıp. Kafam karıştı. 10 gün sonra keseyi görebilir miyim acaba 6 haftalık mı oluyorum o zaman. Tabii kan değerlerim hayırlısıyla güzelce yükselirse
O zaman 5 değil 4 haftalık olacaksın. Normalde tam test gününde öğrendiğinde 4 haftalık oluyorsun. Ben 12 haziranda transfer oldum 16. Günüm 5 haftalığımEvet 5. Gün transferi bugün 6. Günüm ama dün kan verdm pozitif çıktı
Allah razı olsun aynen haklısınızCanım 100 yumurta olsun tutmadiktan sonra ne işe yarayacak.
Benim 8 tane donduruldu 1 tanesi en kalitelisi transfer edildi olmadı.
Kalanların daha düşük kalitesi.
Rabbim nasip etsin insallah
Ben 10 gün ilaç kullanıp gidiyorum. Kontrol ediliyor 5 günlük daha ilaç kullanıyorum. Sonra transfer. Yani adetin 18-20. Gün arasına denk geliyor eğer rahim kalinlasmada bir sorun yoksaMerhaba,2.gun gittikten sonra ortalama kac gun suruyor bu rahim hazirligu
8200 dü 29 yum toplandı canım 22 si olgunduKızlar opu öncesi e2 değeriniz neydi kaç yumurta toplandı ?
O zaman 5 değil 4 haftalık olacaksın. Normalde tam test gününde öğrendiğinde 4 haftalık oluyorsun. Ben 12 haziranda transfer oldum 16. Günüm 5 haftalığım
Bende az önce paylastım uygulamada öyle yazıyor canım. 4. Hafta içindesiniz yazıyor 3 hafta 4 günlük oldu bugün yanş 3 gün sonra haftayı tamamlayıp 4 mğ doldurcam kafam karıstı iyiceBen uygulamada transfer tarihiyle baktığımda ultrason görüntü haftasıyla aynı çıkıyor. Ben 5+3 keseyi gördüm kuzum sende görürsün
Çok normal kafalarımız hiç yerinde değilBende az önce paylastım uygulamada öyle yazıyor canım. 4. Hafta içindesiniz yazıyor 3 hafta 4 günlük oldu bugün yanş 3 gün sonra haftayı tamamlayıp 4 mğ doldurcam kafam karıstı iyice
Maşallah pco mu var8200 dü 29 yum toplandı canım 22 si olgundu
3+3sün 3 gün sonra 4+0 oluyorsun böyle böyle gidiyor. Happy Mom indir istersen.. sat istiyor ama ben geriye sayarak sat tarihi yaptım
pco yok ama pco görünümü var dedi doktor , 9 tanesi beşinci güne geldi donduruldu canımMaşallah pco mu var
İndirdim ama adet tarihi istedi 4 hafta 3 günlük gösterdi sildim geri
Ben sayarak adet tarihi buldum, normal test gününde 4 haftalık oluyorsun. sen erken öğrenmişsin zaten herkes erken öğrenmediği için uygulamada öyle yazıyor bence. Onun yanında 3 hafta 3 günlük gebesin diyor zaten bu yüzden 4 gün sonra 4. Haftana giriyorsun test gününden sonra 4 hafta 1 günlük diye devam ediyor umarım anlatabilmişimdirİndirdim ama adet tarihi istedi 4 hafta 3 günlük gösterdi sildim geri
İyi bariBen istemiyormuşum bugün daha derine ittim çıkmadı 1 haftadır bu şekildeydım umarım bir sorun olmamıştır