-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.981
Canım çok stresliyiz ondan olabilir. Açık havada derin nefes egzersizi yapsan? İdrar yolu enfeksiyonu bende eskiden çok tekrarlardı oyle bir sey değildir di mi :)Merhaba
Bugün transferin 7.günü dün akşamdan beri midem inanılmaz yanıyor bulanıyor ama çıkaramıyorum bu normal mi ? Acaba psikolojik mi?
Canım tanıdık bir doktora benzer sorular sordum bana güldü :) saglıklıysa her turlu tutunur, bozukluk varsa vucut atar dedi. kızlardan birisi yazmıs her gun 20.000 adım atmıs yine de poz cıkmıs oyle dusun :) benim de 4. gun cok cok agrıdı su an iyiyim. test gunun ne zaman :)Arkadaslar benim transferden sonra 2 gun hep kasiklarim agridi ama dun itibariyle pat diye kesildi, 3.gunumdeyim. Ucak yolculugu yapmak zorunda kaldim. Acaba orda sallantida bisey oldu da dustu mulutfen deneyimlerinizi yazar misiniz?
canım doktor sorun yok dediyse yoktur :) psikolojimizi hep iyi tutalımmm, olumlu dusunelim, guzel enerjiler gonderelim :) bazılarında boyle seyler oluyor, arkadasımda da olmustu su an kızı tam 4 yasında prenses gibi :)Hala peçeteye pembe kahverengi lekelenmelerim geliyor. Sorun yoksa bunlar neden oluyor acaba
darısı başımızaaaaa :) 4-8 hafta arası olur ve hemencecik gecer umarım canım :) limon koklamak bana cok iyi gelir. doktor mide bulantısı ilacı verir belki konusabildin mi canım?=Kizlar 6. Haftadayim ben 6+4.
2 gündür mide bulantısından ayaga kalkamıyorum. Tam olarak kusamıyorum da. Bu nedir, bu nasıl bişeydir
canım biraz erken saatte yapsan sonra biraz daha uyusan olmaz mı acaba :) ben yarım saat dinleniyorum ama son iki gundur koyduktan birkac saat sonra gidiyor :)O maalesef bende de var ayrıca progrstan vajinal fitil sabah öğle akşam ama onu kullanıyorum çalışıyorum sürekli ayaktayım hemen çıkıyor bir etkisi olduğunu düşünmüyorum bana aynı durumu yaşayan var mı
Allahim insallah yuzunu guldursunBenim 1 oğlum var 5 yaşında. Şuankini bilimiyoruz. Tek embriyo konuldu. İlk tedavimde çok belirti arayıp kendi kendimi yedim. Çok bi belirtim yoktu sonuç pozitifti. yine pozitifi görebilirim umarım. Olumlu düşünün hep olacak inşallah
Canim cok sagolCanım tanıdık bir doktora benzer sorular sordum bana güldü :) saglıklıysa her turlu tutunur, bozukluk varsa vucut atar dedi. kızlardan birisi yazmıs her gun 20.000 adım atmıs yine de poz cıkmıs oyle dusun :) benim de 4. gun cok cok agrıdı su an iyiyim. test gunun ne zaman :)
Bence de stres’den olduğunu düşünüyorum artıkCanım çok stresliyiz ondan olabilir. Açık havada derin nefes egzersizi yapsan? İdrar yolu enfeksiyonu bende eskiden çok tekrarlardı oyle bir sey değildir di mi :)
ben dayanamadım az once kan testi verdim
Amin Cümlemizin. İnşallah Seninde güzel haberlerini duyarızAllahim insallah yuzunu guldursun
Maşallahsonucum 51 çıktı, 8.günümçok mutluyum ama Pazar günkü sonuc onemli, şimdi sakince Pazarı bekleyecegim :)
Şu an 21 haftalık oldum bugün çok şükür hiçbir problem yok ama o zaman çok stres yapmıştım allah kimseye yaşatmasınSonra düzeldimi kuzum şuan kaç haftalıksın
Ben medical parkda yaptırdım hasan beye 7m de evren bey rahim filmimi çekmişti ve açıkçası 7m tüp bebek işlemine yeni başladı tecrübe konusunda eksik olduklarını düşündük o yüzden medicalparkı tercih ettikBende rizeden trb ye gidiyorum hangi hastanede tedavi oluyosunuz ben 7m ye gidiyorum.
Yumurta toplamadan sonra 2 ay rahim dinlendirme oldu 2 adet gördüm 2 adet bittikten sonra transferim oldu ilaç iğne yoğun şekilde kullandım son adet tarihimi baz aldım ultrason ile de uyumluCanım adetin kaçıncı gününde transfer olduğunla da alakalı. Doğal siklus ilerlendi ise son adet tarihinle de uyumlu olabilir ama en doğrusu kaç günlük embriyo ve ne zaman transfer olduğu . Mesela benim son adet tarihi 9 mayıs ama ben çok geç 4 haziranda transfer oldum. 9 mayısa göre bakarsam çok ilerde çıkar gebeliğim doğru olmaz
Evet bu fiyatların içine biz mazotu yemeği bile eklemiştik sonra belli zamandan sonra ipin ucu kaçtı tutamadık hesabıÖzel hastane fiyatı mı
hayırlı olsunnsonucum 51 çıktı, 8.günümçok mutluyum ama Pazar günkü sonuc onemli, şimdi sakince Pazarı bekleyecegim :)
Transfer yapıldı mı hamile misiniz şuanEvet bu fiyatların içine biz mazotu yemeği bile eklemiştik sonra belli zamandan sonra ipin ucu kaçtı tutamadık hesabı
Üzgünüm ama daha çok başı korkutmak istemem kişiden kişiye göre çok değişiyor kimisinin 12 haftada son buluyor ben 21 haftadayım artık acıkınca mide bulantısı çok oluyor yediğim gibi anında kesiliyor kendimi hiç aç hissetmiyorum mesela ama bulantı ile kendini belli ediyor yemek saatii acıktım diyeKizlar 6. Haftadayim ben 6+4.
2 gündür mide bulantısından ayaga kalkamıyorum. Tam olarak kusamıyorum da. Bu nedir, bu nasıl bişeydir
Ben şubat ayında yaptırdım transferi 21 haftalık oldum çok şükürTransfer yapıldı mı hamile misiniz şuan