- 22 Ekim 2022
- 770
- 280
- 27
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.001
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumBen şubat ayında yaptırdım transferi 21 haftalık oldum çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldumBen şubat ayında yaptırdım transferi 21 haftalık oldum çok şükür
Ben de ocak ayında dış gebelik geçirdim normal bi gebelik olsaydı şimdi 33 haftalık olacaktık ama nasip tabii insan düşünmeden edemiyorBen şubat ayında yaptırdım transferi 21 haftalık oldum çok şükür
Amin allah herkese nasip etsin tüp bebek zorlu bir yolculuk ben 22 yaşındayım daha yeni 23 oldum haziranda birisi bana böyle şeyler yaşıyacaksın deseydi şaka yapıyosun heralde derdim ama yaşandı bitti şu an sağ salim kucağıma almak tek derdimRabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum
Dış gebelik kendiliğinden mi oluştu doğal mıydı yani doğal ise eğer normal yolla sağlıklı şekilde gebe kalma durumunuz da olabilirBen de ocak ayında dış gebelik geçirdim normal bi gebelik olsaydı şimdi 33 haftalık olacaktık ama nasip tabii insan düşünmeden edemiyor
3 bin kusurdu canım. 19 toplandiKızlar opu öncesi e2 değeriniz neydi kaç yumurta toplandı ?
Evet canım daha önce iki kez normal kendiliğinden hamile kaldım haftaya aşılama için doktorla görüşeceğiz dış gebelik tüpünü tıkadı maalesef tek tüple deniyoruz şansımızıDış gebelik kendiliğinden mi oluştu doğal mıydı yani doğal ise eğer normal yolla sağlıklı şekilde gebe kalma durumunuz da olabilir
İnşallah olumlu sonuç alırsınızEvet canım daha önce iki kez normal kendiliğinden hamile kaldım haftaya aşılama için doktorla görüşeceğiz dış gebelik tüpünü tıkadı maalesef tek tüple deniyoruz şansımızı
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah olumlu sonuç alırsınız
Oo super masallah 4.testi yapmamak için zor duruyorum valla ama direkt bende kese gitcemben de sağlık ocağına gittim dün aile hemşirem arıyordu sürekli, 15. gün 2742 çıktı. daha bakmayacağım artık zaten pazartesiye kese için randevum var
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallah. Bu haftayı ben anlamadım. Uygulamada 3 hafta 4 günlük 4. Haftanın icindesiniz diyor. 3 gün sonra 5. Haftaya mı girmiş olacam. 4. Haftayı tamamlayıp. Kafam karıştı. 10 gün sonra keseyi görebilir miyim acaba 6 haftalık mı oluyorum o zaman. Tabii kan değerlerim hayırlısıyla güzelce yükselirseKızlar bende kontrolden çıktım şimdi çok şükür kalp atışlarını duydum lekelenme içinde korkulacak bişey yok denildi bu haftalarda beklediğimiz şeyler kiminde oluyor kininde olmuyor dedi. 6 hafta 3 günlük şuanda rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin. Darısın hepinizin başına gönlümüzce olsun herşey
Belki olabilir ama ben de öğretmenim ve sürekli ayaktayım. Çıkmıyor hiç. Aslında aparatı olsa keşke. Onunla daha iyi itilirdi.Valla itiyorum ama gün boyu ayaktayım ondan mı acaba hareket halindeyim
Benim 800 e yakım bir değer canım sıkıldı ya ama daha 3 gün var okuya artar heralde3 bin kusurdu canım. 19 toplandi
Canım 100 yumurta olsun tutmadiktan sonra ne işe yarayacak.Benim 800 e yakım bir değer canım sıkıldı ya ama daha 3 gün var okuya artar heralde
Merhaba,2.gun gittikten sonra ortalama kac gun suruyor bu rahim hazirliguEvet canım 2. Günü git.
Sürecin hayırla sonuclansin
Ben istemiyormuşum bugün daha derine ittim çıkmadı 1 haftadır bu şekildeydım umarım bir sorun olmamıştırBelki olabilir ama ben de öğretmenim ve sürekli ayaktayım. Çıkmıyor hiç. Aslında aparatı olsa keşke. Onunla daha iyi itilirdi.
Derine içmiyormuşum bugün denedım oldu umarım bişey olmamıştırcanım biraz erken saatte yapsan sonra biraz daha uyusan olmaz mı acaba :) ben yarım saat dinleniyorum ama son iki gundur koyduktan birkac saat sonra gidiyor :)