- 23 Haziran 2021
- 1.101
- 580
- 26
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #4.041
Canim doktorum bana 6 saat sonra dunyanin diğer ucuna bile gidebilirsin demisti tutacaksa her turlu tutuyor kasık agrisi falan ilaclarin yan etkisi gebelik oluşsa bile belirti icin erkenArkadaslar benim transferden sonra 2 gun hep kasiklarim agridi ama dun itibariyle pat diye kesildi, 3.gunumdeyim. Ucak yolculugu yapmak zorunda kaldim. Acaba orda sallantida bisey oldu da dustu mulutfen deneyimlerinizi yazar misiniz?
Hayirli olsun canim gozun aydin saglikla ilerlesin insallahsonucum 51 çıktı, 8.günümçok mutluyum ama Pazar günkü sonuc onemli, şimdi sakince Pazarı bekleyecegim :)
Ayyy masallah canım ne guzel yakızlar ben bugün keseyi gördüm. Haftaya da gelişimini görücez. Sonraki hafta kalp atışı umarım.
Protestanlar ilgili dr biraz daha uzun süre utanabilirsin dedi . Olmadı 2 tanesini gece yap uyumadan dedi
Kuzum adet ve gebelik belirtileri ayni benim pozitifi gordukten sonrada adet agrim olmustu endiselenme insallah bebisin seninledir ne kadar az stres okadar iyiBenim transferin 7. Günü bugün sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var 2 temmuzda tahlil günüm benim gibi olup pozitif gören var mı karnımda ağrıyor
Siz bana çok iyi geliyorsunuz hep mutlu olursunuz inşallahKuzum adet ve gebelik belirtileri ayni benim pozitifi gordukten sonrada adet agrim olmustu endiselenme insallah bebisin seninledir ne kadar az stres okadar iyi
Bendede >3400 yaziyordu yasim 41 13 adet yumurtam toplanmistiKızlar opu öncesi e2 değeriniz neydi kaç yumurta toplandı ?
Canımm inşallah bebişin sana tutunuyordur. Benim 6. Günüm dünden beri kasıklarım cok ağrıyor sanki adetim sökülemiyor gibi. Göğüslerimde hassasiyet yoktu öyle bugün artmaya başladı. Ben dün pozitif gördüm henüz erken inşallah hayırlısıyla güzelce ilerler ama dayanamadım. Tutunma ağrılarıda böyle oluyormus. İçini ferah tut belirtilere cok takılmaBenim transferin 7. Günü bugün sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var 2 temmuzda tahlil günüm benim gibi olup pozitif gören var mı karnımda ağrıyor
Sizinle konuşmuştuk hatırladım benimle aynı gün transfer olmuştunuz çok sevindimCanımm inşallah bebişin sana tutunuyordur. Benim 6. Günüm dünden beri kasıklarım cok ağrıyor sanki adetim sökülemiyor gibi. Göğüslerimde hassasiyet yoktu öyle bugün artmaya başladı. Ben dün pozitif gördüm henüz erken inşallah hayırlısıyla güzelce ilerler ama dayanamadım. Tutunma ağrılarıda böyle oluyormus. İçini ferah tut belirtilere cok takılma
Tesekkur ederimBen 10 gün ilaç kullanıp gidiyorum. Kontrol ediliyor 5 günlük daha ilaç kullanıyorum. Sonra transfer. Yani adetin 18-20. Gün arasına denk geliyor eğer rahim kalinlasmada bir sorun yoksa
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzSizinle konuşmuştuk hatırladım benimle aynı gün transfer olmuştunuz çok sevindiminşallah bende sizi güzel haber veririm
Aminn insallah canımmSiz bana çok iyi geliyorsunuz hep mutlu olursunuz inşallah2. Transferim galiba bir daha da yaptıramayacağız maddi manevi tükendik inşallah benimledir isteyen herkesin kucağı boş kalmaz
Canım çookk sevindim. Sen 3 haziran transferdin değil mi? Adet tarihine göre mi 6+3 dedi?lekelenmen devam ediyor mu?Kızlar bende kontrolden çıktım şimdi çok şükür kalp atışlarını duydumlekelenme içinde korkulacak bişey yok denildi bu haftalarda beklediğimiz şeyler kiminde oluyor kininde olmuyor dedi. 6 hafta 3 günlük şuanda rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin. Darısın hepinizin başına gönlümüzce olsun herşey
Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin. Bende de oldu bugün lekelenme, 12. Haftaya kdr olur dedi doktor. Ama ben çok kötüyüm mide bulantısından ayaga kalkamıyorum. Serum verdiler bugün.Kızlar bende kontrolden çıktım şimdi çok şükür kalp atışlarını duydumlekelenme içinde korkulacak bişey yok denildi bu haftalarda beklediğimiz şeyler kiminde oluyor kininde olmuyor dedi. 6 hafta 3 günlük şuanda rabbim sağlıkla ilermeyi nasip eylesin. Darısın hepinizin başına gönlümüzce olsun herşey
Canım lekelenme hangi renk?Gözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin. Bende de oldu bugün lekelenme, 12. Haftaya kdr olur dedi doktor. Ama ben çok kötüyüm mide bulantısından ayaga kalkamıyorum. Serum verdiler bugün.
Bugün yine biraz geldi kahverengi değişik bişeyCanım çookk sevindim. Sen 3 haziran transferdin değil mi? Adet tarihine göre mi 6+3 dedi?lekelenmen devam ediyor mu?
Çok koyu kahve, aynı transferin 6. Günü olduğu gibi.Canım lekelenme hangi renk?
Amin kuzum saolGözün aydın canım, sağlıkla ilerlesin. Bende de oldu bugün lekelenme, 12. Haftaya kdr olur dedi doktor. Ama ben çok kötüyüm mide bulantısından ayaga kalkamıyorum. Serum verdiler bugün.