- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.281
Canım kese ve kalp atışı için aynı güne randevu verildi. Bir ücret alınmıyor. Pakete dahil olması gerekiyorKızlar ya tüp bebek sonrası ilk muayene için dr un sekreteri muayene için randevu verdi, muayene ücreti 3 bin liracok canım sıkıldı, daha tüp bebek parasının borcundan kurtulamadık , sizde muayene ucretleri nasıl, 2 dk kese görmek için verilen rakam acıkcası canımı cok sıktı
Instada takip ediyorum soru cevaplarda çok güldürüyor beni yaevet osman develioğlu
Olması gereken o canım , benimki kese ye 3 bin , kalp atısına da ister 3 bin , Allah vicdan versin artık iyice ticarete dökmüşlerBenim hastanem Şişli Memorial ve ücretsiz yapacak ilk kese ve kalp atışı muayenesini.
Evet ücretsiz canımYuh ya. Şişli memorialde ilk muayene bile ücretsizdi hatta transfere kadar para ödemiyorsunuz ben kontrolün de ücretsiz oldupunu düşünüyorum ama yarın soracağım
Canım benim dr un kliniği var , para konusunda biraz vicdansız malesef , her asamayı paraya dökmüş, Allah vicdan versin ne deyim , bi de az para da degil 3 bin bi muayene , su asamada da bırakamıyorum da , yapacak bisey yok ama bu mesele canımı sıkmadı degil bugunCanım kese ve kalp atışı için aynı güne randevu verildi. Bir ücret alınmıyor. Pakete dahil olması gerekiyor
Canım benim dr un kliniği var , para konusunda biraz vicdansız malesef , her asamayı paraya dökmüş, Allah vicdan versin ne deyim , bi de az para da degil 3 bin bi muayene , su asamada da bırakamıyorum da , yapacak bisey yok ama bu mesele canımı sıkmadı degil bugun
Vicdansızlar yaa , maddi manevi zor surec , ben normalde calısıyorum sigortalıyım, bi de doktorum sgk ile anlasmamıs, yazdıgı her ilacı eczane fiyatıyla aldım ve alıyorumHer klinik ayni canim. Ben almanyadayim. Burdada her adım para.
Benden yazdığı "ilaç plani" icin 127 Euro aldı.
Not kağıdı üstüne 3 Estrifam, 2 Progestron yazdi. Buna 127 Euro ödedim.
Canım kese ve kalp atısı için transfer sonrası kacıncı gune randevu verdiler , benim 3 hafta sonrası olacak kalp atısını da duyar mıyız kiCanım kese ve kalp atışı için aynı güne randevu verildi. Bir ücret alınmıyor. Pakete dahil olması gerekiyor
Yok kuzum benimKızlar sizin özel sağlık sigortanız yok mu? Doğum paketiniz varsa ödeme yapmıyorsunuz
Valla kese muayenesine ben o parayı vermem. Asistan doktor bile kese muayenesini yapabiliyor. İki dk bile sürmeyen bir şey.Canım benim dr un kliniği var , para konusunda biraz vicdansız malesef , her asamayı paraya dökmüş, Allah vicdan versin ne deyim , bi de az para da degil 3 bin bi muayene , su asamada da bırakamıyorum da , yapacak bisey yok ama bu mesele canımı sıkmadı degil bugun
6 Haziranda transfer oldum. Kese ve kalp atışı için 5 temmuza gün verdilerCanım kese ve kalp atısı için transfer sonrası kacıncı gune randevu verdiler , benim 3 hafta sonrası olacak kalp atısını da duyar mıyız ki
Kesinlikle oyle canım, ama tüp bebek doktorum takibimi de yapacak , simdi baskasına gitsem ilaclar konusunda rehberlik alamayacagım, bilemedim inan yaValla kese muayenesine ben o parayı vermem. Asistan doktor bile kese muayenesini yapabiliyor. İki dk bile sürmeyen bir şey.
Ben doğum teminatlı sağlık sigortası sormuştum geçen ay. 91 bin fiyat verdiler.Kızlar sizin özel sağlık sigortanız yok mu? Doğum paketiniz varsa ödeme yapmıyorsunuz
Ben de 10 haziranda transfer oldum, 1 temmuza gun verdi, kalp atısını da gidince duyar mıyız ki acaba6 Haziranda transfer oldum. Kese ve kalp atışı için 5 temmuza gün verdiler
Valla canım bilemedim ki. Çok pahalı ama insan riske de atmak istemiyorKesinlikle oyle canım, ama tüp bebek doktorum takibimi de yapacak , simdi baskasına gitsem ilaclar konusunda rehberlik alamayacagım, bilemedim inan ya
Vicdansızlar yaa , maddi manevi zor surec , ben normalde calısıyorum sigortalıyım, bi de doktorum sgk ile anlasmamıs, yazdıgı her ilacı eczane fiyatıyla aldım ve alıyorum
Ben doğum teminatlı sağlık sigortası sormuştum geçen ay. 91 bin fiyat verdiler.
Pess yaa nasıl insanları somursek diye bakıyorlar gercekten , cokkk haklısın guzelimm yaaÇok çok saçma.
Bende aynılarının benzerini yaşiyorum.
Mesela 8ci gebelik haftasına kadar tüm ilaçları özel ödüyorum.
8ci haftadan sonra normal gebelik sayılıyor ve sigorta karşiliyor. Ne alaka?!
Bu transferde 8 döllenmiş yumurtayı çözdüler. Sadece 2 tanesi 5ci güne gelmiş. 6si hiç gelişmemiş.
Ama çözdükleri için hepsinin geliştirme ücretini ödemek zorundayim. Resmen şaka gibi.
Yani zaten dondurmalari için senelik ödemistim.
Toplamda 14 yumurta için senelik kirasini vermiştim. 6 ay sonra dondurulmuş yumurtam kalmadi. Bari o paradan düşün demi?
Oyle kuzum elimiz kolumuz baglı malesefValla canım bilemedim ki. Çok pahalı ama insan riske de atmak istemiyor