- 26 Ekim 2015
- 8.329
- 20.025
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.301
Pess yaa nasıl insanları somursek diye bakıyorlar gercekten , cokkk haklısın guzelimm yaa
Öyle. Hemen hemen hepsi aynı. Yani bunları yapmayan klinik yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pess yaa nasıl insanları somursek diye bakıyorlar gercekten , cokkk haklısın guzelimm yaa
Duyabilirsin de duyamayabilirsin de. Biraz daha bekleyip gitsen hem keseyi görürsün hem kalp atışını net duyarsın. Erteleme şansın yok mu?Ben de 10 haziranda transfer oldum, 1 temmuza gun verdi, kalp atısını da gidince duyar mıyız ki acaba
Sekreter test tarihinden 10 gun sonra diye hesaplayarak verdi gunu, arayıp erteleme yapabilirim aslındaDuyabilirsin de duyamayabilirsin de. Biraz daha bekleyip gitsen hem keseyi görürsün hem kalp atışını net duyarsın. Erteleme şansın yok mu?
Yani iki defa gitmemiş olursun en azındanSekreter test tarihinden 10 gun sonra diye hesaplayarak verdi gunu, arayıp erteleme yapabilirim aslında
11 tane embriyo donduruldu 14.800Oyle canım tranfer gunu bile ayak ustu kalan yumurtaları dondurma için para aldılar , neye uğradığımızı sasırdık, ben de 1000 - 2000 falandır dedim esime , eşim gitti geldi 10 bin almıslar , inanamadık 2 embriyo ya bu fiyat, siz de fiyat durumu ne
Biz de transfer günü 6 embriyo için 12 bin tl verdik zaten 1 gün öncesi aradıklarında söylemişlerdi hazırlıklı gelin diye tüp e 2 şerli koymuslar 3 tüp için 12 bin tlOyle canım tranfer gunu bile ayak ustu kalan yumurtaları dondurma için para aldılar , neye uğradığımızı sasırdık, ben de 1000 - 2000 falandır dedim esime , eşim gitti geldi 10 bin almıslar , inanamadık 2 embriyo ya bu fiyat, siz de fiyat durumu ne
Fiyat cok iyi canım bizi baya yolmuslar anlasılan11 tane embriyo donduruldu 14.800
Biz de transfer günü 6 embriyo için 12 bin tl verdik zaten 1 gün öncesi aradıklarında söylemişlerdi hazırlıklı gelin diye tüp e 2 şerli koymuslar 3 tüp için 12 bin tl
Evet kuzum biraz erteleyim o haldeYani iki defa gitmemiş olursun en azından
Bizde cok zannediyordum valla demekki iyi fiyat vermislerFiyat cok iyi canım bizi baya yolmuslar anlasılan
Sizin fiyata okadar sasirdim ki turkcem kaydi
Merhabakızlar merhabala bende bu akşam gonapeptyl 2 tane vurucam pzt yumurta toplama işlemi yapılacakmış çok heyecanlıyım umarım her şey güzel gider. daha önce bu iğneden vurulan var mı acaba ovitrelle yazmıştı önce onu da aldım ama bu sabah onu yapmayalım bu iğneleri ol dedi
Benim doktor ilk muayenede ucret almiyor canim sonrasinda aliyor 2250 tl benimkide valla icim gidio hersey ates pahasiKızlar ya tüp bebek sonrası ilk muayene için dr un sekreteri muayene için randevu verdi, muayene ücreti 3 bin lira cok canım sıkıldı, daha tüp bebek parasının borcundan kurtulamadık , sizde muayene ucretleri nasıl, 2 dk kese görmek için verilen rakam acıkcası canımı cok sıktı
Ben 10 gün boyunca gonal-f 225 ve sabah akşam Tarlusal kullandım. Bugün de ovitrelle ve 2 doz gonalpeptyl iğnelerimi yaptım. Salı sabah da opu randevum var.Merhaba ben de yeni başladım tüp bebek surecine burda yazilanlari okuyordum baslayip yazmak bana da nasip oldu.bugun 3.gun ignelerimi olacagim simdilik bir zorluk yasamadim yumurta toplama islemi oncesi yapilan bu igneler ortalama kac gun suruyor? Bilenler yazabilirse cok sevinirim
Merhabalar, süreciniz kolaylikla gecer insallah benim adetin 2.günü başlandı ignelere, 9 gün sürmüştü, Tedavinin 12.gununde opu yapıldı.Merhaba ben de yeni başladım tüp bebek surecine burda yazilanlari okuyordum baslayip yazmak bana da nasip oldu.bugun 3.gun ignelerimi olacagim simdilik bir zorluk yasamadim yumurta toplama islemi oncesi yapilan bu igneler ortalama kac gun suruyor? Bilenler yazabilirse cok sevinirim
Öyle kuzum malesefBenim doktor ilk muayenede ucret almiyor canim sonrasinda aliyor 2250 tl benimkide valla icim gidio hersey ates pahasi
Canım tüp başı 5 bin.Oyle canım tranfer gunu bile ayak ustu kalan yumurtaları dondurma için para aldılar , neye uğradığımızı sasırdık, ben de 1000 - 2000 falandır dedim esime , eşim gitti geldi 10 bin almıslar , inanamadık 2 embriyo ya bu fiyat, siz de fiyat durumu ne
Bizde de sadece ilk kan tahlili ücretsiz. İkinci bile ücretli.Canım kese ve kalp atışı için aynı güne randevu verildi. Bir ücret alınmıyor. Pakete dahil olması gerekiyor
Yaaa sorma canım bu nedir Allah askına yaaSizin fiyata okadar sasirdim ki turkcem kaydi