- 14 Haziran 2024
- 887
- 392
- 26
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #3.061
Hatta bende cumartesi olup pazartesi toplamaya girmiştim ikisinide arka arkaya vuruyorsunuz hemen bekleme yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ama hakikaten bu kadar da fark olmaz çok şükür ya ödüm koptu bence laboratuvar farkından ziyade ordaki cihaz arızalı filan olmalı.. geçen sene bir grupta arkadaşın teki transfer sonucu 0.13 mü ne çıktı ilaçları bıraktı iki hafta regl olmayınca doktor tekrar test istedi kaç bin cıktı sonucu cihaz arızalıymıs. Olaya bakar mısın ilaçları bıraktı diye ya düşseydi bebekler bir de ikizdi sanırım Allah korudu. O yüzden senin değerinde mantıklı gelmedş bana cok sukur cözüldüYa şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin maşallahBunu yazdığıma inanamıyorum testim pozitif onca deneme onca göz yaşı şükürler olsun
Çok fazla olduğunu söyledi sadece 20mm üstünü saydi bana tam miktar söylemediDoktorun ne dedi canım arkadaki folikullerin boyutları nasil
Sağol canm..çok şükür ya. Aynen öyle çok fark ediyor bazı yerlerde ilginç yani bende anlamış değilimÇok şükür canım gözün aydın merkezler arası ne kadar fark ediyor ya değişik
Çok çok çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başınaGözün aydın canım sağlıkla gelsin maşallah
Siz ciddi misiniz inanılmaz olay gerçekten demekki iki farklı yerde yapmak gerekiyo söylediğiniz iyi olduAy ama hakikaten bu kadar da fark olmaz çok şükür ya ödüm koptu bence laboratuvar farkından ziyade ordaki cihaz arızalı filan olmalı.. geçen sene bir grupta arkadaşın teki transfer sonucu 0.13 mü ne çıktı ilaçları bıraktı iki hafta regl olmayınca doktor tekrar test istedi kaç bin cıktı sonucu cihaz arızalıymıs. Olaya bakar mısın ilaçları bıraktı diye ya düşseydi bebekler bir de ikizdi sanırım Allah korudu. O yüzden senin değerinde mantıklı gelmedş bana cok sukur cözüldü
Ya bu gercekten cok az rastlanacak bişey ama yine de böyle bir şeye şahit oldum. Sağlık bakanlıgına filan şikayet etti hatta kızSiz ciddi misiniz inanılmaz olay gerçekten demekki iki farklı yerde yapmak gerekiyo söylediğiniz iyi oldu
canim tebrikler çok sevindimYa şimdi tekrar verdik ilk yerde 621 çıktı çok şükür.. iki saatte ömrümden ömür gitti rahatladım çok şükür..
Ya canım benim de ödüm koptu yemin ederim ne yapicam ben dedim tam da bizimkilere güzel haberi vermiştim ikinci kan sonucunu görünce korkudan afalladim . Hemşireyle konuştum çıkıp ilk yere gittim kan vermeye bizimki çözüldüAy ama hakikaten bu kadar da fark olmaz çok şükür ya ödüm koptu bence laboratuvar farkından ziyade ordaki cihaz arızalı filan olmalı.. geçen sene bir grupta arkadaşın teki transfer sonucu 0.13 mü ne çıktı ilaçları bıraktı iki hafta regl olmayınca doktor tekrar test istedi kaç bin cıktı sonucu cihaz arızalıymıs. Olaya bakar mısın ilaçları bıraktı diye ya düşseydi bebekler bir de ikizdi sanırım Allah korudu. O yüzden senin değerinde mantıklı gelmedş bana cok sukur cözüldü
Çok teşekkür ederim canım. AminMasallah kuzum saglıkla kucagına al
umarım güzel sonuçlar alır bekleyen herkes sen transfer oldun mu ne durumdasınHatta bende cumartesi olup pazartesi toplamaya girmiştim ikisinide arka arkaya vuruyorsunuz hemen bekleme yapmayın
Sağol kuzum Allah herkese nasip etsincanim tebrikler çok sevindim
GöÜn aydın canım. Valla ben de okuyunca şok oldum. Çünkü ilk değerin kimyasala göre çok yüksekti. Hata olmuştur diye düşünmüştüm ben deYa canım benim de ödüm koptu yemin ederim ne yapicam ben dedim tam da bizimkilere güzel haberi vermiştim ikinci kan sonucunu görünce korkudan afalladim . Hemşireyle konuştum çıkıp ilk yere gittim kan vermeye bizimki çözüldü
Oh çok şükür bitti gitti bu da bugünün ekşını oldu diyelimYa canım benim de ödüm koptu yemin ederim ne yapicam ben dedim tam da bizimkilere güzel haberi vermiştim ikinci kan sonucunu görünce korkudan afalladim . Hemşireyle konuştum çıkıp ilk yere gittim kan vermeye bizimki çözüldü
Endişe etmene gerek yok o zaman güzel güzel bol bol yumoşların olur insallahÇok fazla olduğunu söyledi sadece 20mm üstünü saydi bana tam miktar söylemedi
Pazartesi günü saat 8 de nasipse toplanma işlemi olucak bugün saat 9 da 3 tane çatlatma iğnesi yapacağım
Bence de kesinlikle ikinci yaptırdığınız yerdeki cihazda problem var..bu kadar da fark etmez herhalde. Sen öyle deyince arkadaşıma sordum, maksimum 10-20 farkeder çok büyük bir fark olmaz demişti.. çok şükür kimyasal değilmişSağol canm..çok şükür ya. Aynen öyle çok fark ediyor bazı yerlerde ilginç yani bende anlamış değilim
Cok teşekkür ederim inşallahEndişe etmene gerek yok o zaman güzel güzel bol bol yumoşların olur insallah
Çok şükür ya...bende dedim bir terslik var diye. İki yerden birinde diye. Gerçekten de varmışBence de kesinlikle ikinci yaptırdığınız yerdeki cihazda problem var..bu kadar da fark etmez herhalde. Sen öyle deyince arkadaşıma sordum, maksimum 10-20 farkeder çok büyük bir fark olmaz demişti.. çok şükür kimyasal değilmiş
Evet ya bitti artık artık kan vermiyorum haftaya cuma kese görmeye gidecekmisimOh çok şükür bitti gitti bu da bugünün ekşını oldu diyelim