-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.821
Canım bende üniversite hastanesinde yaptırdım sonucumu doktıruma iletemediğim için hala düzenli beta baktırıyorum kimyasal şüphesi inşallah yoktur ama ne olur ne olmaz allah korusun çok kötü senaryolar okudum burada o yüzden hiç emin olamıyorumKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
Sen erken öğrenmene rağmen değerin güzel ve güzelde artmış kese oluşumu tamamlansın diye bekliyosundur muhtemelenKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
Canım evet endişeni cok iyi anlıyorum, ben de her asama için bile kaygılanıyorum, gönlün rahat olması için ben senin yerinde olsam bi test daha verir güncel degerimi görürdum, bu surecte neler yapmıypruz ki fazlasıyla emek dolu, basit bir testle gönlünü rahatlatabilirsin benceKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
Evet özel hastanelerde koyuluyor ben 25 yasindayim cift embriyo transfer edildiMerhaba kızlar benimde bir sorum olacaktı daha önce 2 tüp bebek denyemim oldu 2 oğlum oldu şimdi tekrar düşünüyoruz yine tüp bebek bu kez 2 embiryo düşünüyoruz yaşım 33 2 embiryo koyuluyor mu acaba ilk ikisi tek diye okumuştum bu konu hakkında bilgi sahip olan varmı acaba ?
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinşuan durumunuz nasıl tekrar transfer oldunuz mu
Yalnız buraya acayip bagımlı oldum, sürekli siteye bakma ihtiyacım var
Ponciks prednolden kurtuldum canım, dr kes dediEvet özel hastanelerde koyuluyor ben 25 yasindayim cift embriyo transfer edildi
Ahahaha ben bu baslıga sardım, girip girip bakıyorumYa ben de öyle. Üstelik tüm başlıklara da dadandimneyse pazartesi iş başı. O zamana kadar böyle takılırım
Yaa sen kac yasindasinn kiiiiPonciks prednolden kurtuldum canım, dr kes dedibu arada sen baya küçükmüssün
MerhabaKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
Canım muhtemelen şuan gitsem kese gözükecek ama bu sefer de kalp atışı için bekleyeceğim. Önceden 2 kez doğal yolsan gebe kalmıştım ikisinde de keseyi gördüm kalp atışları ritimsizdi ve duyduktan hemen sonra düşmüştü. Sadece çok sabırsızım en iiyisi kan vermek sanırımSen erken öğrenmene rağmen değerin güzel ve güzelde artmış kese oluşumu tamamlansın diye bekliyosundur muhtemelen
Bana geç vermişlerMerhaba
Hayirli olsun gebeliginiz , ben de 2 Haziram da Şişli Memorial da oldum , pozitifi gordum cok şükür bana da 4 Temmuz da randevu verdiler
Aramızda 10 yas var bebegimYaa sen kac yasindasinn kiiiivalla gozun aydin bende yarın kurtulacagim ama hergun progestan vuruluyorum kalcam sertlesti morardi artik bide sey kullandığım bir balik yağ + vitamin + probiyotik vitamin vardi tam onlardan kurtuldum dedim kalp atisina kadar tekrar yazıldı bu arada hcg artisim iyi mi sence ?
Siz kaç kez kan testi yaptırdınız? Değerleriniz nasıldı acaba?Merhaba
Hayirli olsun gebeliginiz , ben de 2 Haziram da Şişli Memorial da oldum , pozitifi gordum cok şükür bana da 4 Temmuz da randevu verdiler
Bence de bir kere daha test verin hem içiniz rahatlasınnnKızlar ben 4 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum. 12 haziranda ilk testim 106 14 haziranda 2. Testim 231 geldi. O günden beri de test falan yapmadım. Birsürü ilaç ve ipne kullanıyorum. Şişli memorialda yaptırdım ve bana artış iyi ilk kontrolünüz 4 temmuzda dediler. Ben o tarihe kadar ne oldupunu bilmeden bekleyecek miyim? Herkes bu kadar uzun mu bekliyor. İlk artışım iyi olduğu için kimyasal riskim yoktur değil mi? Yani pozitifi gördüm ama çok tedirginim
İmdb 9.0 korku filmi ama gidip vericemBence de bir kere daha test verin hem içiniz rahatlasınnn
Aramızda 10 yas var bebegiminsan yasını soyleyemiyor 30 dan sonra bence gayet iyi canım masallah, saglıkla gelsin bebişlerimiz, benim de cift ama tabi tuttu mu muayene de belli olur ya ben folik asıtı de kafama göre bıraktım , suan beslenme dısında vitamin almıyorum