- 31 Ağustos 2012
- 21.814
- 35.102
-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.781
Canim 3 hafta kullandım nerdeyse günde 50 ml. Ben günde 6 da estrofem kullanıyordum. Doktorum ilaç seviyor galibaDozu çok yüksek verilmiş gibi. Normalde günde 25 mg veriliyor diye biliyorum. Bu 50 Mg ve çok yoğun bir iğne.
Şaşırdım canım ilk defa duyuyorum.Benim 12. günde transfer oldu
Benim de rahim hızlı kalınlaştı ama yumurta geç büyüdüğü için 23. Gün transfer oldum.Demekki rahim hızlı kalınlaşmış kişiden kişiye değişiyor işte :)
Doğrudur ama benim öyle oldu 30 mayıs adet oldum 10 haziranda transfer oldumŞaşırdım canım ilk defa duyuyorum.
Hep 18-20 arası diye duyuyordum
Ben yumurta kalitemi 4Aa biliyordum ilk transferimle aynı diye. Şimdi 2 tane transfer oldu bugün biri 3bb dedi embriyoloğum biride orta kalita dedi. Sizce nasıl iyi mi kaliteler hakkında çok bi bilgim yok. İlki 4Aa ydı kimyasal olmuştu. Tutar mı ki bu iki embriyo
Herkese merhaba, maalesef benim sonucum hiç iyi gitmiyor betahcg değerimin artış oranı iyi olmadığı için doktorum ilaçları bırakmamı söyledi. 4 gün önce 321 olan değerim bugün 555 olmuş. Sağlıksız gebelik dedi doktorum. İnşallah biran önce düşükle sonuçlanır ve uğraştırmaz. Sizlere bol şans diliyorum inşallah süreciniz güzel geçer. Ama size tavsiyem sakın erken test yapmayın. Boluna stres yaşanıyor. Benim ilk değerim transferin 6. Günüydü yanlış hatırlamıyorsam 42 iki gün sonra 92 bu artış çok iyi derken sonuç nerelere geldi. Bol şans diliyorum
Merhaba göÜnüz aydın. Transfer tarihiniz neysi bir de 5. Gün embriyosu muydu?Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda. 5+1 görünüyor yemek kesesi oluşmuş besleniyor şuan28 haziranda kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eylesin
Boşuna vücuduna ilaç yükleme canım.Merhaba bugün kan tahlilim negatif geldi. Transfer dahil 10. Gün 0.100 hemşireme sonucu gonderdim. Bana istersem ilaclara devam etmemi ve pazartesi günü tekrar kan verip ama bhcg e2 ve p4 ile birlikte baktırırsam iyi olcağını söyledi. Buna gerek var mı ?
Benimde 14.günŞaşırdım canım ilk defa duyuyorum.
Hep 18-20 arası diye duyuyordum
Benimde 3bb embiriyom var onun için mi orta kalite dediBen yumurta kalitemi 4Aa biliyordum ilk transferimle aynı diye. Şimdi 2 tane transfer oldu bugün biri 3bb dedi embriyoloğum biride orta kalita dedi. Sizce nasıl iyi mi kaliteler hakkında çok bi bilgim yok. İlki 4Aa ydı kimyasal olmuştu. Tutar mı ki bu iki embriyo
Yaa besleniyo mu hahah çok tatlıııMerhaba göÜnüz aydın. Transfer tarihiniz neysi bir de 5. Gün embriyosu muydu?
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda. 5+1 görünüyor yemek kesesi oluşmuş besleniyor şuan28 haziranda kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eylesin
Kızlar kontrolden çıktım çok şükür herşey yolunda. 5+1 görünüyor yemek kesesi oluşmuş besleniyor şuan28 haziranda kalp atışlarını duymak için gidicem rabbim hepimizin gönlüne göre nasip eylesin
Yolk kesesi oluşmuşYaa besleniyo mu hahah çok tatlııı
Çok teşekkür ederim inşallah ya, hala inanamıyorum 5 yılda ilk defa testte çift çizgi gördümYaaa çok güzel gözünüz aydın sağlıkla gelsin bebişin
Evett inşallah keseyi kalp atışını da beraber duyarızCanım çok sevindimm Rabbim kucagina almayı da nasip etsin inşallah aynı gün transfer olmuştuk
Çok sevindim inşallah bende pozitif görürüm sizin gibiGayet iyi bence 11 toplanmıştı benim 9’u işleme alındı 2 tane embriyo oluştu sadece 1 tane 4aa 1 tane de 3aa
4aa embriyo tek transfer edildi pozitif oldu