-
- Konu Sahibi Gizemm3606
- #2.621
Yaa çok sevindim adına masallahBenimde az önce çıktı sonucum 209 trasfer günlerimizde aynıydı bizimAcaba iki embriyo da tutmuş olabilir mi
Amin inşallah canımYaa çok sevindim adına masallahvalla bilmiyorum ikimizin değeri de yüksek canım inşallah ikizdir Allahım sayimizi cogaltsinn
Pozitifi görüp gebeliği güzel ilerleyen hanımlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinin.Benim gebelik başlamadan bitti 67ile başlayan betahcg değerim 90 -135-172 şeklinde iki günde bir verdiğim testlerle devam etti bugün doktor ilacı kesti pazartesi yine test ver dedi.Bundan sonra beni ne bekliyor ne zaman adet olurum acaba bilen var mı?Bu değerlere rağmen artış olabilir miydi ?ilacı erken mi kestim acaba?
Benim orda ikinci transferim kağıdim da sonucu öğrenip haber veriniz yazıyor bende orda sormayı unuttum. İlkini orda vermiştimYaaabak nasıl denk gelmişiz ya cumartesi brüksel de mi vereceksin kanı?
Canımm hayırlı olsunAmin inşallah canımsağlıklı olsunlar da tek ikiz hiç farketmez ama ikiz olursa çifte mutluluk olur bizim
Tabi canım sağlık herseyden önemliAmin inşallah canımsağlıklı olsunlar da tek ikiz hiç farketmez ama ikiz olursa çifte mutluluk olur bizim
6. Güne gelen 2 embriyo çok güzel canım benim bak benim 2 tane 3. Güne kadar ulaşabildi bence şansın oldukça yüksek lab da 6. Güne gelen rahimde daha şanslıdırBenim de eşimde de kriptozoospermi var spremleri 6.7 falan oluyor testlerde ve kalitesi düşük sadece 2 embriyom 6. Güne geldi diğerleri malesef olmadı 6. Günde durdu 2 temmuzda transfer olucam ama 6. Gün korkuttu beni malesef
Ayy umarım öyle olur6. Güne gelen 2 embriyo çok güzel canım benim bak benim 2 tane 3. Güne kadar ulaşabildi bence şansın oldukça yüksek lab da 6. Güne gelen rahimde daha şanslıdır
Olur olur yolunda herşey yaşında genç sakince bekle dua et güzel olacakAyy umarım öyle olurdaha yolun başındayım ilk denemem yaşım da 26 ama esimdeki sıkıntıdan dolayı çok deneme şansımız olmicak umarım güzel sonuç alırız hepimiz
Amin hepimiz için öyle olur inşallahOlur olur yolunda herşey yaşında genç sakince bekle dua et güzel olacak
Yok değildi çift emriyoydu 5.gun 4ab gibi bir şeydi.Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah. Embriyonuz pgt li miydi?
İnşallah bu kez tutunur sağlıklaBenim orda ikinci transferim kağıdim da sonucu öğrenip haber veriniz yazıyor bende orda sormayı unuttum. İlkini orda vermiştim
110 la 300 arasında 4 gün var. Yani değer artışları çok azdı. Arada düşüp yükselme de oldu.Siz 300 ü görünce neden ilacı kestiniz ki ?
Canım progestan kullanımını bazı doktorlar hiç yapmıyor.Ya biraz saçma olacak ama aklıma takıldı benim progesteron iğneleri antalya sıcağında dolabın yumurta konulan yerinde sakladım eczacı da bu şekilde kullanabilirsin sıcakta bozulur dedi.ama prospektuste oda sıcaklığında 25Dderecenin altında oda sıcaklığında saklayın soğutmayın ,dondurmayın diyor. Acaba ben soğuttum Ya belki de etkisi azaldı benim betadegeri ondan artmadı olabilir mi bu kadar basit bir şeyden?
Benim emriyolar sağlıksızdi demek ki hepitopu 3 adet vardı 2si transfer edildi biri kaldı ondan da umudum yok.ileri yas yumurtası öyle oluyor demek ki yas 42 artık doğru düzgün emriyo da çıkmaz benden bu emriyolar bir de 1 sene önce elde edilmişti dönmüş emriyolar artık o kadarını ble bulamam .annelik hayal oldu110 la 300 arasında 4 gün var. Yani değer artışları çok azdı. Arada düşüp yükselme de oldu.
Sağlıksız bir embriyo, ilaç kullandıkça sokulmuyor kendi kendine dusukte olsa değer artışına devam ediyordu.
Kese görmem gereken zamanda değerin hala 300 de olmasi kimyasal olmasından dolayıydi
Canım mucizen seni bulur inşallah.Benim emriyolar sağlıksızdi demek ki hepitopu 3 adet vardı 2si transfer edildi biri kaldı ondan da umudum yok.ileri yas yumurtası öyle oluyor demek ki yas 42 artık doğru düzgün emriyo da çıkmaz benden bu emriyolar bir de 1 sene önce elde edilmişti dönmüş emriyolar artık o kadarını ble bulamam .annelik hayal oldu
Çok teşekkür ederimCanımm hayırlı olsuntransfer dahil kacıncı gun degerin
Aynen canım haberleselim mutlakaTabi canım sağlık herseyden önemliAllah'ın mucizeleri çok bakalım yine haberlesiriz burdan