- 29 Eylül 2023
- 171
- 205
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.761
Ağır bir koku almadığım sürece gün içinde olmuyor. Ama sabah kahvaltısını mecburen yapıyorum yani. Folik asit içebileyim diye.gün içinde de oluyor mu rümeysa? en kötü doktora söyle prilam kullan sende eğer yemek bile yedirmiyorsa
erkek gibi :) fasulye şeklinde keseler kız yuvarlak kese erkek diye duymuştum :)Eki Görüntüle 3323324 Bende merak ettim bak şimdi vajinal ultrason 6+1 di. Bu arada eşim şu incecik çizgi varya onu bebek sanıyormuş günlerce ona bakıp bakıp sevindiiki artı arasındakinin bebek olduğuna ikna edemedim henüz
Aminnnn kuzum kız ben diger sefer okadar sabırsızdımki neredeyde hergün giderdim çagırsalar ama gerçekten onlar yüzünde düştü bebegim 7 haftalıktı bnde oyüzde dayan diyom hergün kendimi oyalıyom işteeeRabbim hepimize senin sabrından versin bacım
neden öyle düşündün kuzum?Aminnnn kuzum kız ben diger sefer okadar sabırsızdımki neredeyde hergün giderdim çagırsalar ama gerçekten onlar yüzünde düştü bebegim 7 haftalıktı bnde oyüzde dayan diyom hergün kendimi oyalıyom işteee
Doğrudur tabi herkes aynı değil ben başımı yastiktan kaldıramıyorum gözüm acilmiyor öyle yorgunlukTabiki aynı değil. Mesela korkuyor hamişler ay belirtim yok yada vardı geçti diye. O yüzden yazdım bende hiç olmadı bile kimisinde 9 aya kadar belirtisi oluyor.
anladım canım o kadar benimde oluyor . 12-14. hafta arası biter diyollarrr :) hayırlısı . aman sağlıklı olsunlar da hiç önemli değilAğır bir koku almadığım sürece gün içinde olmuyor. Ama sabah kahvaltısını mecburen yapıyorum yani. Folik asit içebileyim diye.
Bu yorgunluk bende de çok yoğun eskiden gündüz beş dakka uyuklasam gece sabaha kadar uyuyamazdim şimdi baya gunduz bikaç saat uyuyorum gece de en geç 11de uykudayimDoğrudur tabi herkes aynı değil ben başımı yastiktan kaldıramıyorum gözüm acilmiyor öyle yorgunluk
biri kız biri erkek bence :))Benimde böyleler tahmin eder misiniz :))
Peki uykunu alabiliyor musun ben asla gözüm kapalı geziyorim evin icindeBu yorgunluk bende de çok yoğun eskiden gündüz beş dakka uyuklasam gece sabaha kadar uyuyamazdim şimdi baya gunduz bikaç saat uyuyorum gece de en geç 11de uykudayim
Bende öyle hissediyorummm hadi inşallah :))biri kız biri erkek bence :))
Devamlı alttan muayene ettiler bastıra bastıra zerre acımaları yoktı hep stajer muayene etmeden kana bakmayız diyorlardı bnm kasık ve bel agrılarım vardı ilaç vermediler gitti öyleneden öyle düşündün kuzum?
ben de inanılmaz havuç yiyorum o kadar güzel kokuyor kiAma her kadın aynı degilki millet kusuyor da ben oule bişi yok mesela belki erkendir ama aklıma olmucak yemekler meyveler geliyor bu sabah gözümü kapatıyorum açıyorum havuctan başka bişi aklıma gelmiyor
Bak şimdi sen görünce ben yine bi aşka geldim bende bügün 4+6 haftalıgımm gitsemmi gitmesemmiKuşum keseyi alttan gördük bugün 4+6 haftalığız :)
Sabah 7-8gibi güzel uyaniyorum da öglenden itibaren ağırlaşıyorumPeki uykunu alabiliyor musun ben asla gözüm kapalı geziyorim evin icinde
Kalp atımını duyduk çok zor gösterdi kendiniKese görünüyor canım birde içinde bişe daha var yolk kesesi gibi sol üstte
Yok ben gece bir gibi yatıyorum öğlen on iki kalkıyorum ortalığı toplayıp gene uyuyorum eskiden böyle değildi valla bı isim olsa sabahın beşinde bile kalkabiliuordumSabah 7-8gibi güzel uyaniyorum da öglenden itibaren ağırlaşıyorum
Öyle deme şimdi nasıl dirucam aklıma geldiben de inanılmaz havuç yiyorum o kadar güzel kokuyor ki
Nazlı bu bebiş nazlı kız mı ki acaba baksana pek nazlıKalp atımını duyduk çok zor gösterdi kendini