- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.725
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.741
Oooo patronun bırakıyormu artık seniAyy İnşallah ya
Benimde cuma günü son canımm İnşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo patronun bırakıyormu artık seniAyy İnşallah ya
Benimde cuma günü son canımm İnşallahhh
YaseminnnnKızlar ben doğum yaptım iyiiyiz çok şükür dün gece suyum geldi sancım ve açılmam olmadığı için bu sabah acil sezeryana alındım. Sena kucağımda ve iyi çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguları inşallah
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım iyiiyiz çok şükür dün gece suyum geldi sancım ve açılmam olmadığı için bu sabah acil sezeryana alındım. Sena kucağımda ve iyi çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguları inşallah
Bu sefer bırakıyorOooo patronun bırakıyormu artık seni
Baktı garuu şiştii göndereyimm dinlensinBu sefer bırakıyor
Dün bile gelmiş diyor ne zaman son ee bu hafta son yaaa dedim hee tamam tamam dedi
Dimi yaaa inanamıyor insan ah ya rüya gibiBen de degisik duygular icerisindeyim sanki hic dogmayacakmis gibi geliyordu saglikla kucagimiza alsaydik bebisleri hepimiz
valla şiştim artık bir zahmet gönderecekBaktı garuu şiştii göndereyimm dinlensin
İnşallah yaa bende çok heyecanlıyım ne zaman gelicek acabaİnsallah hayirlisiyla alsaydik kucagimiza
Banada geçen hafta 1 hafta gerilik var haftaya bakalm tekrar dedi yarın gidicem bakalım merak ediyorum 35+4 tü o zaman kilosunada 2400 demisti yarın 36+3 olucam ne diycek bakalmKızlar bu gün kontrolüm vardı, karın çevresi iki hafta geride kalmış ve doktor plasentada kalsifikasyon (yaşlanma) var dedi. Bundan sonra her hafta kontrol edeceğiz, eğer gerilik devam ederse erken alabiliriz dedi. Bu tarz bir durum yaşayan var mı?
Bir bilgim yok canım, inşallah bir sorun olmadan sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeKızlar bu gün kontrolüm vardı, karın çevresi iki hafta geride kalmış ve doktor plasentada kalsifikasyon (yaşlanma) var dedi. Bundan sonra her hafta kontrol edeceğiz, eğer gerilik devam ederse erken alabiliriz dedi. Bu tarz bir durum yaşayan var mı?
Hayırlı haberler alırsınız inşallah Haftaya biz de gidip bakacağız, bebek üç haftada kalmaya devam mı edecek yoksa artacak azalacak mı diye. Dualarınızı bekliyorumBanada geçen hafta 1 hafta gerilik var haftaya bakalm tekrar dedi yarın gidicem bakalım merak ediyorum 35+4 tü o zaman kilosunada 2400 demisti yarın 36+3 olucam ne diycek bakalm
Hayirlisi canım kaç haftalıksinKızlar bende kontrolden cıktım. Baya sancım çıktı doktor pazartesi salı gelebilir dedi pazartesi tekrae gideceğim kontrole ozaman kadar gelmezse. Sancım olursa direk sezeryana alacak olmazsa 25inde en gec sezeryana gün verdi
Ay yasemin şimdi gördüm mesajını. Çok şükür. İkiniz de iyisiniz değil mi. Rabbım analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun. Kokla Sena kuşumuzuKızlar ben doğum yaptım iyiiyiz çok şükür dün gece suyum geldi sancım ve açılmam olmadığı için bu sabah acil sezeryana alındım. Sena kucağımda ve iyi çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin bu güzel duyguları inşallah
36+4Hayirlisi canım kaç haftalıksin
Ben d ebir kere girdim 32. Haftada. İki akfta geçti aradan slıngğnğ kontrolum var nasipse
Benim kontrolüme 2 hafta felan var normalde ama ben haftaya cumaya doğru giderim heralde inşallah benide alır heyecanlı birşeydir diye düşünüyorum.Ben de daha hiç girmedim pazartesi gireceğim 35+1 oluyorum