- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 29
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.021
Başla ben yakipteyim orayı hoşuma gidiyor . Ama bunaralar kv de muhabbeti var hepKızlar mayıs anneleri grubuna baktım da…. Emboli çorapları, gelmeyen sütler, emzirme zorluğı, dikiş ağrısı, lohusa kanamaları, dependler, bi de karın inerken çatlayanlar… ayy valla az önce gözlerim doldu. Doğum tecrübem de yok umarım sağ salim atlatırız hepimiz sağlıkla güzellikle ya
Annem olacak sanırım, ama bazen annemle de zıtlaşabiliypruz kendisi biraz inatçı biridir acaba sadece eşim mi olsa diyorum sonra ikimizin de tecrübesizliği aklıma geliyor el mecbur annem diyorum, kayınvalidemin biraz yaşı var yoksa o da olur elbet ama onun da benim de rahatım olmazBaşla ben yakipteyim orayı hoşuöa hidiyor . Aöa bunaralar kv de muhabbeti var hepsizin kiö suracak hastanede yanınızda kızlar yada lohusalıkta . Bunlpnunhiç açılmadı burda. Hadı bombalar patlasım kimler kimsleri iatiyor limşer iatemiyor
benım ilk doğumumda ben 2 3 paket bitirmştm kanamam coktu benm cunku daha az kanaması olanda var duruma göre alırsnz şok markette falanda satılıyor zatensezeryen doğumda depend ne kadar lazim olur kizlar. Elimde 3adet var onceki dogumdan kalma. Dikislerin kapali kalmasi iyi degil diye okumustum o yuzden almadim gece yatarken gyerim üc gece dye dusundum. Alsam mi acaba
E bu yabancılar reels videolarında sushileri hastane yatağına dizip yiyiorlarr Jouu denk gelmişsindirMaaleseff canım bebeğe gidiyorr oyüzden sıkıntı yani sütün gelişiyor ne yediysen ona gidiyo
Aşırıı merak ettim valla toksoplazma sütten de mi geçebiliyormuş şokkİçimden aynı soruyu sordum neeee dedimmm
Aynen kv lerden şikayetçilerBaşla ben yakipteyim orayı hoşuma gidiyor . Ama bunaralar kv de muhabbeti var hepsizin kim duracak hastanede yanınızda kızlar yada lohusalıkta . Bunların konusu açılmadı burda. Hadı bombalar patlasım kimler kimsleri istiyorr klimşer istemiyor. Ben bu doğumda sadece eşimle gitmeyi planlıyorum nasipse
Benimde önceki doğumdan kalan 3/4 adetim var. Eeeen gerekli şeylerden biri hatta en başı bence depent, kalanları koydum lazım olursa alınır hemen diye. Çünkü evde çok kullanmamıştım ben. Hastanede ve ilk iki gün kullandım sanırımsezeryen doğumda depend ne kadar lazim olur kizlar. Elimde 3adet var onceki dogumdan kalma. Dikislerin kapali kalmasi iyi degil diye okumustum o yuzden almadim gece yatarken gyerim üc gece dye dusundum. Alsam mi acaba
Kuzum ilk gelen süt zaten depolanıyor ya şuan vücutta, yani doğumdan sonraki ilk emilen sütler bizde var, doluyor şuanE bu yabancılar reels videolarında sushileri hastane yatağına dizip yiyiorlarr Jouu denk gelmişsindiro nasıl oluyor kii
Aşırıı merak ettim valla toksoplazma sütten de mi geçebiliyormuş şokk. Doktora sorasım geldii
Aynen kv lerden şikayetçiler. Hastanede gece eşim olacak ama diğer zamanlarda kv annem babam, çok sevdiğim dayımın eşi gelebilirse hem evde hem haatanede yanımda kalsınlar çok istiyorum
Bende eşimle istedim ama eşim biri olsun yanımızda illa dedi. Kızım evde kalacak annemi bırakacağım yanında o yüzden kayınvalide ve eşimle olacağız hastanede biz. Anneme daha alışık kızım sabah akşam gece, çok birlikte kaldıkları için. En azından gözüm arkada olmasın dedimBaşla ben yakipteyim orayı hoşuma gidiyor . Ama bunaralar kv de muhabbeti var hepsizin kim duracak hastanede yanınızda kızlar yada lohusalıkta . Bunların konusu açılmadı burda. Hadı bombalar patlasım kimler kimsleri istiyorr klimşer istemiyor. Ben bu doğumda sadece eşimle gitmeyi planlıyorum nasipse
Zaten o pisikolojiyi bozuyorBoşvveeeeerrrrrbenimki heryer heryerdee şaşırdımda kaldım artık
Evet arçelik, alırken hacimlerini sorarsan anlarsın canımArçeluğinmi
Benimde kontrol yarin güzel haberlerle inşallahKorkutuyor arada yarin kontrol var bakalım
Ben de de 3 tane var. İlkinde hastanede hasta bezi veriyorlardı, desenleri eve gelince kullandım rahat olmuştu dikişlere bişey olmamıştı. Tekrar almayacağım o 3 tane yeter sanırım. Hastaneden yine isterim hasta bezisezeryen doğumda depend ne kadar lazim olur kizlar. Elimde 3adet var onceki dogumdan kalma. Dikislerin kapali kalmasi iyi degil diye okumustum o yuzden almadim gece yatarken gyerim üc gece dye dusundum. Alsam mi acaba
Ben 36.haftada başlamayı düşünüyorum yuruyus hareket hurma ilişkiKızlar ben hurma yemeye başladım. Yarından itibaren nasipse merdiven inip çıkmaya ve yürüyüşe başlayayım diyorum. Tüm tuşlara basmak adına
Valla benim bu hamilelikte yemedigim şey kalmamistir herhaldeOffff tam ekmek yerimm hic affetmem yaa
İnşallah, bu sandıkların normal şeyler canım, hepsini kızımda yaşamıştım. Memeyi 6.gğn tutmuştu falan.Kızlar mayıs anneleri grubuna baktım da…. Emboli çorapları, gelmeyen sütler, emzirme zorluğı, dikiş ağrısı, lohusa kanamaları, dependler, bi de karın inerken çatlayanlar… ayy valla az önce gözlerim doldu. Doğum tecrübem de yok umarım sağ salim atlatırız hepimiz sağlıkla güzellikle ya
Ben şokk hiç böyle düşünmemiştim SpagettiiKuzum ilk gelen süt zaten depolanıyor ya şuan vücutta, yani doğumdan sonraki ilk emilen sütler bizde var, doluyor şuano yüzden ilk 24/48 saat yediklerinden öte hazırdaki sütler boşalıyor. Ondan yiyorlar
Yarın kumru yiyesim geldi resmennValla benim bu hamilelikte yemedigim şey kalmamistir herhalde
Ben devlette olacagim için eşlere izin yok o yüzden ya eltim ya ablam gelir ikisi de gelir de büyük ihtimalle eltim kalır yanımda ev içinde çevremde herkes şanslıyım kötü gunlerimde de yanimdaydilar hem anne tarafı hem kv tarafim o yüzden güzel günler de de yanımda olsun isterim benim misafirlerim de çok olacak asiretizBaşla ben yakipteyim orayı hoşuma gidiyor . Ama bunaralar kv de muhabbeti var hepsizin kim duracak hastanede yanınızda kızlar yada lohusalıkta . Bunların konusu açılmadı burda. Hadı bombalar patlasım kimler kimsleri istiyorr klimşer istemiyor. Ben bu doğumda sadece eşimle gitmeyi planlıyorum nasipse
Amin valla inşallah yaşayıp deneyimleyeceğim ben deİnşallah, bu sandıkların normal şeyler canım, hepsini kızımda yaşamıştım. Memeyi 6.gğn tutmuştu falan.
Birde karın inerken çatlamıyor aslında, ben hiç çatlak yok sanıyordum, beyaz tenli olduğum için minik minik beyaz çatlaklar gerginlikten belli değilmiş, karnım inince ortaya çıktılar.
Abovvv yedinmi kokoreçValla benim bu hamilelikte yemedigim şey kalmamistir herhalde
Teşekkür ederim canım benimEvet arçelik, alırken hacimlerini sorarsan anlarsın canım
Evettt sinirlerim bozuluyo artık kızımda çok dağınık yastıklar hep yerde kaldırsam gene atıyo çok inatçıZaten o pisikolojiyi bozuyor