- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.041
Ye canım ye yarasinBen şokk hiç böyle düşünmemiştim Spagettii
Yarın kumru yiyesim geldi resmenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ye canım ye yarasinBen şokk hiç böyle düşünmemiştim Spagettii
Yarın kumru yiyesim geldi resmenn
Sen onlara bakmaa hepimiz bir değilizz sakatat çünkü iyi değilE bu yabancılar reels videolarında sushileri hastane yatağına dizip yiyiorlarr Jouu denk gelmişsindir o nasıl oluyor kii
Aşırıı merak ettim valla toksoplazma sütten de mi geçebiliyormuş şokk . Doktora sorasım geldii
Aynen kv lerden şikayetçiler . Hastanede gece eşim olacak ama diğer zamanlarda kv annem babam, çok sevdiğim dayımın eşi gelebilirse hem evde hem haatanede yanımda kalsınlar çok istiyorum
Senin kız yine küçük benim oğlan 10 yaşında o bile dağınık eşim yime öyle cinnet geciriyorum bazen sesleri çıkmıyorEvettt sinirlerim bozuluyo artık kızımda çok dağınık yastıklar hep yerde kaldırsam gene atıyo çok inatçı
Ayyyy neyseki eşim dağınık değil bahhhSenin kız yine küçük benim oğlan 10 yaşında o bile dağınık eşim yime öyle cinnet geciriyorum bazen sesleri çıkmıyor
Ben yiyorum canım yedim de şimdiye kadar işkembe dolması bumbar ciğer her türlü sakatat yedimSen onlara bakmaa hepimiz bir değilizz sakatat çünkü iyi değil
SanslisinAyyyy neyseki eşim dağınık değil bahhh
Amin inşallah. Allah razı olsunİnşallah rabbim seninde bir an önce içini ferahlatsin yüzünü güldürsün
Kıpırdıyorsa tamam hadi bekliyoruz yarın güzel haberleriniGün içinde kipirdiyor ama az yani bazen de ben dürtüyorum narinlesti çok hareketleri yarin kontrol var bakalim
Bende yarın 36+0 nasipse gerçekBen 36.haftada başlamayı düşünüyorum yuruyus hareket hurma ilişki
Amin inşallah canımBenimde kontrol yarin güzel haberlerle inşallah
Ay inşallah canım yaKıpırdıyorsa tamam hadi bekliyoruz yarın güzel haberlerini
Farkedilecek bir değişiklik olmadı faturamızda.Yaaaaa peki elektrik konusunda nediyorsun
Cok mantikli varsa bende hastaneden isterimBen de de 3 tane var. İlkinde hastanede hasta bezi veriyorlardı, desenleri eve gelince kullandım rahat olmuştu dikişlere bişey olmamıştı. Tekrar almayacağım o 3 tane yeter sanırım. Hastaneden yine isterim hasta bezi
Evet canim ilk birkac gun kullanisli oluyor. Bende ucunu koydum baktim kanama yogun gidiyor hemen alinir 1paket diye dusundumBenimde önceki doğumdan kalan 3/4 adetim var. Eeeen gerekli şeylerden biri hatta en başı bence depent, kalanları koydum lazım olursa alınır hemen diye. Çünkü evde çok kullanmamıştım ben. Hastanede ve ilk iki gün kullandım sanırım
Aynen oyle canim ben ilk dogumda 6-7 adet kullanmistim. Yogunluga gore bakacagim artikbenım ilk doğumumda ben 2 3 paket bitirmştm kanamam coktu benm cunku daha az kanaması olanda var duruma göre alırsnz şok markette falanda satılıyor zaten
Aaayyy çok can alıcı bir soru olmuş wasnttttt benim herşey ya şuan birçok şey yasak olduğu için Allah nasip ederse doğumdan sonra hepsini yicem sıralamaya kıyamadım bile o kadar çok ki gözümün önünden tabaklar geçtiKızlar hamileyken yiyemeyip doğumdan sonra yemek için gün saydığınız şeyler var mı merak ettim? Benim bir numarada kumru var. Diğerleri de karides ve midye
Oy canım mevsimAaayyy çok can alıcı bir soru olmuş wasnttttt benim herşey ya şuan birçok şey yasak olduğu için Allah nasip ederse doğumdan sonra hepsini yicem sıralamaya kıyamadım bile o kadar çok ki gözümün önünden tabaklar geçti
Ohhh moni afiyet olsun iyi yapmışsın. keşke daha önce yazsaydım gruba ben de yerdim doğuma 10 gün var artık denk gelirse yicem bakalımwasntborntofollow ciger sis yicem, kokorec, karidesi yedim 6. Ayda baya ekmek bana bana ama cigerle kokorec yemedim gömcem bi güzel
Yok canım beyazdı ama internette gördüm nişan kansız da olabiliyormuş ondan korktum :)He kırmızı değil miydii ? Beyazsa o hepimizden geliyor