- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #17.001
Midye kesinlikleKızlar hamileyken yiyemeyip doğumdan sonra yemek için gün saydığınız şeyler var mı merak ettim? Benim bir numarada kumru var. Diğerleri de karides ve midye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midye kesinlikleKızlar hamileyken yiyemeyip doğumdan sonra yemek için gün saydığınız şeyler var mı merak ettim? Benim bir numarada kumru var. Diğerleri de karides ve midye
Evet uzanınca kaburgalarım ağrıyor benimde artık ağırlaştık seyyahımBakış açına kurban yaa evet ama hiç bu kadar zorlanmamıştım uzun süre oturunca filan ağrıyor baya
2.trimestera özlemmmmmEvet uzanınca kaburgalarım ağrıyor benimde artık ağırlaştık seyyahım
Korkutuyor arada yarin kontrol var bakalımYaa yerimm öyle olsun zaten hiç yormasın sizi
Ayyy karides yiyomusun okadar güzelmiKızlar hamileyken yiyemeyip doğumdan sonra yemek için gün saydığınız şeyler var mı merak ettim? Benim bir numarada kumru var. Diğerleri de karides ve midye
Kokoreç +1 de bennn yaaaAyyy karides yiyomusun okadar güzelmi
Ayy ben kokoreç
Teşekkür ederim canım icim rahat olmuyor böyle kipirdamayincaBerna çok normal canım benim de öyle oluyor hatta geçen hafta ki kontrolde sordum doktor bebek büyüdüğü için oluyor hiç korkma demişti
Evet yaa tereyağlı falan . Kokoreçe de ben alışamadım mesela . Eşimle konuşurken laf lafı açtı da hamileler ne özledi acaba dedimAyyy karides yiyomusun okadar güzelmi
Ayy ben kokoreç
Gün içinde kıpırdıyor ama dimi Berna? Sadece eskisi gibi değilTeşekkür ederim canım icim rahat olmuyor böyle kipirdamayinca
Wasnttt Bu günleri yaşamak için ne kadar da bekledik sağlıkla çok güzel günler görelim inşallahKızlar mayıs anneleri grubuna baktım da…. Emboli çorapları, gelmeyen sütler, emzirme zorluğı, dikiş ağrısı, lohusa kanamaları, dependler, bi de karın inerken çatlayanlar… ayy valla az önce gözlerim doldu. Doğum tecrübem de yok umarım sağ salim atlatırız hepimiz sağlıkla güzellikle ya
Offff tam ekmek yerimm hic affetmem yaaEvet yaa tereyağlı falan . Kokoreçe de ben alışamadım mesela . Eşimle konuşurken laf lafı açtı da hamileler ne özledi acaba dedim
Ay demeee emzirirkende yiyemem şimdii offf 10ay daha bekleyecem anlaşılanKokoreç +1 de bennn yaaa
Milyon kere amiiin Yaseminim çok haklısınWasnttt Bu günleri yaşamak için ne kadar da bekledik sağlıkla çok güzel günler görelim inşallah
Kıız ne yanii hamileyken yenmeyenler emzirirken de mi yenmiyor?Ay demeee emzirirkende yiyemem şimdii offf 10ay daha bekleyecem anlaşılan
Gün içinde kipirdiyor ama az yani bazen de ben dürtüyorum narinlesti çok hareketleri yarin kontrol var bakalimGün içinde kıpırdıyor ama dimi Berna? Sadece eskisi gibi değil
Maaleseff canım bebeğe gidiyorr oyüzden sıkıntı yani sütün gelişiyor ne yediysen ona gidiyoMilyon kere amiiin Yaseminim çok haklısın
Kıız ne yanii hamileyken yenmeyenler emzirirken de mi yenmiyor?
İçimden aynı soruyu sordum neeee dedimmmKıız ne yanii hamileyken yenmeyenler emzirirken de mi yenmiyor?