-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.801
Olur canımSöyle bakalım ne diyecek merak ettim benim daha var kontrol zamanıma bana da haber ver
Ayy acemi ben hiç bilmiyorum ama nasılsın şuanKızlar doğum sancısı veya yalancı kasılma karnın yan duvarlarında olur mu? Sağ tarafım çok kötü oldu, rahimde veya kasıkta her zamanki kadar ağrımsı bir his var, çok değil. 30-40 sn kadar sürdü. Ama dayanamadım yani ayakta duramadım. Bir de sanki rahim ağzından çıkışa kadar innnnce bir sızı var, rahatsız edici
Yok canım iğnelerin etkisi 12 saatmiş acil duurumlarda da müdahele edebiliyoruz kan sulandırıcı kullanıyorsun diye normal yapamazsın diye bir şey yok dediKan sulandırıcıyı bıraktın mı canım ne dedi doktorun?
Eliiif kordon dolanması riskli bir duurum değil diye okumuştum bendee kuzumm hiç takma gerçekten yaa o işini bilir çıkarır kordonu annesiii belkide çıkardı bileKızlarrr
Ben bu kordon dolanmasını çok kafaya taktım ya ne yapmam lazım benim. Allah aşkına beni rahatlatın. Bebeğin hareketleri hala aynı Maşallah hala hareketli.
Jou nasıl küçük kılo olarak mı küçük yoksa geliim olarak mı gerisen hekıyor benım bebede mınyon olacak heraldeBaskı yapıyor ozaman yaaa
Benimkide gece ağrım oldu baya bacağımın yan tarafı ağrıdı nasıl uyuyacağımı şaşırdım bukadar hamilelik yeter bana diyorum yanii ama haftası na göre küçük dahaelimde olsa haziranı beklemeye bile dermanım yok
Yaa bazı yerlerde korkmayın bazı yerlerde riskli felan yazıyor. Ne zaman ağzıma birşey atsam hareketli demekki yediğim şeyler ona gidiyor diye düşünüyorum ama ne bilim işte aklım karnımın içindeEliiif kordon dolanması riskli bir duurum değil diye okumuştum bendee kuzumm hiç takma gerçekten yaa o işini bilir çıkarır kordonu annesiii belkide çıkardı bilehareketler iyiyse bizde iyiyiiiiiizzz
Benimde pazar öyleydi bazen iyiyim bazen kötüŞuanlık anlayamadım sanki sürekli bir şeyler oluyor
İnşallah ya. Çünkü ben birşey yediğimde felan tepki veriyor hemen.Ben de çok denk geldim kordon dolanmasıyla normal doğum yapanlara, Pınar doğru söylüyor ennn fazla sezaryene karar verilir bebişe hiçbir şey olmazz rahat oll
Hala aynı.. karın çevremde genel bir ağrı var, adet ağrısı gibi dediğimiz. Bazen de bölgesel sancı gibi giriyor ama tam alt karna değil bazen yukarılara yanlara. Şimdilik uygulamaya kaydediyorum bakalım kasılma olduğunu düşündüğüm şeyleri. Ama tam olarak neye kasılma diyeceğimizi de anlamadım açıkçasıAyy acemi ben hiç bilmiyorum ama nasılsın şuan
Canım arkadaşım o kadar haklısın ki, çok iyi anlıyorum seniYaa bazı yerlerde korkmayın bazı yerlerde riskli felan yazıyor. Ne zaman ağzıma birşey atsam hareketli demekki yediğim şeyler ona gidiyor diye düşünüyorum ama ne bilim işte aklım karnımın içinde
Doktora gideceksin bir bakacaksın çoktan düzeltmiş kendi kendineİnşallah ya. Çünkü ben birşey yediğimde felan tepki veriyor hemen.
Acemi acaba doğum sancısı mıHala aynı.. karın çevremde genel bir ağrı var, adet ağrısı gibi dediğimiz. Bazen de bölgesel sancı gibi giriyor ama tam alt karna değil bazen yukarılara yanlara. Şimdilik uygulamaya kaydediyorum bakalım kasılma olduğunu düşündüğüm şeyleri. Ama tam olarak neye kasılma diyeceğimizi de anlamadım açıkçası
Canım arkadaşım o kadar haklısın ki, çok iyi anlıyorum seniama hep güzel düşünelim güzel olsun olur mu? Pozitif oluyoruz
Peki doktor 1 ay sonra gel dedi ben ne yapayımmDoktora gideceksin bir bakacaksın çoktan düzeltmiş kendi kendinestres yapma acil bir durum olsa doktor rahat olmazdı zatenn
Merhaba canım, hiç bilgim yok ama Allah hayırlı sağlıklı haberler aldırsınKızlar merhaba Eylül annelerinden geliyorum.20.haftamdayım şimdiye kadar hep kız dendi bugün pipi gördü ama tam olarak erkek de diyemiyorum dedi bizde Çıktık perinatologa göründük o da aynı şeyi dedi.Ya halk arasında peygamber sünneti denen şey var,ya da Cinsel organı düşük ipnelerinden dolayı şiş dedi.tıpta bu duruma ambigus genitalya deniyormuş yani cinsiyet belirsiz.Bu durumu yaşayan oldu mu acaba fetal dna yapıcaz şimdi.
Ay anlamadım ki akıntı nişan vs. yok, kaydetmeye yeni başladım biraz zaman geçsin bakalım bebeğin hareketleri mi böyle canımı acıtıyor acaba, o da olabilirAcemi acaba doğum sancısı mınasıl düzeni şuan kaydettiğin verilerin? Bir de akıntı vs var mı
Bence sen bir bahaneyle git, bir kez daha baksın zaten iki hafta olacak neredeyse, normal gününde de yine gidersin. Ay sonuçta onlar bize hizmet veriyor, ne zaman istersen baksın bir zahmet böyle stres yapmana değer miPeki doktor 1 ay sonra gel dedi ben ne yapayımm
Hadi bakalım iner inşallah secde pozisyonu yap bide sugiat yap canım bebeği kanala yönlendirmek için36+5geçen hafta kontrolde kanala girmemişti ama ev işi yaparken çok eğilip kalkıyorum, ev 4. Katta asansör yok pilates topuna da başladım bakalım cuma günü ne diyecek ay heyecanlandım sen yapabildin miii
Takip et bi bakalım canım en hayırlısı olsun hepimiz icinAy anlamadım ki akıntı nişan vs. yok, kaydetmeye yeni başladım biraz zaman geçsin bakalım bebeğin hareketleri mi böyle canımı acıtıyor acaba, o da olabilir
Aayyy hadi hayırla canım ya enfeksiyon da herhalde doğuma kadar böyle gidecek senin neyse ki başka sıkıntı yok ve az kaldı sayılı günler sağlıcakla kucağına almak nasip olsunKızlar kontrolden geliyorum. Yine idrarda enfeksiyon çıktı. Bu arada sezaryen tarihini aldık. 17 bekliyordum ama doktor 20 Mayıs’a tarih verdi