- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.761
Yaaa acemim netleşti gerçekten yaaBir şey vermiyor mu enfeksiyon için yahuayyyyy netleşti mi şimdi gerçektenn ağlıycam galibaaaa sağlıkla gelsin Alin’imiz
Amin Spagetti teşekkür ederimKaç haftalık oluyor canım 20 sinde. Sağlıkla inşallah
Ayyy gerçekten inanamıyorum resmi geri sayım başladıYaaa acemim netleşti gerçekten yaaamin çokk çook teşekkür ederim hepimiz sağlıkla doğuralım inşallah . Önceki verdiği ilacın bi üst versiyonunu verdi, onu deneyeceğim artık
Evettt artık mesir de sezaryen olursa hemen hemen aynı günlerde olacağız, bi bakarsın sen de katılmışsınnAyyy gerçekten inanamıyorum resmi geri sayım başladıkıl payı boğa oldunuz vallaaa hadi inşallah işe yarasın artık kuzumm
Oh oh maşallahhhKızlar ben şimdi çıktım doktordan. Nst bebeğin suyu hareketleri iyi dedi doktor. Kilo boy bakmadı haftaya bakacakmış . Haftalık bakarsam yanılırız dedi. 38 e kadar eğer kendi gelmezse 38. Haftada 4 kg geçmemişse çatı muayenesi yapacağım yada geçmişse sezeryan günü vereceğim dedi. Bende haberler böyle. Bugün randevusu olan tüm arkadaşlarımdan güzel sağlıklı haberler gelsin inşallah
Yok benimki yüzlerine bi şey demez ben de demem sanırım ama davranıslarımla belli ederim sanırımBenim eşim de uçuk bulaşır diye çok korkuyor hatta daha doğmadan birkaç kişinin kalbini bile kırdı çocuğa yaklaşma konusundaben de korkuyorum açıkçası ama asla bişi diyemem sanırım ne yapacağım bilmiyorum
Grubun ilk doğumu olacakkk inşallah güzel haberleri bekliyoruzz sağlıkla gelsin :)Evettt artık mesir de sezaryen olursa hemen hemen aynı günlerde olacağız, bi bakarsın sen de katılmışsınn. Doktor bile dedi, tarih bu ama kanama vs olursa daha erken olabilir dedi. Evett 1 günle boğa olacak gerçekten
Hadi sağlıkla gelsinnnnKızlar kontrolden geliyorum. Yine idrarda enfeksiyon çıktı. Bu arada sezaryen tarihini aldık. 17 bekliyordum ama doktor 20 Mayıs’a tarih verdi
Ben de ilk defa giricemİlk defa nst’ye gireceğim heyecanlı ve stresliyimmmm
Karnıma ağrı girdi şuan ama bu sefer heyecandan sanırımEvettt artık mesir de sezaryen olursa hemen hemen aynı günlerde olacağız, bi bakarsın sen de katılmışsınn. Doktor bile dedi, tarih bu ama kanama vs olursa daha erken olabilir dedi. Evett 1 günle boğa olacak gerçekten
Ayy maşaallahh hemde haftaya cuma günü en mübarek günündeKızlar kontrolden geliyorum. Yine idrarda enfeksiyon çıktı. Bu arada sezaryen tarihini aldık. 17 bekliyordum ama doktor 20 Mayıs’a tarih verdi
Hayırlısıyla gelsin bebişlerrKızlar ben şimdi çıktım doktordan. Nst bebeğin suyu hareketleri iyi dedi doktor. Kilo boy bakmadı haftaya bakacakmış . Haftalık bakarsam yanılırız dedi. 38 e kadar eğer kendi gelmezse 38. Haftada 4 kg geçmemişse çatı muayenesi yapacağım yada geçmişse sezeryan günü vereceğim dedi. Bende haberler böyle. Bugün randevusu olan tüm arkadaşlarımdan güzel sağlıklı haberler gelsin inşallah
Haftaya kilosuna göre yorum yapacak sanırım acemimOh oh maşallahhhbiz beklemeye devam mesirimm 38i bitirince mi dedi, ayın kaçına denk geliyorr?
Spinalmı olcan bebisimHaftaya kilosuna göre yorum yapacak sanırım acemimheyecanlandım çok yaaa
Hadi bakalım Senoş doğum günü hangi gün olsun isteyecekkHaftaya kilosuna göre yorum yapacak sanırım acemimheyecanlandım çok yaaa
Şuan için normal doğum olarak bakıyoruz jou , eğer kilosu 4 ü geçerse sezeryan ihtimalini konuşacağız nasipseSpinalmı olcan bebisim
Bu kızlar bizi bekletecek mi bakalım acemimHadi bakalım Senoş doğum günü hangi gün olsun isteyecekk
Heee o anlamda anladımm kuzumm bebiş hangi zamana uygun görürse artık benim kız da öyleydi nasıl isterse öyle gelsin dedim dr aŞuan için normal doğum olarak bakıyoruz jou , eğer kilosu 4 ü geçerse sezeryan ihtimalini konuşacağız nasipse
Kan sulandırıcıyı bıraktın mı canım ne dedi doktorun?Şuan için normal doğum olarak bakıyoruz jou , eğer kilosu 4 ü geçerse sezeryan ihtimalini konuşacağız nasipse