- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.723
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.781
Ben bitürlü çözemedim karnım sık sık sertleşiyor kasılma nasıl oluyor onu bile anlamadım yaa anlamadan hayırlısıyla bi dogurakKızlar doğum sancısı veya yalancı kasılma karnın yan duvarlarında olur mu? Sağ tarafım çok kötü oldu, rahimde veya kasıkta her zamanki kadar ağrımsı bir his var, çok değil. 30-40 sn kadar sürdü. Ama dayanamadım yani ayakta duramadım
Ya valla ben de öyle deliricem artıkBen bitürlü çözemedim karnım sık sık sertleşiyor kasılma nasıl oluyor onu bile anlamadım yaa anlamadan hayırlısıyla bi dogurak
Baskı yapıyor ozaman yaaaYa valla ben de öyle deliricem artıkbebeğin aşağı bastırmasını bile hissediyorum, akşamları karnım o kadar acıyor ki. Şimdi biraz dolandım evde mahvoldum bildiğin
Aynı valla çok zormuş bundan bir ay öncesi bile daha rahattı. Sen naptın kardeşinin nişanını atlattın mı sağ salimmBaskı yapıyor ozaman yaaa
Benimkide gece ağrım oldu baya bacağımın yan tarafı ağrıdı nasıl uyuyacağımı şaşırdım bukadar hamilelik yeter bana diyorum yanii ama haftası na göre küçük dahaelimde olsa haziranı beklemeye bile dermanım yok
Hayırlisı olsun nediyelimmAynı valla çok zormuş bundan bir ay öncesi bile daha rahattı. Sen naptın kardeşinin nişanını atlattın mı sağ salimm
Canımm aynı durumu yaşasam ben de senin gibi olurum kesin çok endişelenirim hak veriyorum ama şu var hareketleri aynıymış bak çok şükür bu en büyük motivasyonun olsun Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksınKızlarrr
Ben bu kordon dolanmasını çok kafaya taktım ya ne yapmam lazım benim. Allah aşkına beni rahatlatın. Bebeğin hareketleri hala aynı Maşallah hala hareketli.
Kizz bosuna takma kafaya. Kordon dolanmasi cocugu bogmaz, zaten nefes almiyor ki karnindaykenKızlarrr
Ben bu kordon dolanmasını çok kafaya taktım ya ne yapmam lazım benim. Allah aşkına beni rahatlatın. Bebeğin hareketleri hala aynı Maşallah hala hareketli.
Evet hareketleri aynı ama valla ne olur ne olmaz bilmiyorum insan yerinde duramıyorCanımm aynı durumu yaşasam ben de senin gibi olurum kesin çok endişelenirim hak veriyorum ama şu var hareketleri aynıymış bak çok şükür bu en büyük motivasyonun olsun Allahın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın
Doğumun hiç önemi yok yeterki sağlıkla gelsin. Doktor çıkarıcak o dedi ama nasıl çıkarıcak merak ediyorum.Kizz bosuna takma kafaya. Kordon dolanmasi cocugu bogmaz, zaten nefes almiyor ki karnindaykengecen bi video izledim avrupada bir kadin dogum yapiyordu. Bebegin boynuna 2 tur kordon dolanmis ona ragmen normal dogum yapti kadin dusun… ki turkiyedeki doktorlar boyle bir sorumluluk asla almazlar yani maksimumda sezaryen olursun nasil geldiginin bi onemi var mi saglikli olsun da
Ayy az kaldı galiba ilk sen doguracaksinKızlar kontrolden geliyorum. Yine idrarda enfeksiyon çıktı. Bu arada sezaryen tarihini aldık. 17 bekliyordum ama doktor 20 Mayıs’a tarih verdi
Oluyor öyle canım düzenli ve sik sa gerçek sancidirKızlar doğum sancısı veya yalancı kasılma karnın yan duvarlarında olur mu? Sağ tarafım çok kötü oldu, rahimde veya kasıkta her zamanki kadar ağrımsı bir his var, çok değil. 30-40 sn kadar sürdü. Ama dayanamadım yani ayakta duramadım. Bir de sanki rahim ağzından çıkışa kadar innnnce bir sızı var, rahatsız edici
AhahhahaKarnıma ağrı girdi şuan ama bu sefer heyecandan sanırımsen hep 17 hissettin benim de içimden 16 ve 19 geçiyor nedense, bakalım o günlerde piyango birimize vuracak mı
Yokk Joum cumaya yapmıyor pazartesine dedi doktor. Çokk teşekkür ederim aminnAyy maşaallahh hemde haftaya cuma günü en mübarek gününde
Hayırlısıyla gelsin bebişlerr
Bakalımm gerçeğimm Yasemin, acemi ben başa başızAyy az kaldı galiba ilk sen doguracaksinhadi hayırlısı sağlıkla al kucağına
Seçim gibi başa başAhahhahayaa acemimm çok tatlısın bakalımm hangi tarih olursa olsun hiç bişi kalmadı resmenn
Yokk Joum cumaya yapmıyor pazartesine dedi doktor. Çokk teşekkür ederim aminn
Bakalımm gerçeğimm Yasemin, acemi ben başa başızaminn çok teşekkür ederim
Beyaz mı giydin kız görümceeeeHayırlisı olsun nediyelimm
Evett yaaa onuda atlattık çok şükür iyi eglendik ben genede oynadım hahahahatonton hamiş ben parlıyorum beyazlar içinde
Ben de çok denk geldim kordon dolanmasıyla normal doğum yapanlara, Pınar doğru söylüyor ennn fazla sezaryene karar verilir bebişe hiçbir şey olmazz rahat ollKızlarrr
MaşallahhhhKızlae kontrolden geldim, nst de oldu. Her şey normal çok şükür, bebeğin başı aşağıya dönmüş boyu 44 cm kilosu 2300 civarı dedi doktorum. Geçen kontrolde biraz dikkat et demişti şuan normal doğuma engel bir şey gözükmüyor
Şuanlık anlayamadım sanki sürekli bir şeyler oluyorOluyor öyle canım düzenli ve sik sa gerçek sancidir