2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün 6+2 kalp atışını görmek için gittik maalesef kese büyümüş yolk kesesi oluşmuş hatta normalden büyük dedi ama bebek yok olumsuz görünüyor dedi cumartesi tekrar gideceğiz lütfen benim için dua edin çok üzgünüm
Kese botuyunuz kc mm ?

Kese botuyunuz kc mm ?
Kese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yok :KK43:

Kese boyutu söylemedi hatta bu sefer usg görüntüsü de vermedi ama geçen hafta 5+1de gittiğimde karından görülmemişti vajinal usg ile gördük bugün karından hem kese göründü büyümüştü hem de yolk kesesi görüldü. İnternette yolk kesesi varsa boş gebelik değildir diyor ama doktor çok olumsuz konuştu ağlamaktan içim çıktı beklemekten başka çarem yok :KK43:
Bende de geçen hafta yolk kesesi ve kese göründü canım cm olarak 0.936 cm yazıyordu bu hafta 7+2 de bebek ve kalp atışı gözüktü bebek de 1.3 cm çıktı

Benim dr yolk kesesi falan hic bse bahsetmedi. Onun ne demek oldugunuda burdan ogrendim zaten 🤷‍♀️ banada kese boyutunu solemedi ben ultrason kagidina baktm 17 mm gibi bse yaziyordu. Banada olumsuz konustu baya. Belki bi mucize olur umudumuzu kaybetmeyelim🙏🙏

İnşallah canım ne gelirse allahtan…
Bildiğim kadarıyla bebek kese 20mm-25 mm olduğunda görülür diyor. Vajinal mi bakıldı? Bence üzülmek için erken. Burada bir arkadaş vardı yazarsa seviniriz bir doktor boş demiş başka doktora gidip bebeği de görmüşler kalp atışı da duymuşlardı

Bildiğim kadarıyla bebek kese 20mm-25 mm olduğunda görülür diyor. Vajinal mi bakıldı? Bence üzülmek için erken. Burada bir arkadaş vardı yazarsa seviniriz bir doktor boş demiş başka doktora gidip bebeği de görmüşler kalp atışı da duymuşlardı
Hem karından hem vajinal bakıldı. İnşallah bizim için de olur öyle bir mucize

Merhabalarr , beni etiketlemezseniz listeye alınma taleplerinizi göremiyorum malesef :KK43: özel mesajda atabilirsiniz ilk sayfada belirttiğim gibi sat tarihinizi yaşınızı ve kese kalp atışı gördüyseniz hafta bilgilerini benimle paylaşırsanız listeye alırım seve seve :KK200:

mesirmacunu mesirmacunu pardon alıntı yapınca gözükür diye etiketlemedim etiket yapmayı bile unutmuşum 😅 sat:18 Eylül yaş 29 2.bebem kese 5+1 bebek ve kalp için 2 hafta sonra gidicem

Günaydın kızlar, bugün bulantım basladı ve agız tadım degisti bi huzursuz tat var sizinde öyle mi basladı 🫠

Bunda henüz başlamadı inşallah başlamaz böyle gider ilk gebeliğimde bi gece ansızın anlattığın gibi başladı o gece çıkarmaya başladım doğuruna kadar ne o tat gitti ne huzursuzluk midede

O benmyim bilmiyorum yazmıştım ama benimde öyle oldu ilk keseler boştu ne yazıkki çift kese vardı ikiside boştu kürtaj oldum sonra oğluma hamile kaldım doktora gittik kese boş yol kesesi de yok dedi çok üzüldüm yine aynı şey başıma geldi diye 2 gün sonra sanırım emin değilim başka hastane başka doktora gittik anlattım öyleyse vajina bakalım dedi bakar bakmaz bebeği gördü kalp atışını bile dinletti

Kızlar merhaba geçen hafta çarşamba günü betam 213 çıkmıştı. Dün yaptırdığımda 2594 çıktı. Vajinal ultrason ile kese göründü ama biraz yanda dediler. Sevinemedim bile. Böyle durum yaşayan var mı? Haftaya pazartesi kontole çağırdılar her hafta takip edilecek. Kese 5.7 mm. Son adet tarihime göre 5+2 oluyor. Kese boyutu normal mi sizce.

Normal bence canım bende 5+1 gittim bana haftasını söylemedi rahim içinde 6mm dedi

Kızlar salgın var çok, grip, baş ağrısı, mide krampları vs. doktor dün bana sambucol plus verdi. Hem gribim hem vitamin desteği olsun diye. Ondan da kullanabilirsiniz, bana inanın çok iyi geldi dün akşam aldım ve bu sabah aldım maşallah kafamı kaldırdım ancak, elhamdülillah 🧿🌸

Dün resmen yalvardım bana hiç bişey vermediler çok kötüyüm öksürük boğaz kulak ağrısı çalışıyorum birde bugünü zor akşam ettim acile gittim ordada birşey vermediler 🤦‍♀️

Dün resmen yalvardım bana hiç bişey vermediler çok kötüyüm öksürük boğaz kulak ağrısı çalışıyorum birde bugünü zor akşam ettim acile gittim ordada birşey vermediler 🤦‍♀️
Bundan verdi canım doktorum bana takviye edici gıda bana çok iyi geldi hem parol verdi hem bunu. Rabbim sağlık versin hepimize ❤️🤲🏻 IMG_2061.jpeg

Başka doktora git canım yolk kesesi varsa boş olması saçma bende yolk kesesi yoktu iki kese de tamamen boştu senin bebekte oluşur bi kaç güne aynı doktora gitme eğer dinlersen

X