- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.601
bende merak ediyorum saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degilTahmin olarak değil ama erkek hissettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ediyorum saglikli olsunda cinsiyet hic onemli degilTahmin olarak değil ama erkek hissettim
erkekkk bencede :)Kızlar keseden cinsiyet kim tahmin ediyordu 5+5 vajinal ultroson
arkadaşımız öyle istedi canım :) doktor yakınlarıymış cinsiyeti söylemişcanımmm yeni dikkatimi çekti de bir arkadaşa cinsiyeti kız yazmışsın nasıl oldu o :) mesirmacunu
nasıl yani dogru mu anlıyorum belli olabiliyor yani bu haftalar da??arkadaşımız öyle istedi canım :) doktor yakınlarıymış cinsiyeti söylemiş
sağlıkla güzel haberler al inşallah canımKızlar bende yarın doktora gidicem bakalım kesemiz görünecek mi çok merak ediyorum
Doktorun adresi var mı bir arkadaş istiyorarkadaşımız öyle istedi canım :) doktor yakınlarıymış cinsiyeti söylemiş
ya benim bildiğim kadarıyla mümkün değil ama doktor öyle demiş demek ki oluyor bilmiyorum :) ben talep ettiği için yazdımnasıl yani dogru mu anlıyorum belli olabiliyor yani bu haftalar da??
hepimiz adamın kapısına kuyruk dimi hahahhaDoktorun adresi var mı bir arkadaş istiyor
hahahahahahhahepimiz adamın kapısına kuyruk dimi hahahha
sağlıkla güzel haberler al inşallah canım
Canım nasil anliyorsunuzerkekkk bencede :)
Erkek bebek canımKızlar keseden cinsiyet kim tahmin ediyordu 5+5 vajinal ultroson
Kuzum nasil anliyorsunuzErkek bebek canım
Kesedeki konumuna göre canım vajinlada sagda ise erkek solda ise kızCanım nasil anliyorsunuz
Bakalim dogru cikcakmi ❤Kesedeki konumuna göre canım vajinlada sagda ise erkek solda ise kız
Merhabalar canım benim doktorumka aynı sitede oturuyoruz. 2 oğlum var. Kız istediğimi biliyordu bu sefer. Kalp atışı kontrolune gittiğimde kız dedi. Ben de çok emin konuştu. Ben de dayanamayıp konu sahibine ilettim. Sagolsun kirmadicanımmm yeni dikkatimi çekti de bir arkadaşa cinsiyeti kız yazmışsın nasıl oldu o :) mesirmacunu
Knka adres versene sana çaya gelcemMerhabalar canım benim doktorumka aynı sitede oturuyoruz. 2 oğlum var. Kız istediğimi biliyordu bu sefer. Kalp atışı kontrolune gittiğimde kız dedi. Ben de çok emin konuştu. Ben de dayanamayıp konu sahibine ilettim. Sagolsun kirmadi
hoşgeldiiin ekledimMerhaba beni de eklermisin sat 11 eylül beşinci hafta da keseyi gördük bugün altıncı haftada kalp atışı mesirmacunu
Kaç çıktı canım kalp atışı ben hiç sormadım yaMerhabalar canım benim doktorumka aynı sitede oturuyoruz. 2 oğlum var. Kız istediğimi biliyordu bu sefer. Kalp atışı kontrolune gittiğimde kız dedi. Ben de çok emin konuştu. Ben de dayanamayıp konu sahibine ilettim. Sagolsun kirmadi