2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar Kayseri şehir hastahanesinde on line ücretsiz eğitim veriyorlar mahiye ebe çok tecrübeli ve çok tatlı bir kadın eğitimine katilanlar çok memnun eğer isterseniz her şehirden katılabilirsiniz burdaki numarayı arayıp dahili numarayı çevirip kayıt yapılabiliyormus mesirmacunu mesirmacunu yasemin söylemiştim ya sana canısı şuan evdesin artık istersen bir bak 🤗🥰💐
Ayy canım mevsim tamam çok teşekkür ederim

Kızlar ben çantamı falan hazırladım. Herşeyin üzerine yazdım fıkır olır belki sizede. Yanınazdakılere kolaylık oluyor. Başka hazırlayanlar varmı. Belki bazıları erkenmı dıyecek ama 38 günüm kaldı ve gün geçtikçe ağırlaştığımı hissediyorum. Birde ben trabzonda dopum yapacağım 15-20 gün snra gel dedi bana doktor. O zman bile valızı arabaya koyarım bir saatlık uzaklıkta hastane ne olur ne olmaz nst de sancı çıkar belki diye peşime görürürüm belki birdaha gelip telaşa düşmemek için. Sizler ne durumdasınız

Eklentiler

• 5C633C38-09BD-4FBE-A90B-98E5463137A8.jpeg
    5C633C38-09BD-4FBE-A90B-98E5463137A8.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 81
Aynen oda öyle Haziran'da evlenmislerdi ya o iki bebeğini de kaybetti o yüzden :KK43: Ye hamile daha fazla zaman geçiyor diyince Dr birşey olmaz 3 ay sonra düşünebilirsin dedi de öyle oldu yani
Yaaa başı sağolsun hepimizin derdi ayrı sınav ayrı yaşiyoruzz 🥺 şimdiki nasıl hamilemi doğurdumu

Evett kuzuşumm oda 3 hazirana 2 yaşa giricek tam zamanlı aralarında 2 yaş olcak🥲 doğurduğum gün kardeşini görünce bakalım napcak ona daha çok heyecanlaniyorum
Oyy🥹🥹 senin yaslari yakin iki cocuklu gunlerini bekliyorum cunku ben de allah izin verirse aralari 2-3 yas olsun istiyorum🥲 Aetik bizimle de paylasirsin iki bebeli gunlerini🥹🥹

Kızlar 34. Haftadayım bugün bebek çok hareketli vurup duruyor, sürekli idrara çıkıyorum ama ağrım falan çok yok, ben gibi hareketi coşan var mı gelesi yoktur dimi daha 😄
Bazi gunler bogrumu deliyo moni😣 nefesim kesiliyo yani oyle soyleyeyim… zaten ayaktaysam surekli asagi bastiriyo iki damla cis icin tuvakete kosuyorum🥲

Oyy🥹🥹 senin yaslari yakin iki cocuklu gunlerini bekliyorum cunku ben de allah izin verirse aralari 2-3 yas olsun istiyorum🥲 Aetik bizimle de paylasirsin iki bebeli gunlerini🥹🥹
Paylaşırım tabikii ilk zamanlar zor olcak ama alışıcazzz benimkide denk geldi aslında kızım da eylülde hamile kaldım oğlanada aynı kısmetmiş damadım ve gelinim beni sövmese iyi :KK48: :KK48:

Kızlar 34. Haftadayım bugün bebek çok hareketli vurup duruyor, sürekli idrara çıkıyorum ama ağrım falan çok yok, ben gibi hareketi coşan var mı gelesi yoktur dimi daha 😄
Bizde yarin 34. Haftaya giriyoruz moni. Birkac gundur hareketleri azaldi ama harektleri can yakici olmaya basladi. 4haftamiz kaldi saglikla gelsinler💖

Benimkide öyle aşırı hareketliydi çok şaşırdım kızımd aben boyle şey yaşamadım dedim noluyo sağsola harekett ettiriyo beni
Bizde yarin 34. Haftaya giriyoruz moni. Birkac gundur hareketleri azaldi ama harektleri can yakici olmaya basladi. 4haftamiz kaldi saglikla gelsinler💖
Buyudukce hareketleri de can yakmaya basladi🥲 ayyy az kaldi bi an once dogsun diye bekliyorum🥵🙄
Benimki hem sert hareketleri hem de fazla enerjik geldi iki gündür ondan, biraz daha dursun, yani durur insallahhh 😄😄😄 hepimize zamanında pozitif dogumlar diliyorum kızlar 🙏🏻🙏🏻

👋🏻 merhaba benimde beklenen doğumum haziran şuan 32+2 deyim ama serviks kalınlığım 27 mm ölçüldü erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne yapıldı 2 doz evde genelde yatıyorum umarım bebiş haziranı bekler regl olcak gibi alt karın sancım var biraz ayakta durunca zorluyor onun harici iyiym benimle aynı durumu yaşayan var mı karında sertleşme baskı normal mi ?

X