- 3 Kasım 2023
- 330
- 411
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.481
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım mevsim tamam çok teşekkür ederimKızlar Kayseri şehir hastahanesinde on line ücretsiz eğitim veriyorlar mahiye ebe çok tecrübeli ve çok tatlı bir kadın eğitimine katilanlar çok memnun eğer isterseniz her şehirden katılabilirsiniz burdaki numarayı arayıp dahili numarayı çevirip kayıt yapılabiliyormus mesirmacunu yasemin söylemiştim ya sana canısı şuan evdesin artık istersen bir bak
Yaaa başı sağolsun hepimizin derdi ayrı sınav ayrı yaşiyoruzz şimdiki nasıl hamilemi doğurdumuAynen oda öyle Haziran'da evlenmislerdi ya o iki bebeğini de kaybetti o yüzden Ye hamile daha fazla zaman geçiyor diyince Dr birşey olmaz 3 ay sonra düşünebilirsin dedi de öyle oldu yani
Evett kuzuşumm oda 3 hazirana 2 yaşa giricek tam zamanlı aralarında 2 yaş olcak doğurduğum gün kardeşini görünce bakalım napcak ona daha çok heyecanlaniyorumDaha kizin kucuk ama dimi bence risk almaz doktorun, almasin da zaten saglikla gelsin de
Rica ederimAyy canım mevsim tamam çok teşekkür ederim
Aynen canısı yok şimdiki daha yeni 2 aylık falan hamile hepinizde hamissiniz dua edin ona da olur mu ismi Esra hayırla kucağına alsın bu bebeğiniYaaa başı sağolsun hepimizin derdi ayrı sınav ayrı yaşiyoruzz şimdiki nasıl hamilemi doğurdumu
Rabbim tez zamanda vaktiyle sağlıcakla kucağına alsın inşaallahhh amin amin aminAynen canısı yok şimdiki daha yeni 2 aylık falan hamile hepinizde hamissiniz dua edin ona da olur mu ismi Esra hayırla kucağına alsın bu bebeğini
Oyy senin yaslari yakin iki cocuklu gunlerini bekliyorum cunku ben de allah izin verirse aralari 2-3 yas olsun istiyorum Aetik bizimle de paylasirsin iki bebeli gunleriniEvett kuzuşumm oda 3 hazirana 2 yaşa giricek tam zamanlı aralarında 2 yaş olcak doğurduğum gün kardeşini görünce bakalım napcak ona daha çok heyecanlaniyorum
Bazi gunler bogrumu deliyo moni nefesim kesiliyo yani oyle soyleyeyim… zaten ayaktaysam surekli asagi bastiriyo iki damla cis icin tuvakete kosuyorumKızlar 34. Haftadayım bugün bebek çok hareketli vurup duruyor, sürekli idrara çıkıyorum ama ağrım falan çok yok, ben gibi hareketi coşan var mı gelesi yoktur dimi daha
Paylaşırım tabikii ilk zamanlar zor olcak ama alışıcazzz benimkide denk geldi aslında kızım da eylülde hamile kaldım oğlanada aynı kısmetmiş damadım ve gelinim beni sövmese iyiOyy senin yaslari yakin iki cocuklu gunlerini bekliyorum cunku ben de allah izin verirse aralari 2-3 yas olsun istiyorum Aetik bizimle de paylasirsin iki bebeli gunlerini
Coştu canım ya anlamadım ben de korktum doğmak mı istiyor diye tribe girdim tuvalet olayı ayrı ztn sürekli sıkışık hissediyorumBazi gunler bogrumu deliyo moni nefesim kesiliyo yani oyle soyleyeyim… zaten ayaktaysam surekli asagi bastiriyo iki damla cis icin tuvakete kosuyorum
Benimkide öyle aşırı hareketliydi çok şaşırdım kızımd aben boyle şey yaşamadım dedim noluyo sağsola harekett ettiriyo beniCoştu canım ya anlamadım ben de korktum doğmak mı istiyor diye tribe girdim tuvalet olayı ayrı ztn sürekli sıkışık hissediyorum
Buyudukce hareketleri de can yakmaya basladi ayyy az kaldi bi an once dogsun diye bekliyorumCoştu canım ya anlamadım ben de korktum doğmak mı istiyor diye tribe girdim tuvalet olayı ayrı ztn sürekli sıkışık hissediyorum
Bizde yarin 34. Haftaya giriyoruz moni. Birkac gundur hareketleri azaldi ama harektleri can yakici olmaya basladi. 4haftamiz kaldi saglikla gelsinlerKızlar 34. Haftadayım bugün bebek çok hareketli vurup duruyor, sürekli idrara çıkıyorum ama ağrım falan çok yok, ben gibi hareketi coşan var mı gelesi yoktur dimi daha
Benimkide öyle aşırı hareketliydi çok şaşırdım kızımd aben boyle şey yaşamadım dedim noluyo sağsola harekett ettiriyo beni
Bizde yarin 34. Haftaya giriyoruz moni. Birkac gundur hareketleri azaldi ama harektleri can yakici olmaya basladi. 4haftamiz kaldi saglikla gelsinler
Benimki hem sert hareketleri hem de fazla enerjik geldi iki gündür ondan, biraz daha dursun, yani durur insallahhh hepimize zamanında pozitif dogumlar diliyorum kızlarBuyudukce hareketleri de can yakmaya basladi ayyy az kaldi bi an once dogsun diye bekliyorum
Aayyy bu ben içerde napyor aceba diye çok merak ediyorum durduramiyorum ben bu çocuğu moniiiiKızlar 34. Haftadayım bugün bebek çok hareketli vurup duruyor, sürekli idrara çıkıyorum ama ağrım falan çok yok, ben gibi hareketi coşan var mı gelesi yoktur dimi daha
Bi ara duruldu eşim elini karnıma koyunca kıpırdanmaya başladı hemen dedim çek elini şimdiAayyy bu ben içerde napyor aceba diye çok merak ediyorum durduramiyorum ben bu çocuğu moniiii