- 22 Aralık 2012
- 1.581
- 2.429
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #16.341
Allahım hepimize cooook güzel dogumlar nasip etsinnnEvett moniii resmen sayılı gün kaldıı, mayıs 19-25 diyordu hep e bebişin kilosu (anasına çekmiş) önden gidiyor, 19 da pazara denk geliyor, 17 mayıs der diye düşünüyorum
Aynen öyle 15inden sonra güzel haberler başlıyorAy başladık ufaktan ufaktan tarihleri belli etmeye . Zayem mayısın 15 lerinden snra dopumlar başlar dşye tahmin ediyprdum bende.
Amiiin monicimmAllahım hepimize cooook güzel dogumlar nasip etsinnn
Geliyor mu gelmekte olanKızlar gündüz mide bulantısı yaşadım baya, şimdi de arada bir gelip giden kasık ağrılarım oluyor. Yalancı kasılmalar yaşıyorum sanırım
Gelsin sağlıkla seyyahcığımGeliyor mu gelmekte olan
3-4 gün önce hemen hemen aynı durumu ben de yaşadımm. Midem resmen hazmetmemişti akşamına da kasılmalar oldu, sanırım sürecin getirdiği bişiKızlar gündüz mide bulantısı yaşadım baya, şimdi de arada bir gelip giden kasık ağrılarım oluyor. Yalancı kasılmalar yaşıyorum sanırım
Ayyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbimin hikmeti yaaa3-4 gün önce hemen hemen aynı durumu ben de yaşadımm. Midem resmen hazmetmemişti akşamına da kasılmalar oldu, sanırım sürecin getirdiği bişi
Geçmiş olsun mesirciğimm dikkat et kendineGelsin sağlıkla seyyahcığımama sanırım öyle bişi değil.üşüttüm sanırım
Hamileliğimden beri hiç yemedim sırf midemi yakar diyeAramızda sucuk yiyen varmıacayip canım çekti
Yiyorum tabii ki ama cok azAramızda sucuk yiyen varmıacayip canım çekti
Yakar genelde benide yakarr süt içiyorum üstüne geçiyorrHamileliğimden beri hiç yemedim sırf midemi yakar diye
Ayyyy iyicene pişirdim yedimm dayanamadım ben hayatımda böyle bi rahatlama yaşamadımmYiyorum tabii ki ama cok azama yiyorum yani boyle bir seyden kendimi kisitlayamazdim
Çok iyi o zaman afiyet olsunYakar genelde benide yakarr süt içiyorum üstüne geçiyorr
Ayyyy seyyahımmm çok iyi geldiÇok iyi o zaman afiyet olsun
Ayyy koyar bence deeAyyy resmen aynı şeyleri yaşıyoruz Rabbimin hikmeti yaaawasnt bende salı günü doktora gideceğim nasipse. Belki doktor bana da gün koyabilir
Normalde yerdim jou gebeliğin ilk zamanları eşim yemişti benim canım istemedi yememistim ay eşim bana günlerce koktu o zamandan beri sucuk yiyemiyorum hiç canımda istemiyor eşime de yeme çok kokuyor Sabaha kadar kokuya uyanıyorum dedim şimdilik bizim sucuk defteri kapalıAramızda sucuk yiyen varmıacayip canım çekti
Sifa olsunnnAyyyy iyicene pişirdim yedimm dayanamadım ben hayatımda böyle bi rahatlama yaşamadımm
Teşekkürler aşkoSifa olsunnn