- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.631
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #14.921
Doktorunmu verdi pekiEvet ben rennie iciyirum gunde 2 kez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunmu verdi pekiEvet ben rennie iciyirum gunde 2 kez
Banada doktor rennie vermisti jouDoktorunmu verdi peki
Yaseminimm çok geçmiş olsunn, her aktivite yormaya başladı artıkSelamm kızlar nasılsınız biraz pikniğe gittik ağrım oldu geldim yattım daha iyiyim çok şükür. Benim kızım çok beklemicek sanırım yaa Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza nasip etsin
Ayyy kıymalı börek nasıl yakar bi dee monii . Tutuştukk aynen benim de 1 aydan az kaldıBen de sabah börek yedim kıymalı ölüyorum suan yanmadan, gece de yine doguruyorum sandım idrardan sonra bi daha kactı su sandım falan bi degisikti tutuştuk grupça yavaştan
Joum ben rennie falan değil direkt 30. haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum. Pulcet. Yoksa su dahi içememeye başlamıştım. Binlerce şükür çok rahatım. Döne döne doktora sordum zararı var mı diye, 30dan önce veremezdim artık bebek büyüdü sıkıntı yok dedi. Gözümü açar açmaz bi tane içiyorum 1 saat bekliyorum sonra bişiler yiyorumKizlarr aramizda mide yanma için ilaç içen varmıı
Hic geçmiyorya hanii arkadaşımda ne içse ne yapsa geçmiyo hiçbir işe yaramıyor kefir bile işe yaramıyo
Aaa iyi ozamann yaaa ozaman 30 haftayı beklemesi gerek demekkii dayancak artıkkYaseminimm çok geçmiş olsunn, her aktivite yormaya başladı artık
Ayyy kıymalı börek nasıl yakar bi dee monii . Tutuştukk aynen benim de 1 aydan az kaldı
Joum ben rennie falan değil direkt 30. haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum. Pulcet. Yoksa su dahi içememeye başlamıştım. Binlerce şükür çok rahatım. Döne döne doktora sordum zararı var mı diye, 30dan önce veremezdim artık bebek büyüdü sıkıntı yok dedi. Gözümü açar açmaz bi tane içiyorum 1 saat bekliyorum sonra bişiler yiyorum
Tamm bebisim sagolBanada doktor rennie vermisti jou
Amin canım bizde öyle pikniğe gittik ama bişey yapmıyordum resmen dedim biran önce eve gideyim de uzanayimSelamm kızlar nasılsınız biraz pikniğe gittik ağrım oldu geldim yattım daha iyiyim çok şükür. Benim kızım çok beklemicek sanırım yaa Allah sağlıkla kolaylıkla kucağımıza nasip etsin
Evet bir çoğumuz da var gerçekten morgan ağrılar arttıkça bu düşünce geliyor illa ki insanaHerkeste bi erken doğum endişesi var belli ki.ben de çok şüpheliyim sanki birkaç hafta amca tutabilirim gibi.garip gurip ağrılarım olmaya başladı
Tutuştuk vallaaaBen de sabah börek yedim kıymalı ölüyorum suan yanmadan, gece de yine doguruyorum sandım idrardan sonra bi daha kactı su sandım falan bi degisikti tutuştuk grupça yavaştan
Endişe eşittir ben jouuuAmaaann suss kızzz endişelenmeyelimm ben daha nişanı atlatamadımm
Çok geçmiş olsun canım halloBende bu gidişle erken doğurcam bir haftadır geçmeyen bi öksürüğüm var artık geceleride rahat bırakmıyor yakamı. Karnım kasılmaktan ağrıyor bütün kürleri denedim son olarak dut kürünü yapıyorum umarım geçer
Allah en sağlıklı en kolay şekilde kavuştursun cümlemizi çocuklarımızla canımHerkes benim gbiymiş ya. Ben hamıle kaldım kalalı dıyorum bu kız çol saborsız . 9 ay beklemez diye. Hatta bana anlsıyete bpzukluğumu var sende dıyenler bile oldu yani. Benım elımde olan bişey deilki hislerim öyle. Valla bi 26-37 ye gelsem modundayım bilsem bgun doğurunca küveze girmeyevek bugün doğaun ama ikikere kuvez tecrubesi başımdan geçtiği için zmanınında ve sağlıkşı doğaun miniğim
Canım wasntt çok teşekkür ederimYaseminimm çok geçmiş olsunn, her aktivite yormaya başladı artık
Ayyy kıymalı börek nasıl yakar bi dee monii . Tutuştukk aynen benim de 1 aydan az kaldı
Joum ben rennie falan değil direkt 30. haftadan beri mide koruyucu kullanıyorum. Pulcet. Yoksa su dahi içememeye başlamıştım. Binlerce şükür çok rahatım. Döne döne doktora sordum zararı var mı diye, 30dan önce veremezdim artık bebek büyüdü sıkıntı yok dedi. Gözümü açar açmaz bi tane içiyorum 1 saat bekliyorum sonra bişiler yiyorum
Uzan canım uzanınca rahatlıyor insanAmin canım bizde öyle pikniğe gittik ama bişey yapmıyordum resmen dedim biran önce eve gideyim de uzanayim
Sorma ama napim cok güzel kokmustu bi tane de kır pidesi yedim o da kıymalı yandı kavruldu cocuguuumYaseminimm çok geçmiş olsunn, her aktivite yormaya başladı artık
Ay gidemedim ki bu çarşambaya kaydı bizim kontrol Dr dan kaynaklı bir durum varmış o yüzden dün gidemedim bakalım ne diyecek bekliyorumDoktor nededi
Bende salı gitcem çok özledim oğlumuAy gidemedim ki bu çarşambaya kaydı bizim kontrol Dr dan kaynaklı bir durum varmış o yüzden dün gidemedim bakalım ne diyecek bekliyorum
Hadi bakalım hayırlı olsun ne güzel. :)Benim de 6 yıldan sonra 2.çocuğum aramızda 1 gün var.
Benim bugün sağ memeden 1 damla süt gelmiş, sizde de var mı öyle bişey
Sağlıkla Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumKızlar benim bir kaç gündür olan sancım artınca sabah hastaneye geldik ve hastaneye gelince kanamam başladı
İlk doz ciğer geliştirici vuruldum bi saat sonra ikinci doz vurulacak
Gece 12 den sonra belli olacak
Dualarınıza talibim
Kızım 32+2
Pierre Cardin aldım ben canımSoruldu mu bilmiyorum da bebek arabasına hangi marka karar verdiniz?
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmak nasip etsin. Güncel kilosu ne bebeğin? Çok da riskli haftalarda değiliz artık Allah'ın izniyle. Bizlere de haber et gelişmeleriKızlar benim bir kaç gündür olan sancım artınca sabah hastaneye geldik ve hastaneye gelince kanamam başladı
İlk doz ciğer geliştirici vuruldum bi saat sonra ikinci doz vurulacak
Gece 12 den sonra belli olacak
Dualarınıza talibim
Kızım 32+2