- 8 Ekim 2018
- 1.383
- 2.761
- 38
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.981
Hiç merak etme hemen normale dönüyoruzDogumdan sonra eskisi gibi nefes alabiliyoruz degil mi
Evettt olabiliyorr ama uyuyamıyorsan sprey sıkabilirsin eczaneden hamileliğe zarar vermeyenSormadim ya birkac yerde sanki olabilir boyle seyler diye okumustum. Sali gunu randevum var sorucam ama muhtemelen o da sprey tavsiye edecek
Benimde gunde 2-3 kez tikaniyor illiadin sprey kullanıyorum kendi kendine asla acilmiyor neden boyle acaba ya 1bucuk aydir hergunBen nefes alamiyorumama burnumun tikanikligindan… sanki nezleymisim gibi burnum tikaniyor surekli sumkurmek zorunda hissediyorum kendimi hele geceleri tuvalete gidip burnumu acmaya calismaktan cigerim soldu yan yatarken bi elimle surekli yanagimi cekistirip burnumun deligini genisletmeye calisiyorum e haliyle silince vs de boyuna kaniyor bi benim mi boyle oldu?? Baska var mi bu sorunu yasayan
Evet Kinders valla hayırlısıyla sağ sağlim doğuralım katılıyorum sana ağırlaştık iyiceeKizlaar biz bi doguraydik kizlaarr. Gun sayiyorum hamileligi sevmiyorum rahat nefes alamama gece saga sola donememe iyice agirlastik bide poof
31 haftalik oluyoruz pazar günü. Artik esyalari yikayip cantayi hazirlasam mi yoksa erken miEvet Kinders valla hayırlısıyla sağ sağlim doğuralım katılıyorum sana ağırlaştık iyicee
İlliadin kullanma balimBenimde gunde 2-3 kez tikaniyor illiadin sprey kullanıyorum kendi kendine asla acilmiyor neden boyle acaba ya 1bucuk aydir hergun
Ben mayisin ilk haftasi halletmeyi dusunuyorum sanki erken gibi geliyor bana da… 32. Haftadayiz cat diye erken gelesi gelmez insallah valla hic temiz kiyafeti yok cocuumun31 haftalik oluyoruz pazar günü. Artik esyalari yikayip cantayi hazirlasam mi yoksa erken mibir yandan diyorum daha da agirlasmadan halledeyim
Ben yıkadım çekmeceye koydum üstünede örtü serdim zamanı gelince ütülemeye geçicem hastane olanıda hurça koydum tozlanmasın diyeBen mayisin ilk haftasi halletmeyi dusunuyorum sanki erken gibi geliyor bana da… 32. Haftadayiz cat diye erken gelesi gelmez insallah valla hic temiz kiyafeti yok cocuumun
Evet evet biliyorum ama gunde 1-2kez sadece tikali olan burnuma mecburen sikiyorum agizdan nefes almak asiri yoruyor deniz suyu deneyecegim insallah is görürİlliadin kullanma balimkortizollu ilac oldugu icin bi sure sonra onsuz nefes alamamaya basliyosun… en iyisi o ama gunde 2 kere maksimum 5 gun kullanilmali gececek insallah nefessizlik cok kotu
Valla erken gelmicegni bilsem 1hafta kala yaparim toz vs olayi olmasin diye. Ama jou gibi ustunu ortebilirizBen mayisin ilk haftasi halletmeyi dusunuyorum sanki erken gibi geliyor bana da… 32. Haftadayiz cat diye erken gelesi gelmez insallah valla hic temiz kiyafeti yok cocuumun
Ayy bence hazırlamalısınn31 haftalik oluyoruz pazar günü. Artik esyalari yikayip cantayi hazirlasam mi yoksa erken mibir yandan diyorum daha da agirlasmadan halledeyim
Onu konuşmadık ama ben bi aksilik çıkmazsa doğum videosu istediğim için bana bırakırsa spinal tercih edicemİyi bayramlar
Anestezi ne olacak peki? Genel mi lokal mi düşünüyorsunuz?
Normalde kurban bayramından sonra alacaktı ama 3 hafta önden gittiği için riske atmayalım, bayramdan önce alırız dedi ama tam tarih vermedi daha. Tabii o zamana kadar da bekler inşallahNezaman kizzz takvimi değiş bari
Öyle bişeye gerek duymadım acemim. Siveno ile yıkadım ben herşeyi. Belki deterjan farkından olmuşturEkstra durulama yaptın mı pekiii? Ben müslinleri ayrı yıkadım da çıktığında gıcır gıcır geldi elime böyle deterjan kalmış gibi, kuruduktan sonra da geçmedi hoşuma gitmeditekrar atacağım durulamaya
Puset takilirken ana koltuk cikiyorsa zaten 2024 almissinizdir :) youtube a yazarak videosunu izleyebilirsinizMerhaba 2024 olup olmadıgını nerden bılecegız peki gurkandan almadımda ben
Ayy bi heyecan sardii yarin kahvaltidan sonra ilk isim yikamak olcakAyy bence hazırlamalısınnben 30. haftada hazırladım koydum. Şu an 32+4 teyim. Gün geçtikçe ağırlaşıyor insan. Bugün 3-6 ay kıyafetlerini yıkadım ütüledim yoruldum valla . O yüzden hiç olmazda hastane çantası hazırlamak mantıklıı