2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Benimde gunde 2-3 kez tikaniyor illiadin sprey kullanıyorum kendi kendine asla acilmiyor neden boyle acaba ya 1bucuk aydir hergun

Güzel kızlar nasılsınız, bu ara kimseye yazamadım da soramadım da umarım herkes iyidir, benim kızın odası geldi cok şükür kurduk kıyafetlerini yıkadım ütüledim, cok fazla kıyafeti yok ztn kışlıkları falan sonra alırım dedim, ana kucagı geldi cok tatlı bi sey, hastane cantamızı da hazırladık, artık eksik olarak hastane süsü vs kaldı cok kapsamlı bi sey düsünmüyorum süsleme ikram vs icin hani geçen bi videoda lohusa kadının odasında herkes bogaz derdindeydi ondan etkilendim sanırım gerek yok kafasına girdim artık eve gelenler nasiplenir kırkı cıktıktan sonra kendimde de su icince bi nefes darlıgı aksamları bogaz yanması onun dısında cok sükür diyelim güzel haberlerde buluşalım

Benimde gunde 2-3 kez tikaniyor illiadin sprey kullanıyorum kendi kendine asla acilmiyor neden boyle acaba ya 1bucuk aydir hergun
İlliadin kullanma balim kortizollu ilac oldugu icin bi sure sonra onsuz nefes alamamaya basliyosun… en iyisi o ama gunde 2 kere maksimum 5 gun kullanilmali gececek insallah nefessizlik cok kotu

31 haftalik oluyoruz pazar günü. Artik esyalari yikayip cantayi hazirlasam mi yoksa erken mi bir yandan diyorum daha da agirlasmadan halledeyim
Ben mayisin ilk haftasi halletmeyi dusunuyorum sanki erken gibi geliyor bana da… 32. Haftadayiz cat diye erken gelesi gelmez insallah valla hic temiz kiyafeti yok cocuumun

Ben mayisin ilk haftasi halletmeyi dusunuyorum sanki erken gibi geliyor bana da… 32. Haftadayiz cat diye erken gelesi gelmez insallah valla hic temiz kiyafeti yok cocuumun
Ben yıkadım çekmeceye koydum üstünede örtü serdim zamanı gelince ütülemeye geçicem hastane olanıda hurça koydum tozlanmasın diye

İlliadin kullanma balim kortizollu ilac oldugu icin bi sure sonra onsuz nefes alamamaya basliyosun… en iyisi o ama gunde 2 kere maksimum 5 gun kullanilmali gececek insallah nefessizlik cok kotu
Evet evet biliyorum ama gunde 1-2kez sadece tikali olan burnuma mecburen sikiyorum agizdan nefes almak asiri yoruyor deniz suyu deneyecegim insallah is görür

31 haftalik oluyoruz pazar günü. Artik esyalari yikayip cantayi hazirlasam mi yoksa erken mi bir yandan diyorum daha da agirlasmadan halledeyim
Ayy bence hazırlamalısınn ben 30. haftada hazırladım koydum. Şu an 32+4 teyim. Gün geçtikçe ağırlaşıyor insan. Bugün 3-6 ay kıyafetlerini yıkadım ütüledim yoruldum valla . O yüzden hiç olmazda hastane çantası hazırlamak mantıklıı

Nezaman kizzz takvimi değiş bari
Normalde kurban bayramından sonra alacaktı ama 3 hafta önden gittiği için riske atmayalım, bayramdan önce alırız dedi ama tam tarih vermedi daha. Tabii o zamana kadar da bekler inşallah tam tarih belli olsa değiştiririm takvimi de net bi gün yok daha

Öyle bişeye gerek duymadım acemim. Siveno ile yıkadım ben herşeyi. Belki deterjan farkından olmuştur

Ben de haftaya başlamayı düşünüyorum hazırlıklara 8 haftam kalmış olacak. Kızlar benimki piskolojık ı hissiyatmı bılmıyorum ama bana erken gelecekmiş gbi gelıyor bebişiö ya. Bi kaç kişiye söylediö . Doyorlar bana anksiyete bozukluğumı oldu sende acaba. Başına gelen varmı. Dier hamılelıklerımdede bunşekılde hiisiyatlıydım ve ne dediysem başıma geldı.

Ayy bi heyecan sardii yarin kahvaltidan sonra ilk isim yikamak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…