2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Iyi kuzumm ozamann hayırlısıyla gelsinlerr

Bizde de durum aynı.eşim 1,5 ay sonra doğacak diye tutturdu içine öyle doğuyormuş.ama ben de yuvarlanıyorum resmen çom tutamam gibi geliyor bana da o yüzden erken hazırladım çantamı

Reactions: Jou
2 gündür bende öyleyim anlamadım havalar sürekli değişiyor ondan da olabilir

Kararsizim yas 30 2. Cocuk. 3.yü dusunmuyorum ama baglatmaninda geri dönüşü yok pismanlik olur mu bilemiyorum
Benimde 33. Yaşım ve ikinci çocuk. Allah herkesin çocuğuna sağlıklı uzun ömürler versin ama bu devirde 3. Çok zor. Bir kaza vs olsun da istemem açıkçası çünkü yaşımda geçiyor artık herşey zor olur.
Doktorumla konuştuk %99 koruma garantili, istersen geri dönüşü oluyor ancak tüpler zayıfladığı için olma yüzdesi çok çok düşüyor, ama tüp bebek yaptırabilirsin dedi. Yani eğer olur da üçüncüyü istersem. Doğumda yapılması yeniden bir ameliyat geçirmemek için çok ideal dedi. Valla sanırım yaptircam ben...

2 gündür bende öyleyim anlamadım havalar sürekli değişiyor ondan da olabilir
İlk gebeligimde de olmuştu, bunda da oluyor ne yazık ki fazla östrojen ve hormonlardan yüzünden oluyormuş. Sprey bende çok işe yaramamıştı ilkinde. Şimdi de geçecek gününü bekliyorum resmen, tamamen hamilelikten yani

Mantikli aslinda ama insan psikolojisi olmayani veya zoru ister ya.. olurda baglatirsam sonrasinda yeniden cocuk sahibi olamayacagim dusuncesi kafami kurcaliyor. Mantigim okey ama kalbim 30 u biraz daha geckin olsam dusunmezdim ama

Bende ilkte kusmak dışında hicbirseyim yoktu bunda görmediğim şeyleri goruyorum yasiyorum

Mantikli aslinda ama insan psikolojisi olmayani veya zoru ister ya.. olurda baglatirsam sonrasinda yeniden cocuk sahibi olamayacagim dusuncesi kafami kurcaliyor. Mantigim okey ama kalbim 30 u biraz daha geckin olsam dusunmezdim ama
Heh bu arada maddi manevi 2 cocuga tam anlamiyla bakarim 3. Cocuk turkiye sartlarinda gercekten zor. İyice dusunup karar verecegim bende

Genel anestezi spinale göre daha zor. Ayılırken acıyla uyanıyormşsn falan hemde spinalin riskleri daha az. Bel ağrısı vs hiç bişe yaşamadım fıtığım olmasına ragmen.

Günaydınnn güzel kızlar musmutlu haftasonlarınız olsun biz bugün nasipse çantamızı hazırlayıp odamızı düzenleyeceğiz. Heyecan dorukta
Günaydın Yaseminnn kolay gelsinnn sana da musmutlu hafta sonlarıı bizim de şifonyerle gardrop geldi, eşyaları oraya yerleştirdim. Bugün de 9 ay ve üstü kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim. Anneme itelerim diyordum ama dayanamadım .

Günaydınnn güzel kızlar musmutlu haftasonlarınız olsun biz bugün nasipse çantamızı hazırlayıp odamızı düzenleyeceğiz. Heyecan dorukta
Aayyy kolay gelsin kız ben hiç hazırlıklara başlamadım sizi görünce hevesleniyorum ama eşim olmadan yapamam beşigimiz geldi ama kurmadik henüz kıyafetler annemlerde duruyor evde hiçbirsey yok bı hastahane içi için hurclarim var o kadar ay bende hazırlıklara başlasam artık

Günoooo beybiilleeerrrrr

Güne penguen gibi yürüyorum artıkkk oğlanda hiç durmuyo ben hayatımda boyle hareket görmedim yav sıkıştı kaldımi ne eettii
Günaydın canisiiii hahah benimki de çok fena jou yok sıkışmamistir o kızdan sonra farklı bir cins geliyor sana bu oğlanlar baya hareketli oluyormuş benimki içerde resmen salsa yapıyor ayakları nerde başı nerde sırtı poposu nerde hiç anlamıyorum bir bakıyorum oyle bir bakıyorum böyle

Yan etkisi oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…