- 15 Kasım 2023
- 1.700
- 2.394
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #13.401
Ayyyy 36’dan itibaren bekleyecek miyiz yani hala inanamıyorumAynen öyle özellikle kız bebişler daha erken gelir derlerr ondan heraldee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy 36’dan itibaren bekleyecek miyiz yani hala inanamıyorumAynen öyle özellikle kız bebişler daha erken gelir derlerr ondan heraldee
Doğuralım vuracam totosunaBenimki de öyle ya
Benimde öylee heleki yanıyo hep salata falan koysak nasıl olur acabaYa suyu eskiden az içerdim şimdi eskisi gibi değil daha çok içiyorum ama çok içince midem bulanıyor işte
Aynen öylee hatta doktor bana kendi dedi 37 gibi doğum olabilir diye. Acık tombik de kızım kilosuna göre karar verilebiliyormuşAyyyy 36’dan itibaren bekleyecek miyiz yani hala inanamıyorum
Neeee ay maşallahhh kaçıncı haftada kaç gr’dı ben de haftaya perşembe gideceğim tam 33+0 oluyor ay çok heyecanlandım benimki de tahmini bir şey söyler mi acabaaAynen öylee hatta doktor bana kendi dedi 37 gibi doğum olabilir diye. Acık tombik de kızım kilosuna göre karar verilebiliyormuş
29+5 de 1830gr dı bence söylerr artık 33 olunca benceeNeeee ay maşallahhh kaçıncı haftada kaç gr’dı ben de haftaya perşembe gideceğim tam 33+0 oluyor ay çok heyecanlandım benimki de tahmini bir şey söyler mi acabaa
Hiç sorma ya alt karnimda idrarda sonra bir sızı ağrı var acaba unuttum mu çünkü 4 gün önce idrar kan verdim temizdiDeli deli hareketler
Normall benimde yanma gibi oluyo basıyo iyicene çünküHiç sorma ya alt karnimda idrarda sonra bir sızı ağrı var acaba unuttum mu çünkü 4 gün önce idrar kan verdim temizdi
Ah bu bebeler gelene kadar kırk doguracamNormall benimde yanma gibi oluyo basıyo iyicene çünkü
Totosuna vuralımmmAh bu bebeler gelene kadar kırk doguracam
Yaaaaa beraber giricezz galibaaa kızzz benimde 13 haziranBen 28+2 yim şuan sezaryanım doktorum tahmıno doğum tarihi 16 hazıram 38. Haftaya ama o da kurban byramına denk gelıyor kesin karneler günü alır arefe günü taburcu eder beni diye düşünüyorum . Çğnkü 3. Sezeryanım bekletmez hemen 38 e giiemce alır beni. Ben hatta bazılarına şaşorıyorum 32 de 33. Haftada olanlar varbence bu gurupta genel olarak hazıranda deilde mayısta doğum edecek olan daha çok. heleki sezeryamsanız mayıs ortasına tekabul eder. Vakti zamanında sağlıcakla doğaunlar inşallah
Sezaryende 38.haftada mı alıyorlar? Ben de doğumu o şekilde düşünüyorum ama iki gittiğim doktor da 39’a girmeden almak istemeyiz dediBen 28+2 yim şuan sezaryanım doktorum tahmıno doğum tarihi 16 hazıram 38. Haftaya ama o da kurban byramına denk gelıyor kesin karneler günü alır arefe günü taburcu eder beni diye düşünüyorum . Çğnkü 3. Sezeryanım bekletmez hemen 38 e giiemce alır beni. Ben hatta bazılarına şaşorıyorum 32 de 33. Haftada olanlar varbence bu gurupta genel olarak hazıranda deilde mayısta doğum edecek olan daha çok. heleki sezeryamsanız mayıs ortasına tekabul eder. Vakti zamanında sağlıcakla doğaunlar inşallah
Vallaahaa benim 36.5 ta aldılar kızımda kilosu 3745 ti doktor hersey yolunda sağlıklı deyip istersen alalım dedi bende zaten enfesim çok derlaniyodu duramiyodum dedim alacaksanız alın dayanamiyorum erasareSezaryende 38.haftada mı alıyorlar? Ben de doğumu o şekilde düşünüyorum ama iki gittiğim doktor da 39’a girmeden almak istemeyiz dedi
BakalimmBakalım ilk kim doğurucak kaçıncı doğum olırsa olsun hepsinin heyacana bir başka. Benım kızcem bugun aşırı harketlı hiç durmadı desem yeridir ben temızlık yaptım flan benle beraber od ayoruldu galıba
Benim kız küçük ya bence o kadar erken almazlar akciğer gelişimi 39.haftada tamamlanıyor tam anlamıyla dediler. Kalabildiği kadar kalsın tabi ama bayrama denk gelmese çok iyi olur ama içimden bir ses bayrama denk gelecek hatta doğum günümde doğacak diyorVallaahaa benim 36.5 ta aldılar kızımda kilosu 3745 ti doktor hersey yolunda sağlıklı deyip istersen alalım dedi bende zaten enfesim çok derlaniyodu duramiyodum dedim alacaksanız alın dayanamiyorum erasare
Anaaaam kizz kıyamamAhh kuzumm aynı durumdayızzz hatta şok oldum akşam kızım sağıma uzandı uyudu bi baktım oğlan soluma geçti ay ne duygulandım
Aayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yasemin mesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi deNeeee ay maşallahhh kaçıncı haftada kaç gr’dı ben de haftaya perşembe gideceğim tam 33+0 oluyor ay çok heyecanlandım benimki de tahmini bir şey söyler mi acabaa