2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Ah bu bebeler gelene kadar kırk doguracam 😅
Totosuna vuralımmm

spank-bad-child.gif

Ben 28+2 yim şuan sezaryanım doktorum tahmıno doğum tarihi 16 hazıram 38. Haftaya ama o da kurban byramına denk gelıyor😀 kesin karneler günü alır arefe günü taburcu eder beni diye düşünüyorum . Çğnkü 3. Sezeryanım bekletmez hemen 38 e giiemce alır beni. Ben hatta bazılarına şaşorıyorum 32 de 33. Haftada olanlar varbence bu gurupta genel olarak hazıranda deilde mayısta doğum edecek olan daha çok. heleki sezeryamsanız mayıs ortasına tekabul eder. Vakti zamanında sağlıcakla doğaunlar inşallah😀🧿❤️

Kızlar birde benım ıdrar tahlilimde kan çıktı başına gelen varmı???? Sağlıl ocagında gösterdim ilaç versi bana akşamdan içip yatıyorsun dun içtim ama ara ara sancı oluyor. Kum veya taş geçiriyor olabılırsın yada idrar yolu enfeksiyonu dedi doktorun ameşlyat günüydü diye gidemedim haftaya tekrar vericem idrar tahlili

Ben 28+2 yim şuan sezaryanım doktorum tahmıno doğum tarihi 16 hazıram 38. Haftaya ama o da kurban byramına denk gelıyor😀 kesin karneler günü alır arefe günü taburcu eder beni diye düşünüyorum . Çğnkü 3. Sezeryanım bekletmez hemen 38 e giiemce alır beni. Ben hatta bazılarına şaşorıyorum 32 de 33. Haftada olanlar varbence bu gurupta genel olarak hazıranda deilde mayısta doğum edecek olan daha çok. heleki sezeryamsanız mayıs ortasına tekabul eder. Vakti zamanında sağlıcakla doğaunlar inşallah😀🧿❤️
Yaaaaa beraber giricezz galibaaa kızzz benimde 13 haziran

Sezaryende 38.haftada mı alıyorlar? Ben de doğumu o şekilde düşünüyorum ama iki gittiğim doktor da 39’a girmeden almak istemeyiz dedi

Sezaryende 38.haftada mı alıyorlar? Ben de doğumu o şekilde düşünüyorum ama iki gittiğim doktor da 39’a girmeden almak istemeyiz dedi
Vallaahaa benim 36.5 ta aldılar kızımda kilosu 3745 ti doktor hersey yolunda sağlıklı deyip istersen alalım dedi bende zaten enfesim çok derlaniyodu duramiyodum dedim alacaksanız alın dayanamiyorum🤭 erasare erasare

Vallaahaa benim 36.5 ta aldılar kızımda kilosu 3745 ti doktor hersey yolunda sağlıklı deyip istersen alalım dedi bende zaten enfesim çok derlaniyodu duramiyodum dedim alacaksanız alın dayanamiyorum🤭 erasare erasare
Benim kız küçük ya bence o kadar erken almazlar 😂😂 akciğer gelişimi 39.haftada tamamlanıyor tam anlamıyla dediler. Kalabildiği kadar kalsın tabi ama bayrama denk gelmese çok iyi olur ama içimden bir ses bayrama denk gelecek hatta doğum günümde doğacak diyor 🙈

Neeee 😍 ay maşallahhh 🧿 kaçıncı haftada kaç gr’dı ben de haftaya perşembe gideceğim tam 33+0 oluyor 🥹 ay çok heyecanlandım benimki de tahmini bir şey söyler mi acabaa 🙈🙈
Aayyy acemi grupta sen varsın galiba doğuma en yakin var mı başka 32 veya üstü şuan yok sanırım yasemin mesirmacunu mesirmacunu senden bir hafta sonra yanlış hatırlamıyorsam hayırla gelsin hepsi de 🙈🥰

X