2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hiç farketmez benim için. Ama eşim baba tarafında hiç kız yok kayınpederim 9 erkek kardeşler. Annesi tarafında ise sadece annesi var diğerleri erkek :) Benim tarafımda da 4 erkek kardeşim var tek kızım :)

Kızlar sizde keseyi gördüğünüzde doktor boyutunu söyledi mi size
Bana söyledi. 10buçuk milim kadar dedi ulturasonla bakarken

Bana söylemedi, sordum ama söylemedi. Herşey yolunda boyutu seni ilgilendirmiyo der gibi oldu :) ama keseyi attım anlayan varmı boyutunu
Pek anlaşılacağını sanmıyorum çünkü doktorda ölçerken ulturason cihazıyla ölçüm yapıyor. Ama boyutu bilmek çokta elzem bişey değil

Günaydınlar hamişlerim
Benim son 1 haftadır belirtilerim çok azalmıştı, baya endişeliydim ama bu sabah kontrolüm vardı ve kalp atışını dinledik
Doktora ilk başta belirtilerimin azaldığını söylediğimde yüzü düştü, iyi haber değil bunlar dedi. Ama sonra keseye baktı, yolk sacı gördü, kalp atışlarını dinletti, ''Beni korkuttun çok ama demek ki neymiş her zaman herkesin sürekli belirtisi olacak diye bir şey yokmuş'' dedi. Yani belirtisizlikten tedirgin olanlar için bu bilgiyi vereyim istedim
mesirmacunu kalp atışı için tablo güncellemesi yapabiliriz 6+2'de duyduk

Teşekkür ederim her şeyden tedirgin oluyorum 12 haftamız bitse rahatlıcaz heralde :)
12 hafta olur ay sonra hareket etmiyor mu tedirginliği. hareket eder ay erken doğmasın tedirginliği . Doğum yaklaşır sağlıkla doğsun tedirginliği. Biz anneler galiba tedirgin olacak çok şey buluyoruz

Bence doktor konusunda tekrar düşün. Seni gerecek doktor olmamalı. Bazı gebeler doğuma kadar belirti bile görmüyor. Doktor dediğin stres alır kız

Kizlar günaydın,dünden beri çok kötüyüm.gece şiddetli baş ağrısı ve kusma vardı hala gecmedi.napicam bilmiyorum önceden de migrenim vardı ama bu başka çok ağrıyor.ara ara üşüme yada terleme de oluyor sizce gitsem mi doktora.bu arada 4+5 gunluguz

Evet benim de 3 eylül dün tam 6 haftalık dedi
Merhabalar benim de son adet tarihim 3 Eylül 8 yaşında kızım var 2 kez 2 senedir kaybım oldu pitilasma çıktı şimdi iğne progestan sulandirici hap ile surecimiz devam ediyor gecen hafta kanamam olmustu 1 gün yattım şükür kese görüntü c.tesi cuma muayenemden sonra tekrar oldu kese çevresinde kanama alanı artmış ama kalp atışını gördüksesini duyamadk ama ulrtasondan hareketini izletti sürekli istirahat dedi kendini yormayacaksn dedi p tepsiye sesli bir şekilde kalp atışını dinlememz için randevum var ama ara ara kahverengi lekelenmem de var az da olsa doktor rengi önemli değil çok yoğun adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun etme dedi inşallah Rabbım herkesin gönlüne göre güzel sonuçlar nasip etsin

Ya benim de 6+2de belirtilerim yok gibiydi ama ertesi gün tekrar başladı. Bence arada vücut alışıyor sonra tekrar başa :) Mesela şimdide baştaki gibi göğüs ağrım yok, baştaki kadar çok ağrımıyor veya ben alıştım bilmiyorum

Ben de her gün oksapar kullanıyorum Rabbım sifamizi versin inşallah.. aynı zaman da haftada da bir de proluton iğne vuruluyorm corasprine de devam dedi her gün progestan ve akşam da aspirine devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…