2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Canım teşekkür ederim, kasık ve bel ağrım vardı acaba düşük ihtimalim mi var diye evham yaptım

Kızlar bulantı için doktor yazmadan da alabiliyor muyuz hapı çok kötü haldeyim bugün mahvetti beni pazartesi randevu ama

Benimde aksamlari midem bulaniyor canım

Mide bulantım sabahları oluyor sadece canım, iyiyim çok şükür ya bu akıntı kafama takıldı sadece , sende söyle tabi doktoruna, birde benim kasık ağrım bacak ağrım bel ağrım oldu bugün, Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızı

Merhaba beni de ekler misiniz yaş 23
Sat 21.09.2023 16 ekimde kan verdim 199 çıkmıştı adetten 3 gün önce bugün adet tarihimdi 980 çıktı artış biraz fazla gibi geldi bana ama inşAllah sağlıkla ilerler

Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bir defa kasık ağrısı yapıyor yanma oluyordu ben de öyle birşey yok senin olduğu nasıl çıktı tahlil mi yaptırdın benim de bel ağrım kasık ağrım var hamileler de normalmiş bence takma akıntıyı zaten enfeksiyon plsan çözümü vardır olmayabilirsin de çişimi yaparken ben yanma hissediyordum vs iyi düşünelim iyi olsun Amin inşAllah ben de kocama çok kızgınım acayip yanım da olsaydı da saçlarını tek tek yolsaydım

Bnmde günlerim sizinle aynı sat 21 eylül ve bnde 16 ekimde kan verdim 30 çıktı sizinkine göre düşük bi dahadda gitmedim

aynen kuzum idrar tahlilinde çıktı ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür, ya bu ağrılar beni korkutuyor hala olması çok ilginç geliyor, doktor randevusuna da çok var daha napalım sağlıklı olsun da bekleriz. ahh kocan en hormonlu zamanlarından yırttııı :)) ne zaman gelecek belli mi

güzel haberlerle gel canım inşallahhh

Kızlar selam. Ben bugün 6+0 oldum. Kasıklarıma bazen anlık sancı giriyor. Özellikle yattığımda bi tarafa dönerken birden sancı giriyor sonra geçiyor. Normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…