2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
mesirmacunu canımcım
bu arada benim listedeki bölümlerime ekleme yapabilir misin
Kese 6+2
Kalp atışı 7+0

dün gittim ildeki hastaneye, oradaki doktoru önermişti aile hekiminin hemşiresi
ona gittim ben de
Allahımmm
ilçedekinden sonra bana ilaç gibi geldi
öyle bir kibar doktor ki, inşallah bu şekilde sonuna kadar devam edebiliriz kendisiyle

Teşekkür ederim :) Herkes benim gibi mi acaba çok tedirginim bişey olucak diye korkuyorum bir belirtim de yok henüz. Tüp bebek benimki :)
ah ne güzell :) sağlıcakla kucağına nasip olsun inşallahh kuzum , belirtiler hemen başlamıyor 6. haftada daha çok başlıyor bazen hiç başlamıyor :)
Tsk ederiz listeyi tekrar atarmisiniz guncellenmis olarak herkes gorur en azindan
1. sayfadan kontrol edebilirsiniz listeyi
kuzuum çok sevindiiim :) soracağım ama seni üzmemek için sormadım kalp atışını naptın diye , sağlıcakla al kucağına inşallah , gönlüne göre bir doktor bulmana ayrıca sevindim

canımsın
sonunda buldum onu
Sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri,
5 tüp kan, 2 kap idrar aldı
2 hafta sonra kontrol inşallah

Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Kendi doktorum var özelde ama biraz fiyatlar pahalanmış kese için 2 hafta daha bekleyeyim diyorum çünkü çok pahalı boş yere iki hafta da para bayılmayayım sağlık ocağından kan takibi yapıyorum

bence kişiye göre değişiyor :)

ahh gel beraber ağlıyalalım bende aynı durumdayım , hele gazzeyi gördükçe ... rabbim yardımcıları olsun
Normal de ben tüp bebek öncesi instagramı kapadım haber de izlemiyordum böyle şeylerden haberim olmasın üzülmeyeyim diye yeni yeni öğreniyorum görüyorum içim parçalanıyor gerçekten Rabbim yardım eylesin Allahım bunu yapanları kahreylesin gerçekten çok üzgünüm bakma hamileyiz üzülüyoruz çünkü bizi daha fazla etkiliyor dua etmekten başka çaremiz yok dua et

Ediyorum kuzum Rabbim yardımcıları olsun inşallah dediğin gibi çok etkileniyor insan

Kızlar selam son doktor randevumda duphaston yazdı doktorum. Kullanan var mı? Normalde tüm gebelere veriliyor mu progesteron merak ettim açıkcası.

Ediyorum kuzum Rabbim yardımcıları olsun inşallah dediğin gibi çok etkileniyor insan
Aynen fazlasıyla içim acıyor her neyse canım mide bulantın devam ediyor mu bir de peçeteye sarı akıntı bana da geliyor ama ben enfeksiyonu hiç düşünmedim bir de öyle bir belirtim yok doktora gittiğim de söylerim bari iyisin bir sıkıntın yok dimi

Kızlar yarın karından bakılacak büyük ihtimal açlık tokluk durumu vs dikkat etmem gereken bi sey var mı

Kızlar selam son doktor randevumda duphaston yazdı doktorum. Kullanan var mı? Normalde tüm gebelere veriliyor mu progesteron merak ettim açıkcası.
Canım ben 5 hastalıkken kese gördük bana da duphaston yazdı. Özelliklere söyledi düşük riski olduğu için değil bebeğin yatağını sağlamlaştırmak için yazıyorum panik yapma diye. Birçok gebe de kullanıyor bebeği geliştirmek için ekstra verilen birler gibi sanırsam.

Ben iğne oluyorum progestan iğnesi daha 12. Haftaya kadar kullancam evladım iyi olsun da kullanayım bir de popom morardı şişti artık yer kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…