2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
zaten alakası yok canım belirtilerle cinsiyetin :) Allah sağlıkla nasip etsin
Amin canım hayırlısı ile gelsin evlatlarımız gerçekten cinsiyet önemli değilmiş anneler hissedebiliyormuş bazen ben de öyle birşey yok anlamın da söyledim bak anneler dedim gözüm doldu herşeye ağlayasım var

Benim de idrar yollarımda enfeksiyon çıktı midem bulandığı için çok su içemiyorum bulantı ilacı verdi o yüzden çok su içmen lazım geçmezse antibiyotik vericem dedi ama bulantı ilacı kesmiyor bulantımı benim de aynı şekilde sarı akıntım oluyor arada enfeksiyondan kaynaklı diye düşünüyorum

Benim erken mi başlamış bazı şeyler
bence kişiye göre değişiyor :)
ahh gel beraber ağlıyalalım bende aynı durumdayım , hele gazzeyi gördükçe ... rabbim yardımcıları olsun

Kesinlikle, takıntılı gibi sürekli peçeteye bakıyorum
Ben de çok duygusalım herşeye ağlıyorum bu ara

aynı durumdayız bak , ahh demek ki normal arkadaşım bunlar , böyle duyunca da seviniyorum tek başıma olmadığımı bilmek rahatlatıyor

Bana da dün aynısı oldu 7+1 diye gittik 6+1 çıktı geç döllenme olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Amiinn inşallah kaç gündür kese boş görünüyor diye ister istemez stres olmuştum kendimi rahatlatmaya çalışsam da öyle rahatladım ki Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…