- 27 Nisan 2021
- 602
- 464
- 33
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.161
Amin canım hayırlısı ile gelsin evlatlarımız gerçekten cinsiyet önemli değilmiş anneler hissedebiliyormuş bazen ben de öyle birşey yok anlamın da söyledim bak anneler dedim gözüm doldu herşeye ağlayasım varzaten alakası yok canım belirtilerle cinsiyetin :) Allah sağlıkla nasip etsin
Yok anacım domates sonuçta kalkar yerim, sana takılıyorumTühh bilsem söylemezdim
Benim de idrar yollarımda enfeksiyon çıktı midem bulandığı için çok su içemiyorum bulantı ilacı verdi o yüzden çok su içmen lazım geçmezse antibiyotik vericem dedi ama bulantı ilacı kesmiyor bulantımıkızlar benim biraz sık idrara çıkma durumum var bide bazen peçeteye sarı akıntı geliyor sanırım enfeksiyondan kaynaklıidrar testimde enfeksiyon çıktı ama doktor bebek çok küçük ilaç kullandırmak istemiyorum demişti,var mı aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren
bence kişiye göre değişiyor :)Benim erken mi başlamış bazı şeyler
ahh gel beraber ağlıyalalım bende aynı durumdayım , hele gazzeyi gördükçe ... rabbim yardımcıları olsunAmin canım hayırlısı ile gelsin evlatlarımız gerçekten cinsiyet önemli değilmiş anneler hissedebiliyormuş bazen ben de öyle birşey yok anlamın da söyledim bak anneler dedim gözüm doldu herşeye ağlayasım var
Kesinlikle, takıntılı gibi sürekli peçeteye bakıyorumBende de kaşıntı koku vs yok kuzum , bende günde 2,5-3 lt su içiyorum ama bu sarı akıntı canımı sıktı hoş tam sarı da değil ama beyaz da değil :) ayyy insan takıyor herşeyi işte, her tuvalette peçete kontrol etmek diye bir alışkanlık oldu bende :)))
Ben de çok duygusalım herşeye ağlıyorum bu araAmin canım hayırlısı ile gelsin evlatlarımız gerçekten cinsiyet önemli değilmiş anneler hissedebiliyormuş bazen ben de öyle birşey yok anlamın da söyledim bak anneler dedim gözüm doldu herşeye ağlayasım var
hoşgeldiiin ekledim listeyeKızlarr benimde sat 5 Eylül keseyi gördük şuan 6+2 yim :) Pazartesi beta vermiştim 17848 değerim. inşallah kalp atışını duyarım :)
aynı durumdayız bak , ahh demek ki normal arkadaşım bunlar , böyle duyunca da seviniyorum tek başıma olmadığımı bilmek rahatlatıyorBenim de idrar yollarımda enfeksiyon çıktı midem bulandığı için çok su içemiyorum bulantı ilacı verdi o yüzden çok su içmen lazım geçmezse antibiyotik vericem dedi ama bulantı ilacı kesmiyor bulantımıbenim de aynı şekilde sarı akıntım oluyor arada enfeksiyondan kaynaklı diye düşünüyorum
Benide ekleyin 4+6 günlükken gördüm keseyi 5 hafta diyelim biz onahoşgeldiiin ekledim listeye
gözünaydınnn canım :) listeye ekledik mi seniiiEki Görüntüle 3320665 Kızlar dün kontrole gittim cok sukur kesemizi gorduk 5 haftalikmis 2 kasımda birdaha gidecem kalp atısı icin
Kesinlikle, takıntılı gibi sürekli peçeteye bakıyorum
Ben de çok duygusalım herşeye ağlıyorum bu ara
Eklendi ama keseyi gordugum hafta yoktu sanirim cunku daha dün ogrendim onuda ekleyebilirsinizgözünaydınnn canım :) listeye ekledik mi seniii
son adet tarihiniz nedirBenide ekleyin 4+6 günlükken gördüm keseyi 5 hafta diyelim biz ona
5 eylülson adet tarihiniz nedir
Son adet tarihimin ilk gunune bakarsak şuan 6+2 yiz5 eylül
ekledim canım listeyeSon adet tarihimin ilk gunune bakarsak şuan 6+2 yiz
Amiinn inşallahBana da dün aynısı oldu 7+1 diye gittik 6+1 çıktı geç döllenme olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
Teşekkür ederim :) Herkes benim gibi mi acaba çok tedirginim bişey olucak diye korkuyorum bir belirtim de yok henüz. Tüp bebek benimki :)hoşgeldiiin ekledim listeye
Tsk ederiz listeyi tekrar atarmisiniz guncellenmis olarak herkes gorur en azindanekledim canım listeye