2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
yani çok turşu yiyorum ekşi şeyler yiyorum ama ben anladım ki o yediğim şeyin ekşiliği değil o tuzu beni cezbediyor :)
Kız bende aynı. Yemek yemek yerine turşuya taktım sürekli turşu yiyorum ama benim canım turşu değil bildiğin ekşi çekiyor. Gece limon doğrayıp yiyorum

Bugün kalp atışını duyduk, doktor son kez bi bakalım olmadı alttan ultrason isteyeceğim yine boş çıkarsa küretaj isteyeceğim demişti bakar bakmaz gördü bu sefer. Kalp atışını dinlettiğinde ağlamaya başladım çok duygulandım. Sat'a göre 7+1 ama 6+5 ile uyumlu olduğunu söyledi bebeğin listeye ekleyebiliriz

geç döllenme olmuş o zamannn :) Rabbim'den umut kesiliir mi yahuuu burda bak miniğin :))) zevkle ekledim listeye

Bana da dün aynısı oldu 7+1 diye gittik 6+1 çıktı geç döllenme olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

kızlar benim biraz sık idrara çıkma durumum var bide bazen peçeteye sarı akıntı geliyor sanırım enfeksiyondan kaynaklı idrar testimde enfeksiyon çıktı ama doktor bebek çok küçük ilaç kullandırmak istemiyorum demişti,var mı aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren

bende de var canım bol bol su iç faydasını görürsün inşallah

Canım sık idrar bendede var ve sarı akıntı enfeksiyon varmı bilmiyorum ama ben günde 2 buçuk lt su içiyorum yanma batma kaşıntı yok çok şükür bence sarımstrak akıntı biraz gebelikten dolayı geliyor bende hep var hamile kaldığımdan beri

Hepsi hurafe be canım. Ben oğlumda zerre tatlı sürmedim ağzıma ama deli gibi turşu gibi ekşi şeyler ve çok tuzlu şeyler aşerdim sürekli domatesi tuza batırıp batırıp yiyordum takılma yani hiç alakası yok

Bende de kaşıntı koku vs yok kuzum , bende günde 2,5-3 lt su içiyorum ama bu sarı akıntı canımı sıktı hoş tam sarı da değil ama beyaz da değil :) ayyy insan takıyor herşeyi işte, her tuvalette peçete kontrol etmek diye bir alışkanlık oldu bende :)))

Kızlar ben 2021 eylül annesiyim ozamanlar da forumu kullanyrdm ordaki kızlarla wp grup kurmuştuk oğlum 2 yaşında grubumız hala var çok faydası olmuştu hamilelik doğum yeni doğan dönemi hep birbirimize destek olduk. İsterseniz 2024 haziran anneleri de kurabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…