-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.141
Kız bende aynı. Yemek yemek yerine turşuya taktım sürekli turşu yiyorum ama benim canım turşu değil bildiğin ekşi çekiyor. Gece limon doğrayıp yiyorumyani çok turşu yiyorum ekşi şeyler yiyorum ama ben anladım ki o yediğim şeyin ekşiliği değil o tuzu beni cezbediyor :)
geç döllenme olmuş o zamannn :) Rabbim'den umut kesiliir mi yahuuu burda bak miniğin :))) zevkle ekledim listeyeBugün kalp atışını duyduk, doktor son kez bi bakalım olmadı alttan ultrason isteyeceğim yine boş çıkarsa küretaj isteyeceğim demişti bakar bakmaz gördü bu sefer. Kalp atışını dinlettiğinde ağlamaya başladım çok duygulandım. Sat'a göre 7+1 ama 6+5 ile uyumlu olduğunu söyledi bebeğin listeye ekleyebiliriz
yok benim ekşi değil tuzlu çekiyor :)Kız bende aynı. Yemek yemek yerine turşuya taktım sürekli turşu yiyorum ama benim canım turşu değil bildiğin ekşi çekiyor. Gece limon doğrayıp yiyorum
aynen yaaaa :)Benimde aynı öyle, sürekli canım tuz istiyor. Tuzlu bir şey yiyince inanılmaz mutlu oluyorum:))
Bana da dün aynısı oldu 7+1 diye gittik 6+1 çıktı geç döllenme olmuş. Sağlıkla büyüsün bebişlerimizBugün kalp atışını duyduk, doktor son kez bi bakalım olmadı alttan ultrason isteyeceğim yine boş çıkarsa küretaj isteyeceğim demişti bakar bakmaz gördü bu sefer. Kalp atışını dinlettiğinde ağlamaya başladım çok duygulandım. Sat'a göre 7+1 ama 6+5 ile uyumlu olduğunu söyledi bebeğin listeye ekleyebiliriz
Ben de çok zorlanıyorum inanamazsın yani sürekli kendimi telkin ediyorum sürekliKızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorumvicdanende rahatsızım ama duramıyorum
hoşgeldiiin hayırlı olsun :))Kızlar bende hamileyim Haziran annesi oluyorum demibat 16 Ekimdi sat 21 Eylül de internette 4 haftalık gebe diyor doğum 25 Haziran diyor
bende de var canım bol bol su iç faydasını görürsün inşallahkızlar benim biraz sık idrara çıkma durumum var bide bazen peçeteye sarı akıntı geliyor sanırım enfeksiyondan kaynaklıidrar testimde enfeksiyon çıktı ama doktor bebek çok küçük ilaç kullandırmak istemiyorum demişti,var mı aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren
tamam canım Allah razı olsunbende de var canım bol bol su iç faydasını görürsün inşallah
Canım sık idrar bendede var ve sarı akıntı enfeksiyon varmı bilmiyorum ama ben günde 2 buçuk lt su içiyorum yanma batma kaşıntı yok çok şükür bence sarımstrak akıntı biraz gebelikten dolayı geliyor bende hep var hamile kaldığımdan berikızlar benim biraz sık idrara çıkma durumum var bide bazen peçeteye sarı akıntı geliyor sanırım enfeksiyondan kaynaklıidrar testimde enfeksiyon çıktı ama doktor bebek çok küçük ilaç kullandırmak istemiyorum demişti,var mı aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren
Hepsi hurafe be canım. Ben oğlumda zerre tatlı sürmedim ağzıma ama deli gibi turşu gibi ekşi şeyler ve çok tuzlu şeyler aşerdim sürekli domatesi tuza batırıp batırıp yiyordumKızlar şimdi diyorlar ya ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayeşeyi diye :) oğlumda yatıp kalkıp halley yedim aşerdim . şimdi benim canım sürekli tuzlu şeyler istiyor resmen aşk yaşıyorum verdiği zevki anlatamam :) tuzlu ne demek bileeen var mıııı :)
Bende de kaşıntı koku vs yok kuzum , bende günde 2,5-3 lt su içiyorum ama bu sarı akıntı canımı sıktı hoş tam sarı da değil ama beyaz da değil :) ayyy insan takıyor herşeyi işte, her tuvalette peçete kontrol etmek diye bir alışkanlık oldu bende :)))Canım sık idrar bendede var ve sarı akıntı enfeksiyon varmı bilmiyorum ama ben günde 2 buçuk lt su içiyorum yanma batma kaşıntı yok çok şükür bence sarımstrak akıntı biraz gebelikten dolayı geliyor bende hep var hamile kaldığımdan beri
Canım tatlı Çanakkale domatesi çekti şimdi, tuzlayıp yemelikHepsi hurafe be canım. Ben oğlumda zerre tatlı sürmedim ağzıma ama deli gibi turşu gibi ekşi şeyler ve çok tuzlu şeyler aşerdim sürekli domatesi tuza batırıp batırıp yiyordumtakılma yani hiç alakası yok
Tühh bilsem söylemezdimCanım tatlı Çanakkale domatesi çekti şimdi, tuzlayıp yemelik
Biz seni anlıyoruz canım boşver takmaAy ben bu yorumumu düzeltemiyorum, istiyorum degil hissediyorum olacak o, bebeğim üzülme ne olursan ol sağlıklı ol
Benim erken mi başlamış bazı şeylerbazılarının hiç başlamıyormuş :) benim asıl 6+3 gibi başladı dur bakalım erkenden sevinme :))