- 10 Ekim 2023
- 67
- 70
- 28
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #1.201
Evet canım yalnız değilsin merak etmeaynı durumdayız bak , ahh demek ki normal arkadaşım bunlar , böyle duyunca da seviniyorum tek başıma olmadığımı bilmek rahatlatıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yalnız değilsin merak etmeaynı durumdayız bak , ahh demek ki normal arkadaşım bunlar , böyle duyunca da seviniyorum tek başıma olmadığımı bilmek rahatlatıyor
Canım teşekkür ederim, kasık ve bel ağrım vardı acaba düşük ihtimalim mi var diye evham yaptımCanım ben 5 hastalıkken kese gördük bana da duphaston yazdı. Özelliklere söyledi düşük riski olduğu için değil bebeğin yatağını sağlamlaştırmak için yazıyorum panik yapma diye. Birçok gebe de kullanıyor bebeği geliştirmek için ekstra verilen birler gibi sanırsam.
Benim doktorum tuvalete sıkışık gel demişti aç tok bilmiyorum amaKızlar yarın karından bakılacak büyük ihtimal açlık tokluk durumu vs dikkat etmem gereken bi sey var mı
Bel ağrısı bende de var rahat ol. Kesinlikle özellikle söyledi düşükle alakalı değil bebeğin tutunması için ekstraCanım teşekkür ederim, kasık ve bel ağrım vardı acaba düşük ihtimalim mi var diye evham yaptım
Yani ben doktora sorulmadan ilaç almamalıyız diye düşünüyorum. Randevuya gitmeden ara istersen telefonu varsa o zaman ilaç ismi söyleyebilirKızlar bulantı için doktor yazmadan da alabiliyor muyuz hapı çok kötü haldeyim bugün mahvetti beni pazartesi randevu ama
Yaaaa öyle mi oluyormuş cidden ben hep erkek hissediyorum ayy bide tatlı birşeyin adını bile duyunca midem bulanıyorBenim kızımda bir kere olmuştu başka hiç olmamıştı, iki oğlumdaysa 1 hafta falan sürmüştü. Şimdi erkek olsun istiyorum ya yine bulansın diye bekliyorum
Benimde aksamlari midem bulaniyor canımMerhaba,dün evde test yaptim hamileymisim hesaplama göre 4+3 günlük hamileyim.sizce kese ne zaman görülür ne zaman doktora gitmeliyim.bide iki gündür akşam bulantilarim oluyo normalde sabah bulantisi olur diye duymuştum akşam bulantısı yaşayan var mi
Mide bulantım sabahları oluyor sadece canım, iyiyim çok şükür ya bu akıntı kafama takıldı sadece , sende söyle tabi doktoruna, birde benim kasık ağrım bacak ağrım bel ağrım oldu bugün, Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızıAynen fazlasıyla içim acıyor her neyse canım mide bulantın devam ediyor mu bir de peçeteye sarı akıntı bana da geliyor ama ben enfeksiyonu hiç düşünmedim bir de öyle bir belirtim yok doktora gittiğim de söylerim bari iyisin bir sıkıntın yok dimi
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 23Aramıza hoşgeldinn. En küçüğümüz sensin. Hcg hızla yükseldiği için sorun yok. Kişiden kişiye değişiyor. Araştırdığıma göre bebeğin sağlıklı olup olmadığı ile âlâkası yokmuş bu durumun. Sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...
Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum bir defa kasık ağrısı yapıyor yanma oluyordu ben de öyle birşey yok senin olduğu nasıl çıktı tahlil mi yaptırdın benim de bel ağrım kasık ağrım var hamileler de normalmiş bence takma akıntıyı zaten enfeksiyon plsan çözümü vardır olmayabilirsin de çişimi yaparken ben yanma hissediyordum vs iyi düşünelim iyi olsun Amin inşAllah ben de kocama çok kızgınım acayip yanım da olsaydı da saçlarını tek tek yolsaydımMide bulantım sabahları oluyor sadece canım, iyiyim çok şükür ya bu akıntı kafama takıldı sadece , sende söyle tabi doktoruna, birde benim kasık ağrım bacak ağrım bel ağrım oldu bugün, Allah sağlıkla nasip etsin yavrularımızı
Bnmde günlerim sizinle aynı sat 21 eylül ve bnde 16 ekimde kan verdim 30 çıktı sizinkine göre düşük bi dahadda gitmedimMerhaba beni de ekler misiniz yaş 23
Sat 21.09.2023 16 ekimde kan verdim 199 çıkmıştı adetten 3 gün önce bugün adet tarihimdi 980 çıktı artış biraz fazla gibi geldi bana ama inşAllah sağlıkla ilerler
aynen kuzum idrar tahlilinde çıktı ama bugün biraz daha iyiyim çok şükür, ya bu ağrılar beni korkutuyor hala olması çok ilginç geliyor, doktor randevusuna da çok var daha napalım sağlıklı olsun da bekleriz. ahh kocan en hormonlu zamanlarından yırttııı :)) ne zaman gelecek belli miBen idrar yolu enfeksiyonu oldum bir defa kasık ağrısı yapıyor yanma oluyordu ben de öyle birşey yok senin olduğu nasıl çıktı tahlil mi yaptırdın benim de bel ağrım kasık ağrım var hamileler de normalmiş bence takma akıntıyı zaten enfeksiyon plsan çözümü vardır olmayabilirsin de çişimi yaparken ben yanma hissediyordum vs iyi düşünelim iyi olsun Amin inşAllah ben de kocama çok kızgınım acayip yanım da olsaydı da saçlarını tek tek yolsaydım
güzel haberlerle gel canım inşallahhhGünaydın kızlar 5+2 den, ilk defa sabah mide bulantım oldu, allahtan süt icebildim sorun olmadı, bugün bizim icin büyük gün ilk kontrole gidiyoruz 14.20’de, insallah saglıkla kesemizi görürüz kalp sürpriz olur su asamada görmek, dualarınızı bekliyorum