2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Tabii ki ben de gördüm öyle insanları ama kesesini bile görmeye can atarken ona benim tarafımdan bir zarar gelmesi fikri ve sonrasında yaşayacağım pişmanlığı düşündüm hep. Doktoruna da şaşırdım benim daha çocuğum yokken bana uzaylı gibi bakıyorlardı hem çocuk istiyorsun hem içiyorsun diye. Sigaranın zararları videolarını izlersen tiksinirsin belki eğer vicdan azabı çekiyorsan bırakabilirsin diye düşünüyorum ve sen de bırakamıyorum diye kendini şartlama canım olacak inşallah

Bugün için randevu ve doktor bakıyorum ama gerçekten gerginim
Rabbim güzel haberler aldırsın , bir zorunlu kürtaj bir kimyasal yaşamış biri olarak çok zor olduğunu biliyorum bu ikilemlerin ama inşallah sağlıkla ilerler dualarım seninle canım benim..

6. haftada bel ağrısı benimde olduuu hatta kuzenim aha senin bebek erkek dedi :)) neden dedim erkek bele vurur dedi haydii bakalımmm :)))

Kızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorum vicdanende rahatsızım ama duramıyorum
içimde benim beslendiğim ile beslenen bir yavrum var nasıl kıyarım ona ? de ve o paketi dolaba kaldır, emzirmen bitince söz içersin :)

Ayy inşallah her içmek istediğimde buraya yazayım ben en iyisi iyi geldi
maalesef bende içiyorum ((( doktor 5i geçme dedi.anlamıyorum felaket mide bulantısı yaşıyorum ama bırakamadım gittim en hafif ince sigarayı aldım hissedemiyorum bile ama and olsun bırakacagım kendime çok kızıyorum.oğlumda beta hcg sonucu bekliyordum kapıda yaktım bir sigara bu son dedim.sonucu aldım hamileyim o andan itibaren nasıl tiksindim kokusuna bile gelemedim ama bunda olmadı anlamıyorum oğlumda bulantım yoktu tiksindim bunda bulantım çok tiksinmedim

Günaydın kızlar bende hala devam eden kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ilk hamileliğmde hiç bunları yaşamamıştım birde sabah ve akşamları mide bulantısı yaşıyorum 6+0 şuan

Günaydın kızlar bende hala devam eden kasık ağrısı var regl olacakmışım gibi ilk hamileliğmde hiç bunları yaşamamıştım birde sabah ve akşamları mide bulantısı yaşıyorum 6+0 şuan
Ben de 6+1 deyim regl olacakmış gibi ağrım devam ediyor. Dayanılmaz noktaya gelene kadar kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söylüyorlar. Ben normalleştirdim ve alıştım artık açıkçası

Bana doktorum regl tarihin yaklaşınca sanki regl olacakmışsın gibi kasık ağrın olabilir kanama olmadığı sürece endişe etme demişti. Vücûd regl tarihi yaklaşınca otomatikmen regl olacağını düşünüyormuş .

Haydi hayırlısı sağlıkla doğsun o çok ayrı da ben sanki kız istiyorum
kız erkek sağlıklı olsun :) onların heyecanı yaşayacağımız günler de gelsin sağlıkla :)) burda ultrasondan tahminler yapıp tabloyu rengarenk dolduralım inşallahhh

Valla sorma bende sendenim sanırım dün hiç bulantım yok benim sevineyim bu duruma falan dedim akşam da eşimle konuştuk nasılsın var mı problem dedi bende yooo baya bulantı yaşayanlar var bende yok hiç falan dedim anaa kendi kendime nazar ettim iyi mi sabah bir uyandim ama nasıl bir bulantı mahvetti beni tam 5. Haftaya girdim başladı umarım çabuk geçer

Kızlar benim çooooook büyük bir sıkıntım var. Sigarayı bırakamıyorum vicdanende rahatsızım ama duramıyorum
Bende 16 yaşından beri içiyorum transfer olduğumdan beri hiç içmedim ama çok sinirli anlarım oldu canım çok çekti niyet ettim sigarayı bırakmaya sonuçta nasıl oruç tutarken niyet ettiğimiz de acıkmıyorsak aynı şekil de Rabbime niyet ettiğin de dua ettiğin de eminim evladının sağlığı için Rabbim yardım eder ben öyle düşünüyorum niyetten sonra ben sigara içmiyorum canım çekmiyor bir dene istersen sürekli niyet et Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…