2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Gamzeye katılıyorum sanırım kesin olsun istemiş çok fazla ultrasona girmek de tercih edilen bir şey değil :) ay zararlı olmasa her hafta bi doktora giderdik görürdük içimiz rahat ederdi be :)) hiiç içini sıkma kuzum bir şey yoktur Allah'ın izniyle, seni listeye ekledik mii?

başınız sağolsun , öyle şeyler aklınıza getirmeyin bir sorun yoktur inşallahh , bir daha ki kontrol ne zaman?

rümeysaa nasılsın? yoksun bayadır :) ne zaman kontrollerin ? en son konuşmamızın üzerine gittin mi tekrar
İyiyim Allah'a şükür canım. Daha gitmedim kontrole, inşallah cuma günü saat 14:00'da gidip kalp atışlarını dinliyicez. Nasıl bir his çok merak ediyorum. Ağladınız mı siz duyduğunuzda?

İyiyim Allah'a şükür canım. Daha gitmedim kontrole, inşallah cuma günü saat 14:00'da gidip kalp atışlarını dinliyicez. Nasıl bir his çok merak ediyorum. Ağladınız mı siz duyduğunuzda?
ağlanmaz mııı :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin ,istemsizce dökülüyor yaşların :)

Evet ne iyi olurdu sürekli görmek geçen hafta eklediniz, kese eklenecek sadece 5+1

başınız sağolsun , öyle şeyler aklınıza getirmeyin bir sorun yoktur inşallahh , bir daha ki kontrol ne zaman?
Teşekkür ederim canım ben de zaten burda duydum olsaydı doktor böyle bir ihtimali söylerdi diye düşünüyorum ayın 27 sin de kalp atışını duymaya gitcez inşAllah ya şu zamanın geçmesini hiç bu kadar istememiştim

Herkese merhabalar güzel anne adayları beni de ekleyebilir misiniz mesirmacunu yaşım 30 sat 13 Eylül sanırım bende Haziran anneleri grubuna dahil oldum kızlar cok heyecanlıyım adetimin üzerinden 6 gün geçti ve bata daha 1 hafta varken öğrendim gebe oldugumu hatta başka birşey için Dr gitmistim o zaman beta da istemis ilk sonucum 62 çıktı hemen sonraki 3 gün lekelenme gördüm ve bat günü test yaptım çok güzel bir sonuç çıktı hemen sağlık ocağına gittim kan verdim 2223 çıktı şuan bekliyorum kese ve kalp atışını birlikte öğrenmek istiyorum inşallah ilk gebeligim var mı önerisi olanlar bilgilerinize talibim

Kızlar kese için kontrole gittiğinizde doktor detaylı kan tahlili istiyor mu yoksa kalpten sonra mı istiyor, kontrole özele gidicem tahliller için öncesinde ona göre devletten randevu alayım dedim

Kızlar kese için kontrole gittiğinizde doktor detaylı kan tahlili istiyor mu yoksa kalpten sonra mı istiyor, kontrole özele gidicem tahliller için öncesinde ona göre devletten randevu alayım dedim
Detaylı kan tahlili yaptırmadıysan istiyorlar 5 tüp hem de. Bir de bunların yanında idrar tahlili istiyor...

Benim doktorum keseyi görünce ayrıntılı kan tahlili ve idrar testi almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…