2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Günaydın kızlar dün akşam kahverengi lekenlenme oldu.bugünde kanamam var ara ara.randevumu yarın 4e alabildim.kimyasal olabilir.veya dediğiniz yerleşme kanaması olabilir.hayırlısı allahtan.
Canım senin sat 02.09 değilmi kimyasal olduğunu düşünmüyorum suan 6+3 olmam lazım kanama kırmızı yada pembeyse bence bugün doktora git

Günaydın kızlar dün akşam kahverengi lekenlenme oldu.bugünde kanamam var ara ara.randevumu yarın 4e alabildim.kimyasal olabilir.veya dediğiniz yerleşme kanaması olabilir.hayırlısı allahtan.
Günaydınlarbenim yaklaşık 10 gündür devam ediyor. Doktorum herhangi bir sorun yok bazı gebeliklerde oluyor dedi. Bugün kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun.

Bugüne randevu bulamadım canım.tüm gün istirahat halinde olma ihtimalim yok çalışıyorum cünkü.herşey Allah'tan.2gebelik yaşadım hiç böyle bir durum yaşamamıştım.6+3 ama geç döllenme olunca ultrasonda farklı görünüyormuş.yarın belli olur bakalım.

Kızlar günaydın, dün hasta olduğumu söylemiştim geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
Normalde perşembe günü kalp atışı için çağırmıştı ama ağrım olunca dün gittim. Bebişi gördük çok şükür kalp atışını duyduk Sanırım ben listede yokum ekleyebilir misiniz 27 yaşındayım, sat 2 eylül, Keseyi 5+1de gördük kalp atışını 6+1de :)

Ay kızlar öyle bir hal aldı ki hamilelik sürekli yatıyorum çok halsizlik yaptı bende
Bende akşam işten eve dönüyorum yemek hazırlayıp yedikten sonra bildiğin kapatma tuşuna basılmış gibi oluyorum :))
Arkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
özellikle sabahları çok oluyor benim son 2-3 gündür , acıktığımda daha da bulanıyor sanki. 6+5 bugün

hoşgeldinn çok sevindim :) ekledim listeye , sağlıkla kucağına nasip olsun inşallah

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, sorunsuz bir sekilde insallah

Doktor kesenizi gordugunde mi 5+1 dedi yoksa sat’a gore mi hesapladiniz acaba

Arkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
7+5 haftalığım.1 haftadır tüm gün geçmeyen bulantım var..doktor bulantı hapı verdi ancak ilaç kullanmak istemediğimden dayanabildiğim kadar dayanacağım.iş yerinde özellikle çok zorluyor çünkü öğretmenim ve ders anlattıkça daha da kötü oluyorum.bir de bulantı olunca hiçbir şey yemek istemiyorum.ne düşünsem midem daha çok bulanıyor.meyve, patates, makarna, peynir, yoğurt dışında pek bir şey yiyemez oldum..umarım çok uzun sürmez bu dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…