- 31 Ağustos 2023
- 161
- 170
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Bence bi doktora git istersen inşallah hiç bi sıkıntı yoktur canımKızlar açık pembe kan gelmeye devam edıyor bunu yaşatan var mı
Bende öyleyim canım ful yatıyorum 2 yaşında birde oğlum var baya zorlandım acıkcası uyku yönündenBenm bugn 1.gün aabhtan beri ara ara geliyo.şimdi baktım gelmemişti.sabahtan beri yatıyorum
Günaydın kızlar dün akşam kahverengi lekenlenme oldu.bugünde kanamam var ara ara.randevumu yarın 4e alabildim.kimyasal olabilir.veya dediğiniz yerleşme kanaması olabilir.hayırlısı allahtan.sizde 5 haftalıkken hafif akıntı gibi peçeteye bir kan geldi mi
Canım senin sat 02.09 değilmi kimyasal olduğunu düşünmüyorum suan 6+3 olmam lazım kanama kırmızı yada pembeyse bence bugün doktora gitGünaydın kızlar dün akşam kahverengi lekenlenme oldu.bugünde kanamam var ara ara.randevumu yarın 4e alabildim.kimyasal olabilir.veya dediğiniz yerleşme kanaması olabilir.hayırlısı allahtan.
GünaydınlarGünaydın kızlar dün akşam kahverengi lekenlenme oldu.bugünde kanamam var ara ara.randevumu yarın 4e alabildim.kimyasal olabilir.veya dediğiniz yerleşme kanaması olabilir.hayırlısı allahtan.
6+6yım bugün itibariyle, yaklaşık 3 gündür bulantı yaşıyorumArkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
Bende akşam işten eve dönüyorum yemek hazırlayıp yedikten sonra bildiğin kapatma tuşuna basılmış gibi oluyorum :))Ay kızlar öyle bir hal aldı ki hamilelik sürekli yatıyorum çok halsizlik yaptı bende
özellikle sabahları çok oluyor benim son 2-3 gündür , acıktığımda daha da bulanıyor sanki. 6+5 bugünArkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
hoşgeldinn çok sevindim :) ekledim listeye , sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahKızlar günaydın, dün hasta olduğumu söylemiştim geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
Normalde perşembe günü kalp atışı için çağırmıştı ama ağrım olunca dün gittim. Bebişi gördük çok şükür kalp atışını duydukSanırım ben listede yokum ekleyebilir misiniz 27 yaşındayım, sat 2 eylül, Keseyi 5+1de gördük kalp atışını 6+1de :)
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, sorunsuz bir sekilde insallahKızlar günaydın, dün hasta olduğumu söylemiştim geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkür ederim
Normalde perşembe günü kalp atışı için çağırmıştı ama ağrım olunca dün gittim. Bebişi gördük çok şükür kalp atışını duydukSanırım ben listede yokum ekleyebilir misiniz 27 yaşındayım, sat 2 eylül, Keseyi 5+1de gördük kalp atışını 6+1de :)
7+5 haftalığım.1 haftadır tüm gün geçmeyen bulantım var..doktor bulantı hapı verdi ancak ilaç kullanmak istemediğimden dayanabildiğim kadar dayanacağım.iş yerinde özellikle çok zorluyor çünkü öğretmenim ve ders anlattıkça daha da kötü oluyorum.bir de bulantı olunca hiçbir şey yemek istemiyorum.ne düşünsem midem daha çok bulanıyor.meyve, patates, makarna, peynir, yoğurt dışında pek bir şey yiyemez oldum..umarım çok uzun sürmez bu dönemArkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
o günlerde benimde çok olmuştu kuzum korkma kanama olmadıığı süreceKızlar sizinde her an adet olacakmıs gibi bi hissiyatınız akıntınız gelecek gibi oluyor mu 4+6 yım bugün
merhabaaa son adet tarihiniz nedirBeni de ekleyebilir misiniz?
Yaş 26
4+3te keseyi gorduk
5+0 bugün
Sagol canım benim benzer seyler duydukca rahatlıyorum her seyi soruyorum o yüzden cuma keseyi görsem biraz rahatlıcamo günlerde benimde çok olmuştu kuzum korkma kanama olmadıığı sürece