2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
IMG_20231016_111859.jpg

Kızlar günaydın, bu hafta 6. haftam gebelikte perşembe inşallah ben de kalp atışı duyacağım. Ama şu an çok kötü soğuk algınlığı geçiriyorum, bebeğe bi zararı olur mu hastalığımın. Bol su içiyorum bir de ıhlamur. Başına gelen oldu mu?
Bence ıhlamur icme canım ben de gecen hafta hastaydım ballı süt ictim bol suyla gecmis olsun

çok geçmiş olsun canım , mutlaka baktır pıhtılaşmaya evet, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahh

günaydın canım, ben bugün 6+4 'üm , bir günüm bir günüme tutmuyor, bazen hiç gebe gibi değilim bazen midem çok bulanıyor belim kasıklarım ağrıyor , o yüzden endişelenme bence

ayyyy hadi güzel haberlerle gel inşalllahhhhh
Kan verdim canım pıhtılaşma için 10 güne çıkar dediler.kromozom testleri için 4 ay sonraya randevu verdi 😂benim için pıhtılaşma önemli o çıksın da🙏

Kızlar günaydın, bu hafta 6. haftam gebelikte perşembe inşallah ben de kalp atışı duyacağım. Ama şu an çok kötü soğuk algınlığı geçiriyorum, bebeğe bi zararı olur mu hastalığımın. Bol su içiyorum bir de ıhlamur. Başına gelen oldu mu?
Canım geçmiş olsun
gebeliğin ilk zamanlarında bitki çayı iyi değil diye okumuştum sanırım

ılık çorba, süt gibi şeyler tüket istersen
bol bol meyve ye vücut toparlasın kendini :dua:

Gunaydın kızlar benim bugün 4+5 düne kadar hafif ara ara ağrılarım olurdu ama bugün bi seyim yok sanki gecmis gibi gögüslerimde agırlık var sadece normal mi bu durum agrılarım gecmesi yani
Benim 5+1 bugün, geçen hafta çok ağrım vardı adet olacakmışım gibi, nerdeyse yarım saatte bir kramp gibi batma oluyordu. Son bir kaç gündür ara ara batma oluyor sadece günde bir kaç kere. Zaman ilerledikçe azalır demişlerdi bana da

Bugün keseyi gördük regle göre 5+1 de, ama 4 haftalık daha dedi yarım santim boyutu. Kalp atışı içinde 4 hafta sonra çağırdı. Çok geç değil mi sizce? Birde bol bol istirahat edeceksin uzanacaksın dedi. Başka da bir şey demedi risk kanama alanı vs

Bugün keseyi gördük regle göre 5+1 de, ama 4 haftalık daha dedi yarım santim boyutu. Kalp atışı içinde 4 hafta sonra çağırdı. Çok geç değil mi sizce? Birde bol bol istirahat edeceksin uzanacaksın dedi. Başka da bir şey demedi risk kanama alanı vs
Geç döllenme olmuş olabilir canım, benim doktorum da 4+5 te gördü keseyi 20 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Sürekli bebeği ultrasona maruz bırakmak ta istemiyor bazı doktorlar, garanti olsun diye 7-8 haftayı tercih ediyorlar kalp atışı için. Çok yeni gebeliğin olduğu için istirahat et demiş, risk olsa söylerdi :) sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻🧿

Geç döllenme olmuş olabilir canım, benim doktorum da 4+5 te gördü keseyi 20 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Sürekli bebeği ultrasona maruz bırakmak ta istemiyor bazı doktorlar, garanti olsun diye 7-8 haftayı tercih ediyorlar kalp atışı için. Çok yeni gebeliğin olduğu için istirahat et demiş, risk olsa söylerdi :) sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻🧿
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz olsun ☺️ amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 💚

Benim de bazen kafam karışıyor doktora gittiğim de keseyi 4+5 te gördü Allah korusun boş gebelik falan demedi benim böyle birşeyden haberim yoktı sorardım yoksa iyi herşey demişti kalp atışı için de randevu verdi şimdi boş gebelik nedir öyle birşey olsa doktorum söylerdi diye düşünüyorum dimi kafam çok karışık bir de kayınpederimi kaybettiğimizi öğrendim tansiyonum falan çıktı asistanla görüştüğüm de sakin kalın birşey olmaz çocuğa dedi ama işte kafam da deli sorular

Kızlar ben kafayı yedim galiba. Evde cinsiyet öğrenmek için karbonat testi var onu yaptım. Erkek çıktı. Bakalım doğru çıkacak mı? Anı olarak burda kalsın. Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsunlar inşallah. Siz de denemek isterseniz, 2 kaşık karbonatın üzerini geçecek kadar idrar katıyorsunuz. Eğer baloncuklar çıkıyorsa erkekmiş, çıkmıyorsa kızmış...
😊
Merhaba. Cidden hem güldüm hem düşündüm. Bu arada kaç haftalık gebesiniz

X