- 12 Ekim 2023
- 321
- 503
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
Günaydin kızlar bende kontrolden çıktım 5.5 haftalık keseyi gördük haftaya kalp atışı için çağırdı ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım yolk kesesinde görünüyor yanlış görünüyorsam
Bence ıhlamur icme canım ben de gecen hafta hastaydım ballı süt ictim bol suyla gecmis olsunKızlar günaydın, bu hafta 6. haftam gebelikte perşembe inşallah ben de kalp atışı duyacağım. Ama şu an çok kötü soğuk algınlığı geçiriyorum, bebeğe bi zararı olur mu hastalığımın. Bol su içiyorum bir de ıhlamur. Başına gelen oldu mu?
Evet canım bende görüyorum ❤Hayırlı olsun canım yolk kesesinde görünüyor yanlış görünüyorsam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedavi miydi doğal gebelik mi canımKızlar günaydın bugün kontrolüm vardı. İki kese ve iki kalp atışı duyduk :) ikiz bebekler bekliyoruz inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tedavi miydi doğal gebelik mi canım
Kan verdim canım pıhtılaşma için 10 güne çıkar dediler.kromozom testleri için 4 ay sonraya randevu verdi benim için pıhtılaşma önemli o çıksın daçok geçmiş olsun canım , mutlaka baktır pıhtılaşmaya evet, Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahh
günaydın canım, ben bugün 6+4 'üm , bir günüm bir günüme tutmuyor, bazen hiç gebe gibi değilim bazen midem çok bulanıyor belim kasıklarım ağrıyor , o yüzden endişelenme bence
ayyyy hadi güzel haberlerle gel inşalllahhhhh
Canım geçmiş olsunKızlar günaydın, bu hafta 6. haftam gebelikte perşembe inşallah ben de kalp atışı duyacağım. Ama şu an çok kötü soğuk algınlığı geçiriyorum, bebeğe bi zararı olur mu hastalığımın. Bol su içiyorum bir de ıhlamur. Başına gelen oldu mu?
çok iyi yapmışsın canım bana da haber et sonuçlarını , inşallah her şey yolundadırKan verdim canım pıhtılaşma için 10 güne çıkar dediler.kromozom testleri için 4 ay sonraya randevu verdi benim için pıhtılaşma önemli o çıksın da
çok güzel artmışşş :) bence daha fazla beta baktırıp kafanızı karıştırmayın , keseyi görebilirsiniz bu beta ile sanırımKızlar mutlu haftalar dün yazmıştım artış az olduğu için endişeliydim sabah tekrar kan verdim sonucu ekliyorum
Benim 5+1 bugün, geçen hafta çok ağrım vardı adet olacakmışım gibi, nerdeyse yarım saatte bir kramp gibi batma oluyordu. Son bir kaç gündür ara ara batma oluyor sadece günde bir kaç kere. Zaman ilerledikçe azalır demişlerdi bana daGunaydın kızlar benim bugün 4+5 düne kadar hafif ara ara ağrılarım olurdu ama bugün bi seyim yok sanki gecmis gibi gögüslerimde agırlık var sadece normal mi bu durum agrılarım gecmesi yani
Geç döllenme olmuş olabilir canım, benim doktorum da 4+5 te gördü keseyi 20 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Sürekli bebeği ultrasona maruz bırakmak ta istemiyor bazı doktorlar, garanti olsun diye 7-8 haftayı tercih ediyorlar kalp atışı için. Çok yeni gebeliğin olduğu için istirahat et demiş, risk olsa söylerdi :) sağlıkla al kucağına inşallahBugün keseyi gördük regle göre 5+1 de, ama 4 haftalık daha dedi yarım santim boyutu. Kalp atışı içinde 4 hafta sonra çağırdı. Çok geç değil mi sizce? Birde bol bol istirahat edeceksin uzanacaksın dedi. Başka da bir şey demedi risk kanama alanı vs
Çok teşekkür ederim rahatladım biraz olsun amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahGeç döllenme olmuş olabilir canım, benim doktorum da 4+5 te gördü keseyi 20 gün sonra gel kalp atışı için dedi. Sürekli bebeği ultrasona maruz bırakmak ta istemiyor bazı doktorlar, garanti olsun diye 7-8 haftayı tercih ediyorlar kalp atışı için. Çok yeni gebeliğin olduğu için istirahat et demiş, risk olsa söylerdi :) sağlıkla al kucağına inşallah
Merhaba. Cidden hem güldüm hem düşündüm. Bu arada kaç haftalık gebesinizKızlar ben kafayı yedim galiba. Evde cinsiyet öğrenmek için karbonat testi var onu yaptım. Erkek çıktı. Bakalım doğru çıkacak mı? Anı olarak burda kalsın. Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsunlar inşallah. Siz de denemek isterseniz, 2 kaşık karbonatın üzerini geçecek kadar idrar katıyorsunuz. Eğer baloncuklar çıkıyorsa erkekmiş, çıkmıyorsa kızmış...