- 29 Eylül 2023
- 171
- 205
- 24
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
bana aynı gün baktı canım tsh yüksek çıkmış ilaç başlattı hemen , sana doktorun söyler ya sonuçları görüşelim yada bekleyelim diyeAslında daha mantıklı canım sonucları ne zaman gösterdin ben kalp için gittigimde göstersem olur mu acaba
Acaba bu kanamam diğer kesenin düştüğünden dolayı mıdırKanama alanı degil o canım kese ikiz bebeklerin geliyor gözün aydın ama bazen keselerden birisi gelişmeyip kendiliginden eriyip gidiyor. Kanama alanı böyle olmaz diye düşünüyorum
Olabilir kuzum belki gelişmeyeni atmıştır. Ama normal kanamada olabilir benim tek bebek ama kanama alanım vardıAcaba bu kanamam diğer kesenin düştüğünden dolayı mıdır
Sonra düzeldi mi demiştiniz nolmuştuOlabilir kuzum belki gelişmeyeni atmıştır. Ama normal kanamada olabilir benim tek bebek ama kanama alanım vardı
Evet canım geçti adet kanaması gibi geldi benden 3 4 saat sonra kahveye dönerek kesildiSonra düzeldi mi demiştiniz nolmuştu
Benm bugn 1.gün aabhtan beri ara ara geliyo.şimdi baktım gelmemişti.sabahtan beri yatıyorumEvet canım geçti adet kanaması gibi geldi benden 3 4 saat sonra kahveye dönerek kesildi
Benden istedi keseyi gördüğünde, ben de verdim kan özelde, çünkü d vitamini de bakmak istedi, onu sağlık ocağı vs fln bakmıyormuş, sadece d vitaminine 800 tl verdim kan tahlilinde diğerleriyle beraber 1350 tuttu tahliller keseyi gördüğüm gün.Kızlar kese için kontrole gittiğinizde doktor detaylı kan tahlili istiyor mu yoksa kalpten sonra mı istiyor, kontrole özele gidicem tahliller için öncesinde ona göre devletten randevu alayım dedim
Yalnız değilsin dostumAy kızlar öyle bir hal aldı ki hamilelik sürekli yatıyorum çok halsizlik yaptı bende
Yat canım geçer inşallah ben bir hafta yattım sabah akşam progesteron kullandım fitil olarak 1 haftada geçti tamamenBenm bugn 1.gün aabhtan beri ara ara geliyo.şimdi baktım gelmemişti.sabahtan beri yatıyorum
Allh razı olsun canm benmYat canım geçer inşallah ben bir hafta yattım sabah akşam progesteron kullandım fitil olarak 1 haftada geçti tamamen
Benim 1.ayım bitti bulantılarım başladı. Şu an 1 buçuk aylığız...Arkadaslarim bulantisi olan var mi, ya da baska herhangi bir belirtisi olan?? Varsa bu bulantilar ne zaman basladi?
Pembe renkse bi acile git derim. Koyu kahverengi eskiden kalma kan pembe taze kan derler. En azından için rahat olur bi görün.Kızlar açık pembe kan gelmeye devam edıyor bunu yaşatan var mı
Yerleşme kanaması diye bişey var ya belki odurKızlar açık pembe kan gelmeye devam edıyor bunu yaşatan var mı
ayy bende de öyle kolumu kaldıracak halim yok sanki bir de işe gidiyorum çok zor geliyor daha başındayız bir de :)Ay kızlar öyle bir hal aldı ki hamilelik sürekli yatıyorum çok halsizlik yaptı bende