-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Normalde ilk zamanlar 2hafta bi isterler doktorlar. Kese varmı bebek varmı kalp atışı varmı gibi kontrol ederler. Sonrasında her ay kontrole çağırırlar. Başka doktora randevu alın. Çünkü 9 ay boyunca sürekli muayene olacaksınız.Kızlarcım merhaba
Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu
Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım
4+6 da gittiğimde yine beta bakmıştı - 3985 çıktı o zaman
Sonra bi daha bana gel demedi.
Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora
Bugün 6+2 yiz.
10 gün beklediğim için bi tersledi beni önce, neden gelmedin dedi
Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim
senin agresif suratını görmemek için diyemedim
Sonra tamam bi muayene edelim vajinal dedi
Ben de karından olabilir mi dedim
Yine ters ters, bakalım ama görünmeyebilir dedi
Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi
Sonra neyse ultrasonla baktı ama sanırım 5 sn falan sürdü
Rahim içinde kese görünüyor, 6 hafta ile uyumlu ama bebek görünmüyor dedi
10 gün sonra gel dedi
Ağzından çıkan tek güzel söz "hayırlı olsun" oldu
Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi
Yani burada okuduklarıma göre hiç uğraşmadı
ne biraz gezdirdi, ne bastırdı, ne su bişey iç yarım saat sonra gel dedi
hiç bişey
Keyfim çok kaçık
Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
Fikirlerinize ihtiyacım var
kanamam yok kuzum . ikinci kese için bazen kanama alanları kese olarak gözükebiliyor dedi .. oyuzden bende anlayamadımAnladım canım. Kanama olunca ilaç veriyorlar genelde. Endişe etme inşallah güzel sonuçlar alırsın.
Canım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içindeKızlarcım merhaba
Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu
Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım
Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora
Bugün 6+2 yiz.
Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim
Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi
10 gün sonra gel dedi
Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi
hiç bişey
Keyfim çok kaçık
Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
çok sevindiiiim hayırlı olsun 1 yada 2 kese bilemiyorum :)) kanama alanından korkma vücudun onu emip demir olarak dönüştürecektir, yok kanama yaparsa bi fitil iğne tamam :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsınMerhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedimyani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek…
Resim ekliyorum
değişimim dönüşümüm ay çok sevindim keseyi görebilmene :)) nacizane tavsiyem başka bir doktora gözükmen tabi ki, o stresli şahısla bu süreç daha da streslenir gibi duruyor :) ben olsam yarın bi özel doktora giderdim sanırım :) ama mantıklı olan haftaya gitmek sanki. doğrusunu sen bilirsin, her iki durumda da bekliyorum güzel haberlerini.Kızlarcım merhaba
Bugün 6+2 yiz.
10 gün sonra gel dedi
hiç bişey
Keyfim çok kaçık
ay valla 1 hafta nasıl geçecek....2 olabilir ama olmayabilirde dediiii çok küçkolduğu içn zaten bebek gözkmüyor kese yada keseler boş .. ben kese gözükcekmi acaba bi sıkntı var mıdır diye gittim 2 kese gördk ya şaşkınmmmm :dçok sevindiiiim hayırlı olsun 1 yada 2 kese bilemiyorum :)) kanama alanından korkma vücudun onu emip demir olarak dönüştürecektir, yok kanama yaparsa bi fitil iğne tamam :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın
çok güzel hediye çok :) maşallahPazartesiye kadar bakıp dururum artıkşimdi de kalp atışını duyar mıyım düşüncesi. Benim 8 yaşında bir oğlum var yani ama demek denilen doğruymuş hepsi farklı bir heyecan rabbimden gelen bir hediye paketi
Bir daha hata yapıp bu doktora gitmemeyi düşünüyorumHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Normalde ilk zamanlar 2hafta bi isterler doktorlar. Kese varmı bebek varmı kalp atışı varmı gibi kontrol ederler. Sonrasında her ay kontrole çağırırlar. Başka doktora randevu alın. Çünkü 9 ay boyunca sürekli muayene olacaksınız.
En yakın özel hastanede yarın randevu bulamadım malesefCanım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içinde
değişimim dönüşümüm ay çok sevindim keseyi görebilmene :)) nacizane tavsiyem başka bir doktora gözükmen tabi ki, o stresli şahısla bu süreç daha da streslenir gibi duruyor :) ben olsam yarın bi özel doktora giderdim sanırım :) ama mantıklı olan haftaya gitmek sanki. doğrusunu sen bilirsin, her iki durumda da bekliyorum güzel haberlerini.
Gerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))Bir daha hata yapıp bu doktora gitmemeyi düşünüyorum
En yakın özel hastanede yarın randevu bulamadım malesef
Salı günü için ildeki devlet hastanesine randevu aldım, oradaki doktordan duyduğuma göre çok memnun olan var
Peki az önce ne oldu dersiniz
ben söylene söylene arkadaşıma ultrasonu gösterdim
kendim de sinirden adam akıllı bakmamışım
e ben bebeği görüyorum dedi
ben işaretli yeri kese sanıyordum, arkadaşımın dediğine göre orası kafası ve sırtıymış
arkadaşımın 3 tane çocuğu var, tabi daha tecrübeli
Sonra ultrasonun sağ alt köşesinde 07/06/2024 yazıyor
e bu da muhtemel doğum tarihi zaten
doktor muhtemelen gördü ama ultrason eski olduğu için ve bana gıcık olduğu için söylemek istemedi
siluet şeklinde gayette görüyor minişimm
şuanda bu bilgiye inandım, birisi aksi bişey söylerse üzülürümGerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))
:))) inşallah canım , Rabbim sağlıkla nasip etsinşuanda bu bilgiye inandım, birisi aksi bişey söylerse üzülürüm
Daha net görüntü aldığımda atarım canım
Bu arada tek kesebeta yüksek diye çoğul olabilir diye söyleyen arkadaşlar olmuştu
Kalp atışını vajinal mi baktı canım karından mı
Karından canım.. önceki gebeliğimde vajinal ultrason sonrası kese yapısı bozuldu ve sonra dusuk olduKalp atışını vajinal mi baktı canım karından mı?
Hayırlı olsu cok iyi yükselmiş maşallahMerhaba kızlar ben de geçen cuma kan vermiştim 35 cıkmıstı bugün 927 cıktı cok sükür haftaya kese için kontrole gidicem nasipsesağlıkla ilerlesin sürecimiz
Seninkide güzel yükselmis canımHayırlı olsu cok iyi yükselmiş maşallahsat tarihlerimiz aynı sizinle. Hangi gün gitmeyi düşünüyorsun?
Benim regl tarihim 02.09 ama doğum 08.06 gözüküyor 5+6 yım takvimdende saydımAşkolar kafama bişe takıldı.ben suan 6+5 hamileyim hafta bazında hesap yaptıgımda 40.haftam temmuzun 2.nci haftalarına geliyor resmen.cogu kişi de böyle olacaktır.bi yalnışlık mı var bende