2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Normalde ilk zamanlar 2hafta bi isterler doktorlar. Kese varmı bebek varmı kalp atışı varmı gibi kontrol ederler. Sonrasında her ay kontrole çağırırlar. Başka doktora randevu alın. Çünkü 9 ay boyunca sürekli muayene olacaksınız.

Anladım canım. Kanama olunca ilaç veriyorlar genelde. Endişe etme inşallah güzel sonuçlar alırsın.
kanamam yok kuzum . ikinci kese için bazen kanama alanları kese olarak gözükebiliyor dedi .. oyuzden bende anlayamadım

Canım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içinde

çok sevindiiiim hayırlı olsun 1 yada 2 kese bilemiyorum :)) kanama alanından korkma vücudun onu emip demir olarak dönüştürecektir, yok kanama yaparsa bi fitil iğne tamam :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın

değişimim dönüşümüm ay çok sevindim keseyi görebilmene :)) nacizane tavsiyem başka bir doktora gözükmen tabi ki, o stresli şahısla bu süreç daha da streslenir gibi duruyor :) ben olsam yarın bi özel doktora giderdim sanırım :) ama mantıklı olan haftaya gitmek sanki. doğrusunu sen bilirsin, her iki durumda da bekliyorum güzel haberlerini.

ay valla 1 hafta nasıl geçecek....2 olabilir ama olmayabilirde dediiii çok küçkolduğu içn zaten bebek gözkmüyor kese yada keseler boş .. ben kese gözükcekmi acaba bi sıkntı var mıdır diye gittim 2 kese gördk ya şaşkınmmmm :d

Bir daha hata yapıp bu doktora gitmemeyi düşünüyorum
Canım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içinde
En yakın özel hastanede yarın randevu bulamadım malesef
Salı günü için ildeki devlet hastanesine randevu aldım, oradaki doktordan duyduğuma göre çok memnun olan var

Peki az önce ne oldu dersiniz
ben söylene söylene arkadaşıma ultrasonu gösterdim
kendim de sinirden adam akıllı bakmamışım

e ben bebeği görüyorum dedi
ben işaretli yeri kese sanıyordum, arkadaşımın dediğine göre orası kafası ve sırtıymış

arkadaşımın 3 tane çocuğu var, tabi daha tecrübeli

Sonra ultrasonun sağ alt köşesinde 07/06/2024 yazıyor
e bu da muhtemel doğum tarihi zaten

doktor muhtemelen gördü ama ultrason eski olduğu için ve bana gıcık olduğu için söylemek istemedi
siluet şeklinde gayette görüyor minişimm

Gerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))

Gerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))
şuanda bu bilgiye inandım, birisi aksi bişey söylerse üzülürüm
Daha net görüntü aldığımda atarım canım

Bu arada tek kese beta yüksek diye çoğul olabilir diye söyleyen arkadaşlar olmuştu

Merhaba kızlar ben de geçen cuma kan vermiştim 35 cıkmıstı bugün 927 cıktı cok sükür haftaya kese için kontrole gidicem nasipse sağlıkla ilerlesin sürecimiz
Hayırlı olsu cok iyi yükselmiş maşallah sat tarihlerimiz aynı sizinle. Hangi gün gitmeyi düşünüyorsun?

Aşkolar kafama bişe takıldı.ben suan 6+5 hamileyim hafta bazında hesap yaptıgımda 40.haftam temmuzun 2.nci haftalarına geliyor resmen.cogu kişi de böyle olacaktır.bi yalnışlık mı var bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…