- 1 Haziran 2023
- 232
- 154
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
Kızlar bazı uygulama adetin ilk günü 1 hafta olarak sayıyor hangisi doğru bir uygulamada 5+6 diğerinde 6+6 yazıyor ama doktorumda bana 5+6 dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindiiim gözünaydın canım :) Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin :) bana sat ve yaşınıda yazar mısın4+5 Allaha şükür kese göründü yazabilirsin canım mesirmacunu
Amin canım aminSeninkide güzel yükselmis canım haftaya cuma gitmeyi düsünüyorum insallah saglıkla alırız kucagımıza hepimiz
bizim satlarımız yakın , ben şimdi baktım 32. haftam nisanın ilk haftasına denk geliyor 41. haftam haziranın ilk haftası :) sen bi yerde yanlış gittin sanırım kuzum. benim sat 31 ağustos bide senden sonrayımben anlamadım hangisi doğru ben şimdi allah nasip ederse 32.haftama kadar calışacagım.onu hesaplayım dedim ne zaman 32.hafta oluyrorum izne n e zaman cıkacagım diye baktım emmuzun 15.çıktı
bnce bi yanlşlık var kuzum. ilk hamileliğimde son adetim 14 eylüldü 17 haziran da kızım doğdu =) şimdide son adetim 4 eylül 10 haziran gözküyo ama daha erkn olacak muhtemelenAşkolar kafama bişe takıldı.ben suan 6+5 hamileyim hafta bazında hesap yaptıgımda 40.haftam temmuzun 2.nci haftalarına geliyor resmen.cogu kişi de böyle olacaktır.bi yalnışlık mı var bende
hayırlı olsun canım çok güzel çıkmış sağlıkla ilerlesin inşallah . kalp atışı duyulur mu bilemiyorum erken olabilir henüz belkiKızlar benim beta 3371 çıktı. Galiba benim adet tarihim daha önce çünkü net tarih hatrlmyrm telefon değiştim takvim orda kaldı
Sat: 09.09.2023 Yaş:32çok sevindiiim gözünaydın canım :) Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin :) bana sat ve yaşınıda yazar mısın
amin bütün herkese sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşAllah iki hafta sonra kalp atışı duyulcakmış değişik heyecanlar ya kalbim küt küt atıyor Allaha şükürçok sevindiiim gözünaydın canım :) Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin :) bana sat ve yaşınıda yazar mısın
Benimde doğum günümSat: 09.09.2023 Yaş:32
Evlilik yıldönümüme denk gelmiş yeni farkettim
Salı günü gidicem. Bugün gidecektim beklemek istedim kesin sonuç almak için. Salı günü 6+3 olucam. Bende düşük yaptığım için daha önce aynı sonuçla karşılaşmak istemiyorum korku var içimde. Boş gebelik olabilir mi diye? Kese göründü ama doktor boş olabilir dedi beklemekten başka çarem yok maalesefÖyle tabi bir belirsizliğin ortasındayız. Ben düşünmemeye çalışıyorum. Senin ilk gebelik mi? Ne zaman hastaneye gideceksin ?
Aynen ilk gebelik düşüklerim oldu daha önceSalı günü gidicem. Bugün gidecektim beklemek istedim kesin sonuç almak için. Salı günü 6+3 olucam. Bende düşük yaptığım için daha önce aynı sonuçla karşılaşmak istemiyorum korku var içimde. Boş gebelik olabilir mi diye? Kese göründü ama doktor boş olabilir dedi beklemekten başka çarem yok maalesef
Yaaa gerçekten mi senin doğumgününü unutmam o zamanBenimde doğum günüm
Korkma endişelisin çok normal herşeyin iyi olacağını düşün gerçekten bir laf vardır birşeyden korkarsan başına gelir diye Allah korusun içini ferah tut ki güzel olsun inşAllah evladına kavuş inşAllah Rabbim içine ferahlık versin ve birdahaki gittiğin de bebeğini görürsün inşAllah Rabbim bebeğini ve seni korusun hamile olan herkesi korusun Rabbim çocuklarımızı kucaklarımıza alalım inşAllahSalı günü gidicem. Bugün gidecektim beklemek istedim kesin sonuç almak için. Salı günü 6+3 olucam. Bende düşük yaptığım için daha önce aynı sonuçla karşılaşmak istemiyorum korku var içimde. Boş gebelik olabilir mi diye? Kese göründü ama doktor boş olabilir dedi beklemekten başka çarem yok maalesef
canım aslında beta güzel yükselmiş ama yolk sacı görememesi pek iyi değil sanırım , belki geç döllenmedir Allah'tan ümit kesilmez inşallah güzel haberler alırsın
Çok teşekkür ederim amin inşAllah Allah razı olsun. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun her şeyin hayırlısını nasip etsin inşAllahKorkma endişelisin çok normal herşeyin iyi olacağını düşün gerçekten bir laf vardır birşeyden korkarsan başına gelir diye Allah korusun içini ferah tut ki güzel olsun inşAllah evladına kavuş inşAllah Rabbim içine ferahlık versin ve birdahaki gittiğin de bebeğini görürsün inşAllah Rabbim bebeğini ve seni korusun hamile olan herkesi korusun Rabbim çocuklarımızı kucaklarımıza alalım inşAllah