2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlarcım merhaba :KK200:
Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu

Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım
4+6 da gittiğimde yine beta bakmıştı - 3985 çıktı o zaman
Sonra bi daha bana gel demedi.

Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora :110:
Bugün 6+2 yiz.

10 gün beklediğim için bi tersledi beni önce, neden gelmedin dedi
Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim
senin agresif suratını görmemek için diyemedim :63:

Sonra tamam bi muayene edelim vajinal dedi
Ben de karından olabilir mi dedim

Yine ters ters, bakalım ama görünmeyebilir dedi

Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi

Sonra neyse ultrasonla baktı ama sanırım 5 sn falan sürdü
Rahim içinde kese görünüyor, 6 hafta ile uyumlu ama bebek görünmüyor dedi
10 gün sonra gel dedi
Ağzından çıkan tek güzel söz "hayırlı olsun" oldu

Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi

Yani burada okuduklarıma göre hiç uğraşmadı
ne biraz gezdirdi, ne bastırdı, ne su bişey iç yarım saat sonra gel dedi
hiç bişey :63:

Keyfim çok kaçık :KK34:

Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
Fikirlerinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Normalde ilk zamanlar 2hafta bi isterler doktorlar. Kese varmı bebek varmı kalp atışı varmı gibi kontrol ederler. Sonrasında her ay kontrole çağırırlar. Başka doktora randevu alın. Çünkü 9 ay boyunca sürekli muayene olacaksınız.

Anladım canım. Kanama olunca ilaç veriyorlar genelde. Endişe etme inşallah güzel sonuçlar alırsın.
kanamam yok kuzum . ikinci kese için bazen kanama alanları kese olarak gözükebiliyor dedi .. oyuzden bende anlayamadım

Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu

Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım

Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora :110:
Bugün 6+2 yiz.

Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim

Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi

10 gün sonra gel dedi

Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi

Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
Canım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içinde

Merhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedim 😂 yani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. 🥹 haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek…
Resim ekliyorum 🙋🏻‍♀️
çok sevindiiiim hayırlı olsun 1 yada 2 kese bilemiyorum :)) kanama alanından korkma vücudun onu emip demir olarak dönüştürecektir, yok kanama yaparsa bi fitil iğne tamam :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın

Bugün 6+2 yiz.

10 gün sonra gel dedi

değişimim dönüşümüm ay çok sevindim keseyi görebilmene :)) nacizane tavsiyem başka bir doktora gözükmen tabi ki, o stresli şahısla bu süreç daha da streslenir gibi duruyor :) ben olsam yarın bi özel doktora giderdim sanırım :) ama mantıklı olan haftaya gitmek sanki. doğrusunu sen bilirsin, her iki durumda da bekliyorum güzel haberlerini. :KK37: :KK36:

çok sevindiiiim hayırlı olsun 1 yada 2 kese bilemiyorum :)) kanama alanından korkma vücudun onu emip demir olarak dönüştürecektir, yok kanama yaparsa bi fitil iğne tamam :) Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın
ay valla 1 hafta nasıl geçecek....2 olabilir ama olmayabilirde dediiii çok küçkolduğu içn zaten bebek gözkmüyor kese yada keseler boş .. ben kese gözükcekmi acaba bi sıkntı var mıdır diye gittim 2 kese gördk ya şaşkınmmmm :d

Pazartesiye kadar bakıp dururum artık 😂 şimdi de kalp atışını duyar mıyım düşüncesi. Benim 8 yaşında bir oğlum var yani ama demek denilen doğruymuş hepsi farklı bir heyecan 😂 rabbimden gelen bir hediye paketi 🎁🌸💖

Eklentiler

• 9BBDA696-5B79-4F64-BFA6-B55A8A734CA7.jpeg
    9BBDA696-5B79-4F64-BFA6-B55A8A734CA7.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza. Normalde ilk zamanlar 2hafta bi isterler doktorlar. Kese varmı bebek varmı kalp atışı varmı gibi kontrol ederler. Sonrasında her ay kontrole çağırırlar. Başka doktora randevu alın. Çünkü 9 ay boyunca sürekli muayene olacaksınız.
Bir daha hata yapıp bu doktora gitmemeyi düşünüyorum :110:
Canım bence yarın ya özele git yada başka bir doktor bul kendine bu şekilde 9 ay zor geçer senin içinde
En yakın özel hastanede yarın randevu bulamadım malesef :110:
Salı günü için ildeki devlet hastanesine randevu aldım, oradaki doktordan duyduğuma göre çok memnun olan var
değişimim dönüşümüm ay çok sevindim keseyi görebilmene :)) nacizane tavsiyem başka bir doktora gözükmen tabi ki, o stresli şahısla bu süreç daha da streslenir gibi duruyor :) ben olsam yarın bi özel doktora giderdim sanırım :) ama mantıklı olan haftaya gitmek sanki. doğrusunu sen bilirsin, her iki durumda da bekliyorum güzel haberlerini. :KK37: :KK36:
:KK68:
Peki az önce ne oldu dersiniz
ben söylene söylene arkadaşıma ultrasonu gösterdim
kendim de sinirden adam akıllı bakmamışım

e ben bebeği görüyorum dedi :anneadayı:
ben işaretli yeri kese sanıyordum, arkadaşımın dediğine göre orası kafası ve sırtıymış

arkadaşımın 3 tane çocuğu var, tabi daha tecrübeli

Sonra ultrasonun sağ alt köşesinde 07/06/2024 yazıyor
e bu da muhtemel doğum tarihi zaten

doktor muhtemelen gördü ama ultrason eski olduğu için ve bana gıcık olduğu için söylemek istemedi
siluet şeklinde gayette görüyor minişimm :KK68:

Bir daha hata yapıp bu doktora gitmemeyi düşünüyorum :110:

En yakın özel hastanede yarın randevu bulamadım malesef :110:
Salı günü için ildeki devlet hastanesine randevu aldım, oradaki doktordan duyduğuma göre çok memnun olan var

:KK68:
Peki az önce ne oldu dersiniz
ben söylene söylene arkadaşıma ultrasonu gösterdim
kendim de sinirden adam akıllı bakmamışım

e ben bebeği görüyorum dedi :anneadayı:
ben işaretli yeri kese sanıyordum, arkadaşımın dediğine göre orası kafası ve sırtıymış

arkadaşımın 3 tane çocuğu var, tabi daha tecrübeli

Sonra ultrasonun sağ alt köşesinde 07/06/2024 yazıyor
e bu da muhtemel doğum tarihi zaten

doktor muhtemelen gördü ama ultrason eski olduğu için ve bana gıcık olduğu için söylemek istemedi
siluet şeklinde gayette görüyor minişimm :KK68:
Gerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))

Gerçekten miiii aaa inanmıyoruum ay çok sevindim :) eh o doktora ben ne diyimmm. buraya nazar değer diye mi atmıyorsun? merak ettim bak şimdi :))
şuanda bu bilgiye inandım, birisi aksi bişey söylerse üzülürüm :KK48:
Daha net görüntü aldığımda atarım canım

Bu arada tek kese :dondurma: beta yüksek diye çoğul olabilir diye söyleyen arkadaşlar olmuştu :KK17:

Merhaba kızlar ben de geçen cuma kan vermiştim 35 cıkmıstı bugün 927 cıktı cok sükür haftaya kese için kontrole gidicem nasipse ❤️ sağlıkla ilerlesin sürecimiz 🙏🏻🙏🏻
Hayırlı olsu cok iyi yükselmiş maşallah 🥰 sat tarihlerimiz aynı sizinle. Hangi gün gitmeyi düşünüyorsun?

Aşkolar kafama bişe takıldı.ben suan 6+5 hamileyim hafta bazında hesap yaptıgımda 40.haftam temmuzun 2.nci haftalarına geliyor resmen.cogu kişi de böyle olacaktır.bi yalnışlık mı var bende

X