2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Çok teşekkür ederim baktım biraz şimdi ama bu hastaneyle ilgili hep kötü yorumlar var siz olumsuz bir şey yaşadınız mı?
Canım hangi hastaneyi seçersen seç hiçbiri dört dörtlük değil ve olumsuz yorumla dolu zaten. Seç birini git olmadı değiştiriyorsun .

Saglicajla alin kucaginiza
Ne tesadüftür ki benimde yas 29
Sat 10eylul bende 9ekimde ogrendim benide ekleyebilirsiniz

18 eylülde gebelik testi yaptım pozitif cıktı. 19unda kan verdim beta 146 idi. Bir ertesi gunu doktora gittim kese gözükmedi. Tekrar kan istendi. 25inde kan tekrardan beta 1000in üstüne çıkmıştı. 3 ekimde doktor kontrolüne gittim kese 8.7mm gözüktü bebek gözükmedi doktor ya boş gebelik ya da geç döllenme 1 hafta sonra gel dedi 10 ekimde tekrar gittim kese 11.3 cıktı doktor pek fazla büyümemiş iki katına çıkması gerekiyordu dedi bebek yine gözükmedi bu defa 2 hafta sonra gel dedi. Bugun baska bir doktora gittim. Alttan muayne de etti ordada bebek yok hatta bir kese daha oluyormus yolktu galiba onunla ilgili de buyumemis mi ne dedi ve 2 gün içinde kese boyunda da büyüme olmamış. bugün Yarın ve pazartesi gunleri kan ver dedi.kan sonuclarim cıkmış beta 9905 progesteron 6.05. bu sekilde bir durum yaşayan var mı. ben umudumu tamamen kesmiş durumda ve Cok tedirginim.

Selam kızlar 1 oğlum var 2 yaşında. Bugün gebelik testi yaptım pozitif sürpriz bebek planlarımz arasında böyle birşey yoktu nasıl oldu anlamadık kabullenmek benim için çok zor olacak oğlum daha çok küçük inşallah herşeyin hayrlısı olur yeni gebe arkadaşlara sağsağlım kucaklarnza alırsın inş

Beni de ekler misiniz sat tam hatırlamıyorum ama 08.09 olabilir

Aynen canım ben de özel hastaneye gidicem. O kadar zormuş ki acaba bir anormallik mi var düşüncesiyle yaşamak

Günaydın arkadaslar nasipse bende tekrar hazıran annesi olacağım
2020 haziran doğumlu tüp bebekle kavustugum bir oğlum var.
Oğlumdan önce 3 düşüğüm ve bir sürü de kimyasal gebeliğim var.
Donmuş embriyom vardı kardeş için denedik ama negatif oldu. Kendimiz deneyelim dedik letu+çatlatma iğnesi kullandım. Çarşamba günü kan verdim 60 cıktı degerım sımdı tekrar kan verdim öğledeb sonra cıkacakmış. Dua edin yükselsin saglıklı gebelik olsun tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.
Sat:13.09.2023

Günaydın kızlar 5+6 haftalık benim bebiş boğazımda aşırı bi kuruluk var su içsem de geçmiyor, bunu yaşayan var mı? Şekerle alakalı olabilir mi?

canım aslında beta güzel yükselmiş ama yolk sacı görememesi pek iyi değil sanırım , belki geç döllenmedir Allah'tan ümit kesilmez inşallah güzel haberler alırsın

hoşgeldiiiin zorlu yolları aşarak geldin iyiki de geldiiin Rabbim sağlıcakla kucağına nasip etsin canım benim. Stres sıkıntı ve kötü tecrübeleri kenara bırakıyoruz , bol dua ve sevgiyle bebeğimizi bekliyoruz inşallahhhh
Günaydın kızlar 5+6 haftalık benim bebiş boğazımda aşırı bi kuruluk var su içsem de geçmiyor, bunu yaşayan var mı? Şekerle alakalı olabilir mi?
günaydınnn benimde oluyorr doktor baktı şekerde sıkıntı yok , sanırım hormonlardan

Hoş bulduum amiiiin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…