2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
ayyyy inşallah bende de görünür. Ama bebek yoktu daha değil mi? Doktor bir daha ne zaman çağırdı canım? Bu arada hayırlı olsun
Yok kuzum bebek henüz görünmedi. Benim kendi doktorumla randevum bu pzartesiydi de benim ağrım var diye ben yaşadığım yerdeki bir özel hastaneye sekiz yıl önce oğlumun doğumunu yaptıran doktorum vardı ona gittim o baktı vajinal yoldan bir kese gördü önümüzdeki hafta gel bir daha bakalım dedi. 😊

Yok kuzum bebek henüz görünmedi. Benim kendi doktorumla randevum bu pzartesiydi de benim ağrım var diye ben yaşadığım yerdeki bir özel hastaneye sekiz yıl önce oğlumun doğumunu yaptıran doktorum vardı ona gittim o baktı vajinal yoldan bir kese gördü önümüzdeki hafta gel bir daha bakalım dedi. 😊
Anladım canım. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tebrik ederim tekrardan :KK68: :KK68:

Merhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedim 😂 yani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. 🥹 haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek…
Resim ekliyorum 🙋🏻‍♀️

Merhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedim 😂 yani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. 🥹 haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek…
Resim ekliyorum 🙋🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_20231013_105054.jpg
    IMG_20231013_105054.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20231013_105054.jpg
    IMG_20231013_105054.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 59
Kızlarcım merhaba :KK200:
Günlerdir burayı sessizce takip ediyordum, paylaşacak birşeyim olmadığı için canım sıkılıyordu

Daha önce gittiğim devlet hastanesindeki doktorun ne kadar gergin ve negatif olduğunu paylaşmıştım
4+6 da gittiğimde yine beta bakmıştı - 3985 çıktı o zaman
Sonra bi daha bana gel demedi.

Ben de hem kalp atışını duyarım hem de sıkıntı yaşamadığım için bugün gitmeyi tercih ettim, malesef ki yine mecburen aynı doktora :110:
Bugün 6+2 yiz.

10 gün beklediğim için bi tersledi beni önce, neden gelmedin dedi
Ben de bir şikayetim yoktu ayrıca çalışıyorum iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı oluyor dedim
senin agresif suratını görmemek için diyemedim :63:

Sonra tamam bi muayene edelim vajinal dedi
Ben de karından olabilir mi dedim

Yine ters ters, bakalım ama görünmeyebilir dedi

Eşimi çağırabilir miyim dedim, hâlâ bi umut kalp atışı duyarız diye eşimi çağırıyorum (doktor görmek için uğraşmayacağını zaten baştan belli etmiş), öf pöf bir halde tabii dedi

Sonra neyse ultrasonla baktı ama sanırım 5 sn falan sürdü
Rahim içinde kese görünüyor, 6 hafta ile uyumlu ama bebek görünmüyor dedi
10 gün sonra gel dedi
Ağzından çıkan tek güzel söz "hayırlı olsun" oldu

Öncekilerde hep dış gebelikten bahsettiği için artık dış gebelik olmadığını anladı herhalde ona hiç değinmedi

Yani burada okuduklarıma göre hiç uğraşmadı
ne biraz gezdirdi, ne bastırdı, ne su bişey iç yarım saat sonra gel dedi
hiç bişey :63:

Keyfim çok kaçık :KK34:

Yarın özel hastaneye mi gitsem yoksa çarşamba için ildeki devlet hastanesine randevu aldım çok iyi anlatılan bir doktordan onu mu beklesem
Fikirlerinize ihtiyacım var

X