- 10 Ekim 2023
- 368
- 155
- Konu Sahibi mesirmacunu
Yaş 29 sat 15 09 2023 daha keseyi gormedikkuzuuum teşekkür ederimmm sanada banada hepimizeee sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş 29 sat 15 09 2023 daha keseyi gormedikkuzuuum teşekkür ederimmm sanada banada hepimizeee sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahhh
Amin ablamYaş 29 sat 15 09 2023 daha kes
Aldım kii çoktan :)Canım beni listeye ekler misin
Ben az önce gittim sat tarihlerimiz aynı ve vajinal yoldan bir kese göründüKızlar benim SAT 8 Eylül. Bugün tam 5 haftalık oldum. Bugün doktora gideceğim kese ve bebek görünür mü bugün?
ayyyy inşallah bende de görünür. Ama bebek yoktu daha değil mi? Doktor bir daha ne zaman çağırdı canım? Bu arada hayırlı olsunBen az önce gittim sat tarihlerimiz aynı ve vajinal yoldan bir kese göründü
Canım beta 1500 üzeri olunca vajinal ultrasonda görünüyorKızlar benim SAT 8 Eylül. Bugün tam 5 haftalık oldum. Bugün doktora gideceğim kese ve bebek görünür mü bugün?
Yok kuzum bebek henüz görünmedi. Benim kendi doktorumla randevum bu pzartesiydi de benim ağrım var diye ben yaşadığım yerdeki bir özel hastaneye sekiz yıl önce oğlumun doğumunu yaptıran doktorum vardı ona gittim o baktı vajinal yoldan bir kese gördü önümüzdeki hafta gel bir daha bakalım dedi.ayyyy inşallah bende de görünür. Ama bebek yoktu daha değil mi? Doktor bir daha ne zaman çağırdı canım? Bu arada hayırlı olsun
Anladım canım. Allah sağlıklı doğum nasip etsin tebrik ederim tekrardanYok kuzum bebek henüz görünmedi. Benim kendi doktorumla randevum bu pzartesiydi de benim ağrım var diye ben yaşadığım yerdeki bir özel hastaneye sekiz yıl önce oğlumun doğumunu yaptıran doktorum vardı ona gittim o baktı vajinal yoldan bir kese gördü önümüzdeki hafta gel bir daha bakalım dedi.
aminnn canım hoşgeldinnnnMerhaba kızlar geç döllenme sebebiyle Haziran anneliğine atlamış oldım sat 18 Ağustos ama ultrason 6+0 idi keseyi gördüğümde
Hepimize hayırlı mübarek evlat duam var inşaAllah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize
Bu arada yaş 32
ahh yaşasıııın :) ne güzel haberler bunlarrBen az önce gittim sat tarihlerimiz aynı ve vajinal yoldan bir kese göründü
Merhaba kızlar ilk doktor kontrolümüzde gittik garip bi şekilde dediki ailede ikiz varmı? Yok hocam yapmayın dedim yani olabilirse olmayabilirde dedi. İki kese gözüktü… Ama kanama alanıda olabilir dedi. Ama dedim ilk kızımda daha erken gitmiştim doktora 2 kese gözükmemişti dedim. haftaya belli olur bakıcaz dedi ..bana şimdi 1 hafta nasıl geçicek…
Resim ekliyorum
Öyle tabi bir belirsizliğin ortasındayız. Ben düşünmemeye çalışıyorum. Senin ilk gebelik mi? Ne zaman hastaneye gideceksin ?Aynen canım ben de özel hastaneye gidicem. O kadar zormuş ki acaba bir anormallik mi var düşüncesiyle yaşamak
Yok canmmHayırlı olsun. Peki ailenizde ikiz varmı merak ettim
Anladım canım. Kanama olunca ilaç veriyorlar genelde. Endişe etme inşallah güzel sonuçlar alırsın.Yok canmm
Ya başına böyle bişey gelen var mı !? Eğer kanama alnıysa nolcak diye sormadım heyecandan stresten