- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
Allah razı olsun kardeşimm. Amin inşallah. Ben de anlamadım canım neden istediğini...Ay ay ayy hayırlı olsuunn sağlıkla gelsin miniktekrar kan tahlili neden istedi kii
Canım benim satla 5. Haftam ama bence 4 haftalık tahminlerime göre..kaçıncı haftada görmüş oldun canım listeye alalım, hayırlı olsun çok sevindim
benimki de aldı kan, rutin kan sayımı yaptı , tiroid hormonuna baktı , idrar tahlili yaptı , sanırım tedbir amaçlı yapıyorlar :) benim tiroid yüksek çıktı ufak dozda bir ilaç başladıkAy ay ayy hayırlı olsuunn sağlıkla gelsin miniktekrar kan tahlili neden istedi kii
tamam canım 5+0 yazıyorum o haldeCanım benim satla 5. Haftam ama bence 4 haftalık tahminlerime göre..yine de 5.haftada gördüğümü yazabilirsin. Bugün doktor kontrolünde kesemizi gördük
Bana da rutin hamilelik kontrolleri oluyor gidip aile sağlık ocağından yaptırabilirsin dedi. Belki o kontrolleri kastetmiştirAllah razı olsun kardeşimm. Amin inşallah. Ben de anlamadım canım neden istediğini...
olur canım teşekkür ederiizztamam canım 5+0 yazıyorum o halde
Benim de bel ağrısı oluyor biraz ayakta kalınca falan. Hatta geçen gün bel fıtığım mı var acaba diye düşündüm. Sonra hamileliktendir diye kendimi sakinleştirdim. Öyle bir ağrıydı...Ya Kızlar bişi sorcam, Biraz ayakta kalınca belden sağ kalçaya doğru vuran ağrım oluyor. Sonra ayağımı uyuşturuyor. Sizlerde de oluyor mu? Babaanneyle dedeye sürpriz yapmak için bebek patiği hediye kutusu falan almaya çıkmıştım, AVM’de az yürüdüm sadece. Geldim yatıyorum ama kalçam ağrıyor
DÜN KUZUMYazarım tabii hayırlı olsunn :) bugün mü gördün
CANIM 5+3 DE KESEYİ GÖRDÜM BENkızlar keseleri görenlere hayırlı olsun Rabbim kalp atışlarına da nasip etsin aynı mutlulukları, kucağımıza alalım sağlıkla inşallah.
Birde sizden ricam kese gördüğünüzde ve kalp atışı duyduğunuzda hafta bilgisi paylaşırsanız listeye ekleyelim
Aynısının tıpkısı :)Bel ağrısı bendede var ayakta duruncaya çok oturuncada oluyor ve kasık ağrısı adet olacakmış gibi vuruyor ara ara dünden beridir çok başım dönüyor
Böyle görünce içim rahatlıyor sanırım bebek hareketleri hissetmeye başlayınca rahatlıcamAynısının tıpkısı :)
ay ne zaman hissedicez acaba.ben hala hamile gibi hissetmiyorum ya onu içimde hissetmiyorum.belirtiler de olmasa var ya :) benim gibi olan var mıBöyle görünce içim rahatlıyor sanırım bebek hareketleri hissetmeye başlayınca rahatlıcam
Valla kasık ağrısı bana hatırlatıyor suan . Ama hep acaba hala oradamı iyimi herşey nolmalmi aklımda hep bu sorular varay ne zaman hissedicez acaba.ben hala hamile gibi hissetmiyorum ya onu içimde hissetmiyorum.belirtiler de olmasa var ya :) benim gibi olan var mı
Ayy bu benimmm. Ben de aynıyım yani. Aynen öyle. Sürekli "iyi mi acaba her şey yolunda mı" diye merak ediyorum...Valla kasık ağrısı bana hatırlatıyor suan . Ama hep acaba hala oradamı iyimi herşey nolmalmi aklımda hep bu sorular var
Benim başlamadı Allah'a şükür çoğu şeyi yiyebiliyorum. Normalde rahatsız etmeyen kokular ve bazı tatlar rahatsız etmeye başladı sadece. Mesela domatesi midem almıyor...mide bulantılarınız başladı mı kızlar? adet sancısı bende de oluyor
Şimdilik çok şükür kii hafif bulantılar oluyor sadecemide bulantılarınız başladı mı kızlar? adet sancısı bende de oluyor