2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim adet günü test yaptığımda 19 du 2 gün sonra 55 oldu 3 gün sonra yanı bugün 309 çıktı çok katlanarak artmış sizce neden olabilir sizinde böyle mi 3 e 4 e katlamış resmen
Tabi ki böyle. Hatta şu şekilde olması gerekiyor. Bugün 50 çıktıysa, yarın 100 çıkması gerekiyor. Sonraki gün 200 çıkması gerekiyor. Bu şekilde katlanarak gidiyor...

Benim adet günü test yaptığımda 19 du 2 gün sonra 55 oldu 3 gün sonra yanı bugün 309 çıktı çok katlanarak artmış sizce neden olabilir sizinde böyle mi 3 e 4 e katlamış resmen
Canım benim adetten 4 gün önce 34 tü 2 gün sonra tekrar bakıldı 94.5 gördük. Adetime de daha 2 gün vardı. Yarın adet günüm ve yine bakılacak. En başlarda bir kaç kat artabiliyor. Bence artmadı süper bişi telaş etme.

Kızlarrrr Allah'a şükür keseyi gördük. 💛 Bol bol su ve açık çay içip tekrar gittim. Ultrason kağıdını elinize veriyor ya doktor, bir rahatlıyorsunuz. 💛 Evet hamileyim diyorsunuz.💛 Ayy çok şükür yaa. Rahatladım.💛 Yarın da tekrar kan tahlili istedi...
Ay darısı başıma inşallah yaaaaa. Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🧿🤲🏻❤️

Kızlarrrr Allah'a şükür keseyi gördük. 💛 Bol bol su ve açık çay içip tekrar gittim. Ultrason kağıdını elinize veriyor ya doktor, bir rahatlıyorsunuz. 💛 Evet hamileyim diyorsunuz.💛 Ayy çok şükür yaa. Rahatladım.💛 Yarın da tekrar kan tahlili istedi...
Ay darısı başımıza inşallah ultrason resmini paylaşırmısın bizimle 😍

Ay ay ayy hayırlı olsuunn sağlıkla gelsin minik 🤍 tekrar kan tahlili neden istedi kii

X