- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.281
Yok neden boş gebelik olsun canım ? Sen ne zaman kontrole gideceksin?Merhaba benim değerim 14410 çıktıçook yüksek boş gebelik değildir dimi ? Son adet tarihi 2 Ekim kan testini bugün verdim
Öğretmenim boş geç çıkıyorum eşimde çok çalışıyor geç geliyor pzt bakacağız mecburenYok neden boş gebelik olsun canım ? Sen ne zaman kontrole gideceksin?
Üç haftalık gebelik böyle olunca Acaba başka bir şey mi diye düşündüm o yüzden teşekkür ederimDeğeri yüksek çıktı diye de üzüleni ilk defa görüyorum. İkizin değerle alası yok merak etmeyin. Allah ne takdir ederse o olur.
Merhaba nasıl kullanıyorsunuz? Gece yatmadan 2 tane alıyordum ben gayet iyi hissediyordum gündüz almayınBen bu prilamı bıraksam mı acaba? Acayip dengesiz yaptı beni, çok yorgun hissettiriyor.
Oluyor zaten tuzlu ne yersem özellikle ekşi elma benim mide bulantıma çok iyi geliyor peynir vs ama diyelim yedim sonra uyuyana kadar yine acıkıyorum yine midem bulanıyor ekmek arası peynir yersem ancak uyuyabiliyorum onu da kilo almak istemediğiö için her zaman yapamıyorumGece bişeyler atıştır miden bulamadan belki etkisi olur
Yani demekki herkeste oluyor bugün hiç kalkmak istemedim yataktan ne yalan çişim sıkıştırmasa kalkmazdkmcanım aynı oğlumd öyleydim hep uyuyordum :)
Yok sadece gece 2 alıyorum ama ertesi gün pertim.Merhaba nasıl kullanıyorsunuz? Gece yatmadan 2 tane alıyordum ben gayet iyi hissediyordum gündüz almayın
Anladım maalesef kusmak da yoruyor insanı ben de çok uyuyordum geçecekYok sadece gece 2 alıyorum ama ertesi gün pertim.
Canım ben prilam kullandım ertesi gün kahverengi lekelenmem oldu ilgisi olmayabilir ama ben ona bağladım bir daha da hiç içmedimMerhaba nasıl kullanıyorsunuz? Gece yatmadan 2 tane alıyordum ben gayet iyi hissediyordum gündüz almayın
Bu bana sabaha karşı oluyorYani demekki herkeste oluyor bugün hiç kalkmak istemedim yataktan ne yalan çişim sıkıştırmasa kalkmazdkm
Söylediğiniz tarihe göre siz 3 haftalık değil 5 haftalık gebesiniz zatenÜç haftalık gebelik böyle olunca Acaba başka bir şey mi diye düşündüm o yüzden teşekkür ederim
Ah o çiş ah o çiş hala vücudum bu çişi nasıl üretiyor diye sorguluyorumYani demekki herkeste oluyor bugün hiç kalkmak istemedim yataktan ne yalan çişim sıkıştırmasa kalkmazdkm
O kadar olamam işte tarihi biliyorumSöylediğiniz tarihe göre siz 3 haftalık değil 5 haftalık gebesiniz zaten
Canım son adet tarihine göre hesaplayacaksın. Son adet tarihin 2 Ekim, yani sen 5 hafta 2 günlük gebesin. 5+2 için değerin çok iyi, tebrik ederimÜç haftalık gebelik böyle olunca Acaba başka bir şey mi diye düşündüm o yüzden teşekkür ederim
Ahhh bu resmen ben gündüz gözümü zor açıyorum miskin miskin geziyorum gece bi enerji geliyor çok zor uyuyorumCanım kızlar güzel anneler ben 8+1 günlük hamileyim şimdi uykum çok geliyor uyumazsam üşüyorum çok fena oluyorum uyuyup uyandıktan sonra daha enerjik oluyorum benim gibi sürekli uyuyan kişiler var mı bir de uykum çok düzensiz uyuyup sonra gece 2 de 3 de kalkıp uyuyamıyorum tekrar sabaha karşı uyuyorum uykunuz düzenliyse nasıl düzene soktunuz yardım edebilirseniz sevinirim canlarım çok öptüm hepiniz çok iyi olun bebeklerimiz de sağlıklı güçlü çocuklar olsun inşAllah
Kuzum herkes öyle ya akşamları acıkıyoruz buda hamileliktenAhhh bu resmen ben gündüz gözümü zor açıyorum miskin miskin geziyorum gece bi enerji geliyor çok zor uyuyorumbugün tüm gün tuttum kendimi uyumadım ama yine de şimdi uyuyamiyorum ve sürekli karnım aç kafayı yicem akşam 5den snra asla agzima bişey sürmeyen ben biraz önce bir tabak yemek yedim şu saatte çok kilo alıcam napmam lazım kızlar hem uyku hemde bu yemek yeme olayına
Ben de inanılmazzz uyuyorum, dün akşam işten geldim, 8'de yattim şimdi uyandım. Geceleri göğüs ağrısını çok fazla hissediyorum hatta o ağrılara uyanıyorum.. Bugün özellikle göğüslerimin uç kısmında iğne batar hissi vardı.. Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra yemek düzenimi hiç değiştirmedim, çok yeme hissi hala yok bende. Kaç kiloyla hamile kaldıysam hala öyleyim, üstüne en fazla 200-300 gr kilo almışım..Ahhh bu resmen ben gündüz gözümü zor açıyorum miskin miskin geziyorum gece bi enerji geliyor çok zor uyuyorumbugün tüm gün tuttum kendimi uyumadım ama yine de şimdi uyuyamiyorum ve sürekli karnım aç kafayı yicem akşam 5den snra asla agzima bişey sürmeyen ben biraz önce bir tabak yemek yedim şu saatte çok kilo alıcam napmam lazım kızlar hem uyku hemde bu yemek yeme olayına