2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Gece bişeyler atıştır miden bulamadan belki etkisi olur
Oluyor zaten tuzlu ne yersem özellikle ekşi elma benim mide bulantıma çok iyi geliyor peynir vs ama diyelim yedim sonra uyuyana kadar yine acıkıyorum yine midem bulanıyor ekmek arası peynir yersem ancak uyuyabiliyorum onu da kilo almak istemediğiö için her zaman yapamıyorum

Ahhh bu resmen ben gündüz gözümü zor açıyorum miskin miskin geziyorum gece bi enerji geliyor çok zor uyuyorum bugün tüm gün tuttum kendimi uyumadım ama yine de şimdi uyuyamiyorum ve sürekli karnım aç kafayı yicem akşam 5den snra asla agzima bişey sürmeyen ben biraz önce bir tabak yemek yedim şu saatte çok kilo alıcam napmam lazım kızlar hem uyku hemde bu yemek yeme olayına

Kuzum herkes öyle ya akşamları acıkıyoruz buda hamilelikten az az sık sık yemeye dikkat ediyorum bende.

Ben de inanılmazzz uyuyorum, dün akşam işten geldim, 8'de yattim şimdi uyandım. Geceleri göğüs ağrısını çok fazla hissediyorum hatta o ağrılara uyanıyorum.. Bugün özellikle göğüslerimin uç kısmında iğne batar hissi vardı.. Ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra yemek düzenimi hiç değiştirmedim, çok yeme hissi hala yok bende. Kaç kiloyla hamile kaldıysam hala öyleyim, üstüne en fazla 200-300 gr kilo almışım..

Benimde şu çiş olayı gece elli kere kalkıyorum sanırsın patlıcam her seferinde daha da çok geliyor maşallah bana ama bu gece bende açıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…