- 1 Ekim 2023
- 328
- 630
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.261
Erkekkızlar bugün muayeneden geldim.çok şükür herşey yolunda ultrasonda 10+6 çıktı.hadi cinsiyet tahmini yapın.doktor gördü ama sçylemedi bir dahaki ay gelişinde söyleyeceğim dedi :)
Benim ilaçla alakalı değil sürekli boyleydim,hatta ilaç sayesinde daha iyiyim.bulantidan sürekli uyuyodum şimdi uyumuyorum ama yorgunum.ilk aylar böyle 3. Aydan sonra düzeliyor.Ben ben ben! Nefes nefeseyim hep. Sanki taş taşıyorum. Oturduğumuz ev dubleks yatak odam üst katta, oturma odasına yerleşicem galiba artık. Çünkü yatağa çıkana kadar ölüp bitiyorum sanki. Zaten yorgunluğum hep vardı bu prilam'la daha arttı sanki. Allahım hepimize gayret kuvvet versin de, bebeklerimiz iyi olsun yeter
Doktor bu kadar erken gördüyse erkektir kuzum onlar daha cabuk belli ediyor kendinikızlar bugün muayeneden geldim.çok şükür herşey yolunda ultrasonda 10+6 çıktı.hadi cinsiyet tahmini yapın.doktor gördü ama sçylemedi bir dahaki ay gelişinde söyleyeceğim dedi :)
Amin yarabbğm inşallahKız hissettim ben nedense bilmiyorum hayırlı ve saglıklı evlat olsun inşallah
Amin kuzum inşallah kızdırOy maşallah ne kadar farketmiş sanki kocaman olmuşartık bebeğe benzemiş benim de içime kız doğdu nedense sağlıkla doğsun bebişin
Aynen amerikadayım. Sneakpeek diye bir kan tahlili ertesi gün çıktı sonuç. Türkiyede varmı bilmiyorum.Zeybltaslan mesirmacunu kızlar o kanla cinsiyet olayı ABD’de ve birkaç AB ülkesinde oluyor. Türkiye’de değildir bu arkadaş :)
Zeybltaslan mesirmacunu kızlar o kanla cinsiyet olayı ABD’de ve birkaç AB ülkesinde oluyor. Türkiye’de değildir bu arkadaş :)
Aynen amerikadayım. Sneakpeek diye bir kan tahlili ertesi gün çıktı sonuç. Türkiyede varmı bilmiyorum
Ay buu doğru mu yazık günah yaMillet neler yapıyor bizimkiler de yapsa yahoş bi ara yasaktı erkenden cinsiyet söylemek erkek isteyenler kız olunca aldırıyor diye
Değeri yüksek çıktı diye de üzüleni ilk defa görüyorum. İkizin değerle alası yok merak etmeyin. Allah ne takdir ederse o olur.Merhaba benim değerim 14410 çıktıçook yüksek boş gebelik değildir dimi ? Son adet tarihi 2 Ekim kan testini bugün verdim